- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
Zaten mecbur kabul edicemEvlilik hiç istemiyorum kurumu değildir sıcakla soğuğu karıştırıp ılık yapabilme sanatıdır. Eve gelmek isteyene gelme demekte terbiyeli bir davranış değildir
Ama rahat olamıyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten mecbur kabul edicemEvlilik hiç istemiyorum kurumu değildir sıcakla soğuğu karıştırıp ılık yapabilme sanatıdır. Eve gelmek isteyene gelme demekte terbiyeli bir davranış değildir
HaklısınızHayirli olsuna gelip gidecek insanlar sırf bu yüzden eşinizle neden gerilesiniz ki.Sonucta eşiniz ve arkadasi öteki tarafın eşi istememesine rağmen görüşmüsler demek ki arkadasliklari sağlam.Karsi tarafin eşi de bakmış arkadaşlıkları bitmiyor tavrını değiştirmiş farkındaysanız.Simdi siz aradaki kara çalı olmayın boş yere.Birsey demeyin su anlık gelsin gitsinler.İleride fazla samimiyet kurmazsiniz eşiyle o da herhalde gelip gitmek istemez.
Yok biz daha önce ev aldık ona gelmedilerBi akşam hayırlı olsuna geleceklermiş altı üstü bence idare edilebilir size hakaret etmiyorlarsa. Belki onlar da gelmek istemiyordur da ev aldınız diye gelmeleri gerektiğini düşünüyordur. Her iki taraf açısından da sosyal sorumluluk yerine getirme gibi bi şey. Havadan sudan idare edin işte. Böyle şeyleri eşime ikiletmezdim bile ben olsam.
Yahu ne var bunda altı üstü iki saat geçireceksiniz.rahat olun birazZaten mecbur kabul edicem
Ama rahat olamıyorum malesef
Yok gelecekler zatenSiz gidip gitmeme konusunda haklisiniz ama eve gelmek isteyen hele ki ev aldiginiz icin muhtemelen hayirli olsun demeye geliyorlar esinizede bu durumu soylemisler adam nasil gelmeyin istemiyoruz desin adamida dusunun neden onu zor durumda birakiyorsunuz evlilik boyle birseydir bazen istemediğiniz sevmediginiz seylerede katlanmaniz gerekir
Ama bana da yazık değil mi
Ya eski eşiyle görüşüyorsa
Yok gelecekler zaten
Ama valla erteleyip duruyorum aslında istemiyorumda ne bileyim
En iyisi biran önce gelsinler gitsinler:)
Görüşüyor olsa en kötü ne olabilir ki bi akşamda?Yok biz daha önce ev aldık ona gelmediler
Sonra sattın bunu aldık gelmek istediler
Bende ikiletmem ama eski eşiyle görüşüp görüşmediğini bilmemek geriyor
Ay valla çok iyi olurda sanırım soramam ben ya:)Aynen gelsinler kadın kendisi utansın söylediklerinden hatta şeyi bile sor tek kaldığınızda neden görüşmek istemedim demesini ve şu an ne değiştiğini veya onu neye dayanarak söylediğini sakince ve sinir bozucu tarzda sorabilirisinbişey yerken içerken lafı açarsan boğazına dizilir ne güzel
![]()
Zaten bir kaç kezAynen eşiniz icin 2 saat sabredin hem kadin kocanizin eski eşi ile gorusse ne olur ki ne yapabilir güzel agirlayin kocaniza iltifatlar yagdirin ki olurya gorusuyorlarsa bile dedikonuzu yapacak malzeme bulamasin bile
Yok şöyle kiGörüşüyor olsa en kötü ne olabilir ki bi akşamda?
Ortak bi tanıdıkları size geldiler diye eşiniz bi anda eski eşiyle görüşmeye başlar mı? Bir de eşinizin eski eşiyle tek ortak arkadaşınız bu ikili mi?
Ne bileyimGörüşsün ne olacak
Bizimde var öyle ortak dostlarımız
Dostluk, komşuluk başka şey adamdan ayrıldı diye kadınla niye görüşmesinler, germeyin böyle şeyler için kendinizi
Tamam ben cazgırım pat diye sorarım böyle şeyleri dan danAy valla çok iyi olurda sanırım soramam ben ya:)
Ne bileyim
Zamanında eşimle değil eski eşle görüşmeye devam edip seninle görüşmek istemiyorum demişliği olduğu için sanırım
Herşey batıyor
Bu sıkıntınıza ragmen eşiniz çağıracaksa muhattap olmayın demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.Kızlar merhaba
Hemen konuya gireyim
Eşimin 2.eşiyim
İlk eşiyle evliyken görüştükleri(eşimin bekarlık tanda erkek arkadaşı)bir aile var
Eşim boşanınca arkadaşının karısı eşime bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum eşimide görüştürmek istemiyorum demiş
Eşim ve arkadaşı görüşmeye devam etmiş.(Daha seyrek)
Biz evlendik ben eşime bu aile ile ailecek görüşmek istemediğimi(Hem kadının eşim ilk boşandığında görüşmek istememesi-O zamanlar eşimin ilk eşiyle hala iletişimi olması)söyledim.
Sadece çocuklarımızın doğum günlerine katıldık eşimin hatırı için ailecek hiç bir birimize oturmaya gitmedik
Şimdi asıl mevzu biz bir ev aldık ve taşındık
Bize oturmaya gelmek istiyorlarmış
Ama ben istemiyorum
Eşimde gelmelerini istiyor
Ben ne yapmalıyım ?
Not:Kafa yapımız uygun değil
Sakin sohbetçi muhabbetçi değiller
Kadın sürekli eşine laf sokup duruyor ben rahatsız oluyorum
Yukarıda yazdığım durumlar olmasada asla anlaşabileceğim bir aile değiller:)
Evime gelen lede nasıl muhatap olmadan duru cam ki:))