Dünyaca ünlü bir gıda şirketin şubesinde çalışıyorum. İlk kasiyer olarak başlamıştım harçlığımı çıkarmak için. Şu an bütün pizisyonlarda çalışıyorum hemen hemen. Geçen patronumla sohbet ederken (abla derim kendisine o da türk ve çok iyi anlaşırız) bana kendisinin temsilcisi olabileceğimi söyledi. Bilmediğin geri kalan işleri öğretirim sana, ürün siparişi, kağıt kürek işlerini, nakit raporunu, nasıl belgeleyeceğimi, vs. vs. Haftanın birkaç günü ben işleteceğim yani.
Teklifi kabul edeyim mi sizce kızlar? :26:
Çok büyük bir sorumluluk koskoca şubeyi işletmek artı çok yorucu bütün gün koşturuyorsun. Ben hep masa başında temiz rahat bir iş istedim ama bulamadım, başvurduğum bütün şirketler kabul etmedi beni
Bir ömür çalışmak istediğim bir iş değil ama elimde başka bişey yok malesef şu an mecburum. Bende iyi biryerlere gelmeyi çok istiyorum ama şu an imkansız bu
Parası çok iyi olmasına rağmen hiç istemiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar? Elinizde ne üni diploması ne edinmiş bi meslek?
Teklifi kabul edeyim mi sizce kızlar? :26:
Çok büyük bir sorumluluk koskoca şubeyi işletmek artı çok yorucu bütün gün koşturuyorsun. Ben hep masa başında temiz rahat bir iş istedim ama bulamadım, başvurduğum bütün şirketler kabul etmedi beni

Bir ömür çalışmak istediğim bir iş değil ama elimde başka bişey yok malesef şu an mecburum. Bende iyi biryerlere gelmeyi çok istiyorum ama şu an imkansız bu

Parası çok iyi olmasına rağmen hiç istemiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar? Elinizde ne üni diploması ne edinmiş bi meslek?