Kararlıyım,olacak !

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Arkadaşlar merhaba :16:
Bundan 1,5 yıl kadar önce diyetisyene gitmiştim ve bana bir diyet listesi vermişti hatta ben listemi forumda da paylaşmıştım.
40 gün kadar o listeye uymuştum ve 7 kilo kadar vermiştim. Sonra ben diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları tekrar almıştım. Geçen sene üniversite sınavına da hazırlanıyordum. Ders çalışırken falan sürekli bir şeyler yemek ihtiyacı duyuyordum. Diyete başladığımda kilom 80 idi. Bıraktıktan sonra ben 82 kiloya kadar çıkmıştım. Yaz tatilinde yapacağım demiştim ama o zaman da yapmadım.
Sonra üniversiteyi kazandım ve ailemin yanından ayrıldım. Burada ilk zamanlar hiç diyet falan yapmamıştım ama Kurban Bayramı'nda eve gittiğimde tartıldım ve 80 kiloya inmiştim :) Kurban Bayramından döndükten sonra bir karar aldım ve 1,5 yıl önce diyetisyenin bana verdiği listeyi uygulayacağım dedim. Ve diyetime başladım. Aynı zamanda oda arkadaşımla her gün 50 dakika yürüyüş yapmaya başladık. Şubat tatiline kadar gittiğim şehirde hiç tartıya çıkmamıştım ve eve gittiğimde tartıya çıktım ve 6 kilo verdiğimi gördüm :8:
Bu beni çok mutlu etti :) Ama tatilde hiç dikkat etmedim yediklerime,yürüyüş falan da hiç yapmadım ama tekrardan yurda geldiğimde diyete başladım. Bugün tekrardan başlamamın 3. günü. Üç gündür hem yediklerime dikkat ediyorum ve aynı zamanda sabahları kahvaltıdan sonra yaklaşık olarak 75 dakika yürüyüş yapıyorum. Basen problemim var ve yürüyüşten geldikten sonra internetten bulduğum basen eritme hareketlerini yapıyorum. Çok kararlıyım hedefim 60 kiloya inmek. Şu anda 74 kiloyum ve boyum 1.61 . 14 kilo vermek istiyorum. Sizce haziran ayına kadar 14 kilo verebilir miyim ? Yoksa daha uzun bir zamanda mı verilir bu kilolar ?

Merhaba hikayelerimiz rakamlar dışında çook benziyor.(diyetisyen-geçen sene sınav-üniversite vb :D ) Öncelikle tebrik ederim seni hem çok güzel bir programın var hem de uyuyorsun ve sonucunu görüyorsun :) Bence verebilirsin hazirana kadar 14 kilo daha kocaman 5 ay var!! ama yediklerine gerçekten dikkat et, yeşil çay tüketmeye bak bol bol ;) Vee ben seninle birlikte bu programa uymaya hazırım valla bak ne zaman istersen diyet+spor arkadaşın olabilirim :D Kolay gelsin canım çok öpüyorum!

Merhaba hikayelerimiz rakamlar dışında çook benziyor.(diyetisyen-geçen sene sınav-üniversite vb :D ) Öncelikle tebrik ederim seni hem çok güzel bir programın var hem de uyuyorsun ve sonucunu görüyorsun :) Bence verebilirsin hazirana kadar 14 kilo daha kocaman 5 ay var!! ama yediklerine gerçekten dikkat et, yeşil çay tüketmeye bak bol bol ;) Vee ben seninle birlikte bu programa uymaya hazırım valla bak ne zaman istersen diyet+spor arkadaşın olabilirim :D Kolay gelsin canım çok öpüyorum!

canım eğer sen istersen hemen olabiliriz :)
ben her sabah kalkıp yürüyüş yapıyorum :)
bugün 8 de yurttan çıktım 9.30'du geldiğimde.
çok yoruluyorum ama karar verdim vermek istiyorum kilolarımı.
basen eritme hareketleri yaptım geldikten sonra.
göbeğim için mekik çekmeye çalıştım ama yapamıyorum :43: ya başka hareketler var mı biliyorsan ?
sen kaç kilosun canım ?
boyun ne kadar?
ben vücut kitle indeksine baktım canım ya 64 olmam bile yeterli görünüyor.

canım eğer sen istersen hemen olabiliriz :)
ben her sabah kalkıp yürüyüş yapıyorum :)
bugün 8 de yurttan çıktım 9.30'du geldiğimde.
çok yoruluyorum ama karar verdim vermek istiyorum kilolarımı.
basen eritme hareketleri yaptım geldikten sonra.
göbeğim için mekik çekmeye çalıştım ama yapamıyorum :43: ya başka hareketler var mı biliyorsan ?
sen kaç kilosun canım ?
boyun ne kadar?
ben vücut kitle indeksine baktım canım ya 64 olmam bile yeterli görünüyor.

Tatlım ben 1.65m ve şuan 54 yada 55 kiloyum.Ama kemiklerim çok ince o yüzden bunların çoğu bildiğin baya kilo yani. Mekik değil de farklı hareketler var ben sana link atim mesajla. Bir de bacaklar için yaptığım bir kaç hareket var. Ah ben tatlıyı bırakabilsem çook güzel olucak işte. Bu yürüyüşlere ben de katılabilirim sabahları gidip gelirim senin gibi aynı saatlerde,hazırlığım zaten daha derslerim öğleden sonra başlıyor :D
Şimdi birincisi http://www.bodytr.com/2010/03/kalca-eritme-hareketleri-sikilastirma-egzersizleri.html
Her gün kardiyo olarak yapılabiliribir de bu bel çevresi için etkiliymiş http://www.youtube.com/watch?v=2kRHPdoPEbU
http://www.youtube.com/watch?v=CGg5ka2OLwA bunu da ben kollar için yapmaya çalışıyorum :)

Son düzenleme:
$tumblr_mhlkbqj93x1s3aycko1_500.webp

Bir de bu da belki ilgini çeker :D

Tatlım ben 1.65m ve şuan 54 yada 55 kiloyum.Ama kemiklerim çok ince o yüzden bunların çoğu bildiğin baya kilo yani. Mekik değil de farklı hareketler var ben sana link atim mesajla. Bir de bacaklar için yaptığım bir kaç hareket var. Ah ben tatlıyı bırakabilsem çook güzel olucak işte. Bu yürüyüşlere ben de katılabilirim sabahları gidip gelirim senin gibi aynı saatlerde,hazırlığım zaten daha derslerim öğleden sonra başlıyor :D
Şimdi birincisi http://www.bodytr.com/2010/03/kalca-eritme-hareketleri-sikilastirma-egzersizleri.html
Her gün kardiyo olarak yapılabiliribir de bu bel çevresi için etkiliymiş 35-Cardio Workout to Lose Belly Fat - YouTube
Slim and Sexy Arms - YouTube bunu da ben kollar için yapmaya çalışıyorum :)

canım ya sen zaten incecikmişsin bence vermene hiç gerek yok ki :34:
tabi ki yediklerine dikkat et spor yap ama bence kilon çok iyi.
keşke ben 65 olsam o bile yeter bana ya.
çok çok zayıf olmakta gözüm yok balık etli olsam da çok iyi olur.
bak biz sabahları 8 gibi çıkıyoruz yürüyüşe sen de çık canım 1,5 saat yürüyoruz.
sonra neler yaptığımızı anlatalım birbirimize :34:

canım ya sen zaten incecikmişsin bence vermene hiç gerek yok ki :34:
tabi ki yediklerine dikkat et spor yap ama bence kilon çok iyi.
keşke ben 65 olsam o bile yeter bana ya.
çok çok zayıf olmakta gözüm yok balık etli olsam da çok iyi olur.
bak biz sabahları 8 gibi çıkıyoruz yürüyüşe sen de çık canım 1,5 saat yürüyoruz.
sonra neler yaptığımızı anlatalım birbirimize :34:

Tamamdır ben de artık 8de çıkarım yürüyüşe :) dönünce de hareketleri yaparım odada :D
Öyle kilo iyi gibi geliyor kulağa ama bende de düzgün durmuyor çünkü düzgün dağılmamış durumda. Üst gövdem çok ince alt taraf aldı başını gitti :D

Tamamdır ben de artık 8de çıkarım yürüyüşe :) dönünce de hareketleri yaparım odada :D
Öyle kilo iyi gibi geliyor kulağa ama bende de düzgün durmuyor çünkü düzgün dağılmamış durumda. Üst gövdem çok ince alt taraf aldı başını gitti :D

Benim de belim ve yukarısı incecik ama basenlerim ve bacaklarım oldukça fazla.
Bel çevremde önceden yağlanma vardı. Kilo verdikçe gitti. Ama basenler kolay kolay gitmiyor.
Etlerim de yumuşacık.
Üstümü değiştirirken yatağa oturuyorum,sonra kalkarken iç bacaklarım sallanıyor resmen ya.:27:

eğe hızlı tempoda yürüyosan 75dk yürüyüş sağlığın için fazla canım 1saati geçirme sen yine:)

Ah canım 80 dakikadan fazla yürüyordum o zaman ve şimdi dizlerim çok ağrıyor.
Sanırım fazla yürümekten oldu.

Back
X