- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Bu eşinin yaşam biçimi. O daha çok işe girer çıkar. Ailesine söylemek bi nebze yükünü hafifletir belki ama o kapı kapandığında sen ve eşinsiniz. Sende sabredip bilmem kaç çocuk yapmakla kalırsınşikayet zaten etsende faydası yok tabiki ama bu isten çıkmalar nereye kadar surecek 2.3 ay calisiyor cikiyor boşamak kolay olsa hiç durmam
Habire işten çıkan tembel adamla ne kadar evli kalmayı düşünüyorsunuz? Koskoca adam hala annesine şikayet edilecek durumdaysa annesinin ağzına bakıyorsa büyümemiştir o zaten boşayın gitsin öyle koca mı olur? Gerçi sanmıyorum boşanacağınızı, boşanmak zor diyenlerin çoğu çalışmak istemediği için boşanmıyor zaten
annesine şikayet zaten neyini edicem etsem faydasını olucak onu bende biliyorum sadece kafa dağıtmak fikir almak için yazdım çalışmak istemek izin verse çalışırım niye eziyet eşim kendime kursa yazılım dedim onada yokHabire işten çıkan tembel adamla ne kadar evli kalmayı düşünüyorsunuz? Koskoca adam hala annesine şikayet edilecek durumdaysa annesinin ağzına bakıyorsa büyümemiştir o zaten boşayın gitsin öyle koca mı olur? Gerçi sanmıyorum boşanacağınızı, boşanmak zor diyenlerin çoğu çalışmak istemediği için boşanmıyor zaten.
Adamı çocuk gibi anasına mı şikayet ediceksin? Anasına şikayet edilecek düzeyde adamla niye evlendin? Çalışıyor musun? O doğalgaz bütün gün harıl harıl yansa asgari ücret kadar fatura geleceğinin farkında mısın çalışmıyorsan? Kocan doğru dürüst işe de gitmeyen bir tipse. Çalışmayı beceremeyen adamlarla evleniyosunuz
görücü usulü evlendim nasıldı bilemicemEvlenmeden önce nasıldı?
O zaman anneye söylemenin bir faydası yok, muhtemelen hep böyleydi, anne bunu biliyordu ve size söylemedi. Anne çok ittifakınız değil yanigörücü usulü evlendim nasıldı bilemicem
Bu devirde görücü usulü duyunca çıldırıyorumgörücü usulü evlendim nasıldı bilemicem
Görücü usulü imişYasiniz cok mu kucuk ki hic tanimayip evlendiniz? Bi anda degismis olamaz.
oha çok iyiSorumsuz erkek indirimde alınmış defolu ürün gibidir canım iade edemezsin, değiştiremezsin. Aldığın yer defosunu bilir.
Niye ailesine söylüyorsunuz ? Velisine öğrenci şikayet eder gibi , bence yanlış. Ben eşiniz niye sürekli işten çıkıyorMerhabalar ben yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim eşimle 1.sene olmadı evleneli sürekli kombiyi kapatıyor şarterinden sizdede varmı bilmiyorum dahası sürekli işten çıkıyor kayınvalide arar hal hatır sorardı ben yine belli etmezdim tabiki kendiside biliyordur oğlunun işten çıktığını ama ah ettim bi daha çıkarsa aricam söylicem diye şikayetlerimi şimdi yine attırmış her zamanki gibi sizce arasam söylesem mi hep alttan aldım bana gelince şikayet etmeyi biliyorlar sustukça daha tepeme çıkiyorlar benim yapımda sessizlik pek konuşmayı da beceremem bu konularda bana yardımcı olabileceğiniz varmı pek beceremem bu konulardan bahsetmeyide ama içime attıkça ben perişan oluyorum
Ne yapalım hanımefendi, biz mi konuşalım yahuMerhabalar ben yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim eşimle 1.sene olmadı evleneli sürekli kombiyi kapatıyor şarterinden sizdede varmı bilmiyorum dahası sürekli işten çıkıyor kayınvalide arar hal hatır sorardı ben yine belli etmezdim tabiki kendiside biliyordur oğlunun işten çıktığını ama ah ettim bi daha çıkarsa aricam söylicem diye şikayetlerimi şimdi yine attırmış her zamanki gibi sizce arasam söylesem mi hep alttan aldım bana gelince şikayet etmeyi biliyorlar sustukça daha tepeme çıkiyorlar benim yapımda sessizlik pek konuşmayı da beceremem bu konularda bana yardımcı olabileceğiniz varmı pek beceremem bu konulardan bahsetmeyide ama içime attıkça ben perişan oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?