Canım sen şimdi bir kere aklına koymuşsun taşınmayı, sen şimdi o evi gördün aklına girdi bi kere...ister istemez şimdiki evinden soğudun...aklın hep orada kalacak...hem konforu sonuna kadar hakediyorsun . Nihayetinde yük olmamak için fedakarlık yapmışsın çoğu insan sırf bu yüzden nişan atıyor. Alacağın eşyalar çok ağır, hantal olmasın kolay taşınabilir tarzında birşeyler alırsın.... Madem ev almanız için daha süreniz var önünüzde , bu süreyi konfor içerisinde geçirmek senin de hakkın....Hem yeni ev, yeni eşyalar insana moral olarak da iyi gelir....El becerin nasıldır bilmiyorum ama burada el işlerinin sergilendiği forumda beyaz renkli kirpi ipleri sarkıtarak bir perde yapmışlardı..Ben bayıldım bayıldım....Öyle birşey yaparak hem çok şık, modern, hemde ucuza çıkarabileceğin bir perden olur. Kirpi iplerinin arasına da kristal boncuklar geçirirsin su damlaları gibi oy oy oy ... Hem ucuz hem şık bir görüntü olur....Ayyy arkadaşım ev güzel olursa, eşinin huyu güzel olursa,çocuklarda uslu olursa tadına doyulmaz hayatın beee...Birde allah sağlık sıhhat versin daha ne ister ki insan.....