KARARSIZ

şikayet zaten etsende faydası yok tabiki ama bu isten çıkmalar nereye kadar surecek 2.3 ay calisiyor cikiyor boşamak kolay olsa hiç durmam
Bu eşinin yaşam biçimi. O daha çok işe girer çıkar. Ailesine söylemek bi nebze yükünü hafifletir belki ama o kapı kapandığında sen ve eşinsiniz. Sende sabredip bilmem kaç çocuk yapmakla kalırsın

Ailesinden eşiniz korkmaz ama siz ailesinin gözünü korkutsaniz nasıl olur ki.

Böyle sürekli işten çıkip beni mağdur ederse beni kaybedecek anne falan deseniz.
Sizden taraf olacaklarına değil de oğulları tekrar başlarına kalmasın bari diye belki bir yol bulurlar.

Niye ailesine söylüyorsunuz ? Velisine öğrenci şikayet eder gibi , bence yanlış. Ben eşiniz niye sürekli işten çıkıyor

Ne karari verecekseniz cocuk yokken verin zira cocukla bosanmak kat kat zor.ileride düzelir deyip su sekilde hamile kalmayin.önce isini saglamlastirsin,gerekirse siz de ise girin hatta gerekmese bile girin bence.Böylece faturalarinizi,dogalgazinizi rahat yakar ödersiniz.Kimseye de minnet etmezsiniz.Annesine söylemek neyi degistirecek? Kadin biliyordur zaten oglunun durumunu.

Ailesi sorunlu ogullarini size kitlemis. Onlara söyleseniz bir sonuc alamayacaksiniz. Asıl soru sizin ne yapmak istediginiz. Bu belirsizlikle yasayabilirmisiniz?

Ne yapalım hanımefendi, biz mi konuşalım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…