KARARSIZ

fkrvrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
10
2
1
41
Merhabalar ben yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim eşimle 1.sene olmadı evleneli sürekli kombiyi kapatıyor şarterinden sizdede varmı bilmiyorum dahası sürekli işten çıkıyor kayınvalide arar hal hatır sorardı ben yine belli etmezdim tabiki kendiside biliyordur oğlunun işten çıktığını ama ah ettim bi daha çıkarsa aricam söylicem diye şikayetlerimi şimdi yine attırmış her zamanki gibi sizce arasam söylesem mi hep alttan aldım bana gelince şikayet etmeyi biliyorlar sustukça daha tepeme çıkiyorlar benim yapımda sessizlik pek konuşmayı da beceremem bu konularda bana yardımcı olabileceğiniz varmı pek beceremem bu konulardan bahsetmeyide ama içime attıkça ben perişan oluyorum

Koca adamı annesinemi şikayet edeceksiniz?
Ettiniz diyelim ne olacağını umyorsunuz?

Siz çalışıyor musunuz? Sorunsuz eşiniz evi geçindirmek için kime güveniyor ?

Bir de kendinize yaptığınız en büyük haksızlık susmaktır. Bu hatayı sakın yapmayın hastalık sahibi olursunuz (iptal).

Adamı çocuk gibi anasına mı şikayet ediceksin? Anasına şikayet edilecek düzeyde adamla niye evlendin? Çalışıyor musun? O doğalgaz bütün gün harıl harıl yansa asgari ücret kadar fatura geleceğinin farkında mısın çalışmıyorsan? Kocan doğru dürüst işe de gitmeyen bir tipse. Çalışmayı beceremeyen adamlarla evleniyosunuz

Annesine soyleyince düzelecegine emin misiniz?
Fatura ödeyecek para yoksa kapatmasi normal. Neyle ödeyceksiniz?

Bosanin kesin cozum

Annesine şikâyet etsen ne olacak ki. Kadın bu kadar yetiştirebilmiş. Bu saatten sonra ne katabilir. Boşa gitsin

hayır çalışmıyorum kimisi komik demiş şikayet tabiki koca adamı etsende ne olacak aklımdan sadece bu işten ciķmalar nereye kadar sürecek girdiği işten 2 veya 3 ay çalışıyor çıkıyor anlaşamadım diyerekten hepsiyle ailesine güveniyor heralde

Annesine şikâyet etsen ne olacak ki. Kadın bu kadar yetiştirebilmiş. Bu saatten sonra ne katabilir. Boşa gitsin
şikayet zaten etsende faydası yok tabiki ama bu isten çıkmalar nereye kadar surecek 2.3 ay calisiyor cikiyor boşamak kolay olsa hiç durmam

şikayet zaten etsende faydası yok tabiki ama bu isten çıkmalar nereye kadar surecek 2.3 ay calisiyor cikiyor boşamak kolay olsa hiç durmam
Cocuk yapmayin bari bosanmak kolay degil diyorsaniz cocuk olunca hic kolay olmaz bari su an bir sansiniz var.

annesine şikayetten kastim sadece işten çıkmalar nereye kadar tabikide koca adamı annesine şikayet etsende faydası yok bu huylarını bilseydik zaten evlenmezdim hayır çalışmıyorum doğalgazı hergün açmıyorum zaten ev sicakkkende doğalgaz açılmaz heralde sizin kadar tecrübeli değilim alnında yazmiyor ki bakalım seçipte evlenelim

Habire işten çıkan tembel adamla ne kadar evli kalmayı düşünüyorsunuz? Koskoca adam hala annesine şikayet edilecek durumdaysa annesinin ağzına bakıyorsa büyümemiştir o zaten boşayın gitsin öyle koca mı olur? Gerçi sanmıyorum boşanacağınızı, boşanmak zor diyenlerin çoğu çalışmak istemediği için boşanmıyor zaten.

Cocuk yapmayin bari bosanmak kolay degil diyorsaniz cocuk olunca hic kolay olmaz bari su an bir sansiniz var.
benin kastımda o zaten annesi aradı çocuk olmuyorsa tüp bebek diye benim kastımda bu işten sürekli ayrılıyor ben çocuk niye dusunim konuşma dediğim bu dedikleri.le ilgili herkez biseyler demiş komik diye koca adamı tabiki annesine şikayet etsen ne olur kabuk aynı yerden

Evlenmeden önce hep çalışıyor muydu?
Çalışmayan adam mümkünse açmasın zaten kombiyi,neresiyle ödeyecek?
Annesine şikayet edince hayatınızda bir şey değişecekse okey edin tabi. Görücü usulü evlendiyseniz hakkınız var annesine söylemeye.

Evlenmeden önce nasıldı?

Rest cekiceksiniz duzelmezse bosanacaksiniz baska careniz yok. Blof yapmayin . Duzelceginede cok umut baglamayin ama duzelebilirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…