• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararlıyım, bir gün ben de başarı öykümü yazacağım!

eboe

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
5.008
30.034
548
Merhaba kizlar..
24 yaşında 1.70 boyunda 92 kg yum. Evliyim ve ogretmenim. Bundan tam 1 yıl once evlenirken 70 kg dım. Evlenince hayatımdaki rahatlikla birlikte kilolarda epey bi rahatladi :) Ne zamanki "Aaaa sen ne kadar kilo almissinn!" laflarini duydum, kafama dank etti..
Gecen haftasonu pazar günü tarti almakla basladim ise.. gordugum sayi 94tu. Tartiya ciktiktan sonra epey bir agladim:( ve kararimi verdim.. bu kararlilikla 1 haftada 2 kg verdim. Uzunca bir arastirma yaptim.
Herhangi bir diyet listesi takip etmeden x diyeti y diyeti gibi olaylara girmeden sadece kabataslak kalori hesabi yapmaya ve hareket etmeye baslayarak verdim bu 2 kg yu.. bu daha baslangic. Oncelikli hedefim saglikli bir hayat.
Yag , seker, tuz, ekmek sıfıra yakın olmali.
Az karbonhidrat, bol protein bol su.. Benim beslenme duzenimin ana temasi bu :) Burdan duzenli olarak günlük menülerimi resimli olarak paylaşacağım.. Bu süreçte bana katilacak yakin kilodaki arkadaslarla surekli iletişim halinde olabiliriz her türlü sosyal iletisim araclarini kullanarak.. Whatsapp in bu konuda cok etkili olacağını dusunuyorum. Ama azim şart :)

Kendime inaniyorum, kendine inanan bana yakin kilolarda beraber zayiflayacak ve hic kaytarmayacak arkadaslara kapim acik :)

Canimsin :)) senin gunluge de katilcam hep beraber gidecek kilolarrr :)

Çok kararlı ve kendin den emin olduk tan. Sonra neden veremyzsnki başarabilirsin bende 90 lardan geri dönüş yaptım ve basarryrm basaracm

Bugunun menusu..

Eklentiler

• $1400515652833.webp
    $1400515652833.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 79
Kahvaltim buydu ama istahim olmadigi icin sadece yumurtayi yedim. Domates salatalik ve peyniri de ogle yemegi olarak okula getirdim:)

Eklentiler

• $1400564627793.webp
    $1400564627793.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
Diyetime 1 hafta once pazartesi 94 kilo ile basladim bu sabah itibariyle tartida 91.6 yi gordum:)

Zaten cok yemek yiyen biri değildim. Cikolatayi abur cuburu ve ekmegi kestim sonuc bu cok sukur :) gidiyor ve gitmeye devam edecek. Hedefim ramazana kadar 80e inmek..

Bugun bi siskinlik hissediyorum reglim yaklastigindan olsa gerek.. şu donemide cikolata yemesen atlatirsam ne mutlu bana :D

Merhaba kizlar. Ben de 1,67 boy ve 74,5 kilodayim. Hedef kilo 55. Telefonuma kalorimatik yukledim ve gun boyu yediklerimi oraya giriyorum gunu en fazla 700 kaloriyle kapatiyorum. Ve saat 5 ten sonra kati hic birsey yemiyorum.2 hafta once basladim ben diyete ve 4,5 kilo verdim. Ama 3 gunlugune kayinvalideye gittik ve orda ipin ucunu kacirdim. Bugun tekrar basliyorum. Motivasyon cok onemli bu diyet isinde birbirimizi yalniz birakmayalim lutfen. Benim arkadasim bu yontemle 4 ayda 28 kilo verdi ve su an manken gibi. Hadi hep birlikte kurtulalim su kilolardan😊😊

Meyveli müsli
Yada yoğurdu incir kayısı kuru üzüm ve tarçın vazgeçilmezm regl
De tatlı krizine birebir benim için deneyin

Merhaba kizlar. Ben de 1,67 boy ve 74,5 kilodayim. Hedef kilo 55. Telefonuma kalorimatik yukledim ve gun boyu yediklerimi oraya giriyorum gunu en fazla 700 kaloriyle kapatiyorum. Ve saat 5 ten sonra kati hic birsey yemiyorum.2 hafta once basladim ben diyete ve 4,5 kilo verdim. Ama 3 gunlugune kayinvalideye gittik ve orda ipin ucunu kacirdim. Bugun tekrar basliyorum. Motivasyon cok onemli bu diyet isinde birbirimizi yalniz birakmayalim lutfen. Benim arkadasim bu yontemle 4 ayda 28 kilo verdi ve su an manken gibi. Hadi hep birlikte kurtulalim su kilolardan😊😊

Hosgeldiinnn :) cok sevindim bize katilamana :) epey az aliyosun kalori masallah :) iyi de vermissin :) bi de sporla desteklersek cok daha iyi sonuc aliriz.. her aksam menu paylasimi yapabilirsen cok guzel olur :)

Bugunden baslayarak cuma da dahil 4 gun boyunca;
3 mil leslie
Yarim saat kosu bandi
Yarim saat bisiklet
planladim insallah :)

Mrb canim.bende 2 hafta once 1 haftada 90 dan 87 ye dusmustum. Sonra biraktim. Ipin ucu kacti. Dun aksam tok karnina 90.5 tum. Sabahta 89.5 cok kotuyum. Surekli diet yapicam diyorum olmuyor. Bogazimi tutamayacak kadar acizim. Bugün gene basladim. Tabi devam ettirebilirsem. Inslh sizlerle kilo veririm.ramazanaca biraz kilo vermek istiyorum.
Boy 1.67
Kilo 89.5
Yas 28
Evliyim. 2 cocuk annesiyim.
Snf ogretmeniyim.
Oglenciyim

Son düzenleme:
Mrb canim.bende 2 hafta once 1 haftada 90 dan 87 ye dusmustum. Sonra biraktim. Ipin ucu kacti. Dun aksam tok karnina 90.5 tum. Sabahta 89.5 cok kotuyum. Surekli diet yapicam diyorum olmuyor. Bogazimi tutamayacak kadar acizim. Bugün gene basladim. Tabi devam ettirebilirsem. Inslh sizlerle kilo veririm.ramazanaca biraz kilo vermek istiyorum.
Boy 1.67
Kilo 89.5
Yas 28
Evliyim. 2 cocuk annesiyim.
Snf ogretmeniyim.
Oglenciyim
Oncelikle ewde yememen gereken herseyi kaldir yada at. Onlar gozunun onunde olunca dayanmak daha zor. Yemekleride diyet yemekleri olarak yap, az yagli az salcali ve az tuzlu, bol salata yap ve onunla karnini tok tutmaya calis. Bi sure sonra zaten canin istemicek. Benim gibi aldigin kaloriyi hemen yaz bi kenara ben telime uygulamasini indirdim. Boylece kalori sinirini gecmek istemiyceksin. Ve bol bol su ic seni tok tutar

Back
X