bende sirke ile suyu yarı yarıya karıştırıp hafif ılıtıyorum sonra yumuşak bir bezle bütün çeliklerimi siliyorum ardından güzelce duruluyorum yeni alınmış gibi oluyorlar.kesinlikle deneyin..
ZAMBAK 3;4394750]bu yöntem demlik içindeki çaydan dolayı kararmayıda geçiriyormu?:
Evet arkadaşım hatta akşam denedim uzun zamandan beri yapamıyordum mis gibi oldu...hatta çaydanlık ılıkken çözünmüş olan kirleri biraz bulaşık detarjanıyla ovuyorum...daha önce de yazmıştım aynı işlemi sirke ilede yapıyorum onunda faydasını müthiş görüyorum..hepsi doğal en azından kimyasal yok.evede bulunan ürünler...kolay gelsin.deneyince cvp yazarsan sevinirim...
Ben de yıllardan beri deterjanla kaynatırım pırıl pırıl olur. Kaynayan suyla dışını da yıkarım. Bol durularım ama. Tavsiye ederim.:hooray:
demliğen içindeki lekeler ve kireç için başka bir şey önerebiliirm size..poşet halinde satılan limon tuzuyla kaynatıyorum ben...çaydanlıktaki lekelerin olduğu yere kadar su koyup içine 1,2 poşet limon tuzu atıyorum ve kısık ateşte üzerinede demliğini koyup kaynatıyorum..arada açıp kontrol edersiniz zaten belirli bir süre sonra tamamen çıkıyor lekeler...hatta su ısıtıcımıda bu şekilde temizliyorum...hem herhangi bir zararı yok.çamaşır suyuda iyi fikir olabilir ama sonuçta kimyasal var..kesinlikle bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?