- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi MadamBovary_
-
Zaten gidemeyişimin tek sebebi o vicdan azabı canım. Bir şey olursa kendimi affedemem.
Etrafımda yapan çok kişi var hatta yurt dışı turuna gideni bile duydum ama bende çocuk zaten zor duruyor düşer diye korkuyorum :)başka bir doktora danışın derim aynı haftalarda bende uçak yolculuğu yaptım
Arkadaşıma aynı doktor 22 saatlik otobüse izin verdi. Uçağa binme dedi. Benim 16 saat ama bildiğin terör bölgesini dolaniyor otobüs. Otobüse hiçbir şekilde binmem. Bir ihtimal uçaktı ama ondan da vazgeçeceğim eğer haftaya kalp atışlarını görebilirsemO yuzden gitme. Ailen senin yanina gelsin.
Ne otobus ne ucak guvenli degil.
22 saatmi diyodun otobusle??
Ben 10 saatlik yolculukta tum uyku duzenim bozuldu gecem gunduzun karisti 2 gun ardindan.
Arkadaşıma aynı doktor 22 saatlik otobüse izin verdi. Uçağa binme dedi. Benim 16 saat ama bildiğin terör bölgesini dolaniyor otobüs. Otobüse hiçbir şekilde binmem. Bir ihtimal uçaktı ama ondan da vazgeçeceğim eğer haftaya kalp atışlarını görebilirsem
Çok şükür canım. Haftaya kalp atışını görürsem gitmeyecegim inşallah görebilirim.En guzelini yaparsin canim.
Cokta uzulme.
Onceliklerini gozden gecir.
"Memleketwmi gitmek istersin yoksa hamilemi kalmak istersin" sorusuna cevabin ne olurdu?
Bi dusuk yapmis biri olarak ben cocugu secerdin diye dusnuyorum.
Su an hayalinin tam ortasindasin cok sukur.
Sukret.
Zaten otobüs yolculuğuna izin vermesi doktora güvenimi sarstı çok saçma geldi bana da. Ilk defa bu doktordan duydum bunu.O kadar otobüs yolculuguna nasil izin vermis o yahu?
Ben olsam riske almazdim. Tamam komplikasyon orani düsük diyorsun ama ne olacagini bilemezsin. Ucak ile de basinc orani farkli ve araba otobüs yolculuguna benzemez.
ama mantıken otobüs yolculuğu uçak yolculuğundan daha tehlikeli çünkü sürekli sarsılıyosunEtrafımda yapan çok kişi var hatta yurt dışı turuna gideni bile duydum ama bende çocuk zaten zor duruyor düşer diye korkuyorum :)
Aynen bir de dogudan batıya gideceğim yollar çok kötü :)ama mantıken otobüs yolculuğu uçak yolculuğundan daha tehlikeli çünkü sürekli sarsılıyosun
Doktor seçeneği yok canım mecbur gidiyorum o yüzden. Ucak yolculuğu toplam da 2.5 saat falan sürecek. Korkuyorum yine de.Defalarca uçak yolculuğu yaptım hamileyken. Çin'e gitmeyeceksen sıkıntı yok bin diyordu doktorum. Çin'de uzun mesefe,sürekli aynı pozisyon sağlıklı değil diye yasak yani. 22 saat otobüs yolculuğuna iZin veren doktora bidaha gitmeyin bence. 3-4 saatte bir arabadan inip 10-15 dk yürümen lazım. Araba yolculuklarımı böyle yaptım
Sorun uzun süre oturur pozisyonda olman. 2,5 saat mi yoksa 22 saat mi daha tehlikeli ?Doktor seçeneği yok canım mecbur gidiyorum o yüzden. Ucak yolculuğu toplam da 2.5 saat falan sürecek. Korkuyorum yine de.
Ben zaten otobüsü hiçbir şekilde tercih arasına koymuyorum. Gidersem uçakla gitmezsem de oturacağım mecbur.Sorun uzun süre oturur pozisyonda olman. 2,5 saat mi yoksa 22 saat mi daha tehlikeli ?
İşte o karara kimse karışamaz.. Gidersin bişey olacağı tutar uçağa bağlarsın.. Bi kitaptan alıntı yapayım sana " ve sen pamuklara sarsanda takdir Hüda'nındır.."Ben zaten otobüsü hiçbir şekilde tercih arasına koymuyorum. Gidersem uçakla gitmezsem de oturacağım mecbur.
Haklısın canım önceki gebeliklerimde sürekli yattım yine kaybettim. Nasipte olmayınca ne yapsak da boş oluyor.İşte o karara kimse karışamaz.. Gidersin bişey olacağı tutar uçağa bağlarsın.. Bi kitaptan alıntı yapayım sana " ve sen pamuklara sarsanda takdir Hüda'nındır.."
Olacağı varsa uçakta evde farketmez. O can bu dünyaya gelecekse gelecektir,gelmeyecekse istediğini yap boş..
Elbette önlemini al ama takdiri Allah'a bırak..
Stres yapma,kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Haklısın canım önceki gebeliklerimde sürekli yattım yine kaybettim. Nasipte olmayınca ne yapsak da boş oluyor.
Amin Allah razı olsun canım. Elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum Rabbime tevekkül ettim.Stres yapma,kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?