Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hic kaygilanmayin sinif ogretmeniyim defalarca 1.sinif okuttum bu tamamen uyum haftasi hatta bazi gunler bi saat kalacaksiniz okulda kurul toplantisi vs olacak o yuzden rahat olun kacirdigi bisey olmayacak...bi cok cocuk uyum haftasina gelmeyebiliyor hic sorun yapamıyorlar
Merhabalar konuyla alakasız ama bizim uyum haftamız yarın başlıyor. Sadece 10da okulda olacağımızı söylediler ancak çanta vs götürülüyor mu acaba boş çanta ile mi gideceğiz. Yanımızda ne götürmeliyiz merak içinde kaldım
Merhabalar konuyla alakasız ama bizim uyum haftamız yarın başlıyor. Sadece 10da okulda olacağımızı söylediler ancak çanta vs götürülüyor mu acaba boş çanta ile mi gideceğiz. Yanımızda ne götürmeliyiz merak içinde kaldım
Öğretmenim. Okulun ilk günü sizin yüklediğiniz gibi bir anlam içermiyor güldüm kusura bakmayın. Pazartesi gitmez ise Salı okuldaki ilk günü olur. Hiç bir çocuk birbirini tanımıyor,öğretmen çocukları tanımıyor ilk günler zaten uyum ve karmaşa içerir