Kararlara müdahale

Bu her şeye karışan sizin açıklığınızdan rahatsız olan sevgiliniz ise kendine uygun birini bulsun artık zorla içinizde olmayan şeyleri yapmak zorunda değilsiniz , kadınlar plajında yüzmek, bol pantolonlar giyinmek boyun bitişine kadar gömlek düğmelermek zorunda değilsiniz , aileniz size karismiyorsa sevgiliniz baksın yoluna ( eğer bu onunla ilgiliyse)
Bu terapistimle çözmeye çalıştığım ondan dolayı oluşan bir konu ama genel hayatımızda etkiliyor burdaki tecrübeli ve bunu başarmış kadınların görüşleri çok değerli benim için

Yine bir üye tanıyamama, yine forumdan kopuşlar ve ben.. 😑
Sarımanolya gibi bu, o da ne zaman eski kocasını özlese baba b.klama konusu açıyor. Bu kız da ne zaman eski kro sevgilisini özlese "Sizi kısıtlıyın birini dinlir misiniz ımı sizi çık siviyi iyiliğinizi dişiniyi" diye konu açıyor.

Ay sizin geçmiş taktınız, hiçbir şekilde ileriye gidememeniz.
Aylardır benzer konuları döndür dolaştırıp açıyorsun. Yazılacak şeyler de belli.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

kafamın dikine giden biriyim. müdehale pek edemiyorlar bana... düşünüyorum da yok yani. her kararımı kendim verdim. sonra da ceremesini seve seve çektim. kendim ettim kendim buldum durumu :KK53:

Burada istediğimiz kadar konu açabiliyoruz bu seni rahatsız ediyorsa benim açtıklarıma girmezsin bu şekilde yazman gerekmiyor
Kaçtır aynı şeyi diyorsun da, rahatsız olan sensin. Ben moderatör değilim, haliyle karışmıyorum kaç konu açtığına. Dedim ya senin rahatsızlığın benim şahsımdan değil, kendi gerçeklerinden kaynaklanıyor. Dayanamadığın şey onlar. Ben değilim.

Hayir demesini öğrenerek.ayrica kararını bana direten kişi çok başarılı olmuş mu kendi hayatında?
Cevap hayırsa; hiç dinlemem kendi bildiğimi yaparım.
Cevap evetse; dinlerim kendi bildiğimi yaparım.

Merhaba Kızlar,

Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Yorumunuza teşekkür ederim ben böyle münasip gördüm diyorum gülümseyerek birşey diyemiyorlar.
Konunun ne olduğuna bağlı olarak değişir
Örnek: emzirme: bebe benim meme benim
Maddi birşey: ben kazanıyorum istediğim gibi harcarım
Evime müdahale: tamam canım sen öyle yaparsın

Back
X