kararsız only_you artık karar verdi... istiyorummmm

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
daha önce açmış olduğum bir konu vardı okuyanlarınız olmuştur belki de... bebek fikri konusunda kararsızlıktanda öte bir durumdaydım zamanı mı? değil mi? diye ama dün bu kararsızlığımı eşimin sayesinde yendim aslında fazlasıyla hazırmışım tek ihtiyacım olan şey biraz cesaretlendirilmekmiş:) ve inşallah olur (olmuştur) diyorum vede kendime inanamıyorum inşallah bende hamileyim diye paylaşırım sizlerle.. Allah aratmasın isteyen herkeze ve bana da versin inşallah(aminnnn) http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/527741-evlendikten-kadar-sure-sonra-hamile-kalmaya-karar-verdiniz.html buda daha önce ki açmış olduğum konuydu:)

Çok mutlu oldum senin adına:)
Umarım kucağına bebişini alabilirsin. Kim bilir ne kadar güzel olur hayatınıza canlılık renk gelir

Bende Aralık'ta evleniyorum. Bende çocuk istiyorum ama 1 yıl geçmeli diye düşünüyorum. Cicim aylarımızı benimle ilgilenerek harcasın müstakbel eşim

çok saol canım benim şuan hayali bile mutlu eder oldu inşallah en kısa sürede mutlu haberlerini alırım bebeğimin.... bende evleneli 1 yıl 2 ay olcak zamanı gelmişti sanırım eşimde bende birbirimize kaliteli zamanlar harcadık inşallah o cicim ayları dediğin aylarla kalmaz ömür boyu sürer ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…