O kadar olmuş mu cidden :)
Bizde iki sene önce, 1 ay önceden rezervasyon ile iki kişi için,
otele 500€ civarı ödedik, 400€ civarı uçak biletleri, 500€ civarı da ıvır zıvır :)
1000-1200 € Civarı da orada aktivite, plaj, safari, yemek, gece gezmesi vs...
yani 6-6 ise bütçe kardeşinizle rahatlıkla karşılar gibi gelmişti, 2senede neler değişiyor demek :))
Sen gel bana boşver. Avustralya ya da seneye gideriz:)Ben olsam Hindistan'a gitmembana b.klu geliyor yerli halkı tiksinc geliyor biraz
Küçükken en büyük hayalim Endonezya papua yeni gineye gitmekti , helikopter kiralarim diyordum. Mallık işte
Safari çok güzel fikir bence. Ama yanında yemek falan götür , ben yurtdışı yemeklerinden tiksiniyorum çok pis gibi geliyor . Avustralya nasil olur bir de ? Hem baya uzaklaşmış olursun buralardan ,birkac kıta kadar
Kapıdan girebilirsem koşa koşa gelirim ben ya :)) benim vizem yok galibaSen gel bana boşver. Avustralya ya da seneye gideriz:)
Kız kıza karadenize gidin pişman olmazsınız :)
Safarı için seneye ona gore hazırlarsınız kendınızı
sadece dinlenmek istiyorsanız yurtiçi oteller gayet makul bir şeçim bana göre 18000 kesinlikle tutmayacaktır
Yorumlari okumadim belki yazan olmuştur
Ben sizin yerinizde olsam guney italya turu yaparim , amalfi , positano , sorrento
Hayatimda gordugum en guzel yerler
Yok sicak deniz istemiyorum derseniz de benim hayalim iskocya hem tarih hrm doga biarada
Ben olsam Hindistan'a gitmembana b.klu geliyor yerli halkı tiksinc geliyor biraz
Küçükken en büyük hayalim Endonezya papua yeni gineye gitmekti , helikopter kiralarim diyordum. Mallık işte
Safari çok güzel fikir bence. Ama yanında yemek falan götür , ben yurtdışı yemeklerinden tiksiniyorum çok pis gibi geliyor . Avustralya nasil olur bir de ? Hem baya uzaklaşmış olursun buralardan ,birkac kıta kadar
madem avrupa ülkelerini gördüm, gezdim, coştum, kapitalizm damarlarımda lombur lombur aktı; Küba ya gidip egzotik bir kokteylle, kolum kalınlığında bir puro yakar tüttürürüm ben olsam:) yabancı dilin de varsa muhtemelen senin dolarlarını kapmak katakulliye getirmek için çabalayacak küçük esnafla türlü muhabbet çevirirsin:) safari de bir fikir ama doğadaysam, gerçek yaşamı tatmak istiyorsam, rehber eşliğinde ingiliz aristokratları gibi uzaktan aslan kaplan süzüp, kurdu kuşu kovalayacağıma giderim kaz dağlarına butik bir otelde oda ayarlar, oranın yerlilerinden akıl alarak ufak turlar yaparım. Fethiye' ye geçer bir paraşütçünün göbeğine bağlanıp aşağı süzülürüm, antalya da rafting yapar olayımı bitiririm.
Tabii ben safari sevebilen biri olmadığım için sakin doğa yürüyüşleri, geçerken kirpiyi sevmek, havadaki kartalla selamlaşmak, ardından kaz dağlarına karşı şarabımı yudumlamakla yetinirim sadece. Bir de şu ilk küba fikri şahane. Ortaya karışık yaptım bir düşün bakalım.
Ben olsam ya Hindistan, Malezya, Bali, Tayland gibi farklı bir yer seçerdim.
Ya da ülkemizde bulunan aşırı lüks bir otelde kendimi şımartırdım.
Safari de güzel bir deneyim olur ama ben börtü böcekten çok korktuğum için o sulara girmezdim.
Ayşe Armani da pek sevmem zatenAaa niye Ayşe Arman bayılıyor ama Hindistan'a :) Avustralya'ya giderken ruhumu teslim ederim muhtemelen.
Abim eşiyle beraber balayına phuket adasına gitmişti 5000 bin tlye bi kaç gece yanlış bilmiyorsam
Phuket tam balayılık zaten ama kız kardeşimle gidersek iki sevgili mağduru balayı çiftlerinin yanında ruhumuzu teslim ederiz ehehe. Teşekkürler öneriniz için. :)
Sen gel ben seni kapıdan alırım :)Kapıdan girebilirsem koşa koşa gelirim ben ya :)) benim vizem yok galibayeşil pasaportum var o olur mu
Ayşe Armani da pek sevmem zatenhindistanda heriki çocuktan birinin cinsel saldırıya maruz kaldigiyla, dünyada çocuk istismarının en çok olduğuyla ilgili konu tartismistik üniversitede. Bir de ölülerini yakıp nehre dokuyorlar hepsi aynı nehirden yıkanıyor vs ya midem kalkiyor, su bile içilmez orda gibi geliyor :/ Ukrayna da olabilir aslında. Hem vize vs de kalkmış, hem de çok ucuzmus orası diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?