Merhabalar.. Uzun bir aradan sonra yeniden burada olmak harika. Tatildeydim canlarım. Ve inanmayacaksınız ama tatilde asla saldırgan bir pozisyonda olmadım. Ta ki doğum günüme kadar. 29 aralık akşamı hiçbir şeyi düşünmeyip güzel bir yemeğe gittik kocamla. Ancak sabah kahvaltısı yapmadım kar etmek amacıyla ve yemekten sonra da pasta yemedim. Zayıflama aşkı için neler yapılıyor görüyorsunuz :) 67'li rakamları gördüm ertesi akşam. Her şey güzeldi ama bu güzellikler yılbaşı gecesine yani dün geceye kadar devam etti. Yemediğim pastayı yedim, cipsleri mideye indirdim, biraları içtim. Mezeler kuruyemişler çikolatalar havada uçuştu. Bunların hiçbiri olmayacaktı ama arkadaşlar çağırınca yeter eda yani doğum gününde de zaten geçiştirdin her şeyi dedim ve 1 günde yenilenler sonucunda bu sabah tartılmayı yemedi bünye. Kilo bildirimini haftasonuna kadar ertelemiş bulunuyorum. yarın menü bildirimleriyle, paylaşımlarla, desteklerle burada olacağım...
Mutlu yıllar, 2012 bizim yılımız olsun kızlar :)
Süper yapmissiniz canim ya benimde söyle güzel bi tatile ihtiyacim var vallahi :)
Bende dün fena halde yedim :) Takma kafana güzelim dogum gününde yememissin sonucda pastayi :) Yilbasida gecti artik zaten. Yarin full diyet devam :)