Elektronik Ev Aletleri kararsız kaldım

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
kızlar fotograf makinesi alıcam işimi görücek olan ama biraz profesyonel bir makine istiyorum istediğim makine bu ikisi ama karar veremiyorum hangisi iyi daha kullanışlı ikisi arasında kaldım bu makineyle ilgili bilgisi olan veya kullanan var mı acaba ?

Canım, ben fotoğraf çekmeyi çok severim,fot. makineleriyle de ilgiliyim. Fujifilmi kesinlikle tavsiye etmem.Ablam almış (bana sormadan) hiç beğenmedi,pişman oldu.
Ben canon 550D kullanıyorum çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim.Bütçen nedir bilemiyorum ama canon veya nikon tavsiye ederim. Makine için ne kadar ayırdığını yazarsan daha net konuşabiliriz

Bir de yarı profesyonel olsun diyorsan powershot lar güzeldir.

Son düzenleme:

hadi ya herkez fujifilmi cok begndgni söylüyorlar genelde teknosada suan nikon fotograf makinesi 500 tl resmini koydugum makine 800 den 500 düşmüş yarı profesyonel istiyorum ben 500 tl verebilirim ancak bu koydugum makinelerde ikiside 500 tl

Valla benim fotoğraf dersindeki hocamda ya canon ya nikon derdi.Ben powershot kullandım o yüzden tavsiye ediyorum ama nikon da çok iyidir.bu iki firma eşittir,başabaş giderler.Ancak fujifilmi gördüm tavsiye etmiyorum. Tabi ki senin kararın.

Bir fujifilm kullanıcısı olarak ben de tavsiye etmem. Kesinlikle canon yada nikon tercih etmelisin. Fujifilm de hiç umduğumu bulamadım, en kısa sürede canon'a geçmeyi düşünüyorum.

prpfosyonel makıne de ılk tercıhım kesınlıkle canon olur .ama sız bunların arasın da tercıh yapmak ıstıyorsanız

fujıfılm derım .nıkon kullandım ben hıc memnun olmadım .suan fujıfılmın dıjıtalını aldım ,cok memnunum

nikon ve fuji tabii kıyas götürmüyor uzmanların görüşü bu. çok ararştırdım ben de. ama profesyonellik anlamında çok büyük ilerleme düşünmüyorsanız fuji yeterli ben de fuji aldım ancak son modeli benmki 1500 tl civarında. ek bir masraf yapamayacağım için bu makinayı tercih ettim.çünkü malzeme ihtiyacı doğabiliyor sonrasında diğer makinelerde lens vs.

naapıcagımı bitürlü karar veremedim ya 500 den fazla veremem bir makine için imkanım yok aslında olsa veririm ama işte yok oyüzden sanırım nikonu alıcam

Bendede canon S5IS var çok yeni bir dijital değil ama ben memnunum, özellikle zoom kısmı çok iyi ve sürekli mercek değiştirmek zorunda kalmıyor olman, kompakt olması buna rağmen fotoğraf kalitesinin üst düzeyde olması artıları bence.

Gösterdiğin iki seçenek arasında açık ara nikon derim ama nikon mu canon mu dersen ben canon 550d kullandığım için canon derdim :)
Fujifilmi neden almamalısın o da birebir canon ve nikon özelliklerine benzetilmeye çalışılmış bir çin malı ürün. Renk vs hiç güzel değil o yüzden memnun kalmazsın canım. Bakma özelliklerinde veya görsellerde abartılmış ama gerçekten beş para etmez bir makine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…