kararsız

Youcannotsitwithus

No, you can't
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
297
622
merhaba ben kız kardeşimin tavsiyesiyle size danışmaya karar verdim.hesabı yeni açtım.yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle ben 24 yaşındayım açık öğretim adalet ikinci sınıf öğrencisiyim.sevgilim 30 yaşında reklam işi yapıyor kendi işi yani.ben antalyadayım o istanbulda.bir ablam aracılığı ile tanıştık.

sorunum çoğunlukla sosyal medya.ilişkimiz başlayalı 6 ay oldu fakat başlarda beni hiç önemsemedi ciddiye almadı ilişkimizi.üstelik konuştuğu başka bir kız daha varmış.birkaç kez görüştük güzel vakit geçirdik ve o kızı bana itiraf etti onu bıraktığını artık benimle olacağını flan söyledi.şimdi ise evlilik konuşuyoruz beni sevdiğini flan söylüyor ben de onu seviyorum fakat instagramda facebookta arkadaşlarının çoğunluğu bayan. kendisi fotoğrafçılık da yaptığı için bayanlar çektiği fotoğrafları takip ediyor. ben ise buna katlanamıyorum kıskanıyorum kavga çıkarıyorum devamlı. en sonunda kavga esnasında beni her yerden engelledi ertesi gün kız kardeşime mesaj attı. bu bir süreç geri döneceğim bir süre huzur istiyorum,sürekli beni takip edip kavga çıkarıyor bunaldım demiş.4 gün oldu ama nerdeyse hergün kız kardeşime beni soruyor napıyor nasıl diye. bunun haricinde geceleri facebookta watsapta sabah 5lere kadar online. sizce ne yapmalıyım? kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden..

bu bir süreç geri döneceğim= bir süre önüme gelenle takılayım
sabahlara kadar online ama sizinle konuşmaması= o takıldıklarıyla konuşuyor. iki erkek sabaha kadar ne konuşabilir?

ayrıca baştan dürüst olmamış size. hem sizi idare etmiş hem başka kızı. bir kere yapan hep yapar arkadaşım. genç, eğitimli bir bayansınız, başkasını bulun derim.

bu bir süreç geri döneceğim= bir süre önüme gelenle takılayım
sabahlara kadar online ama sizinle konuşmaması= o takıldıklarıyla konuşuyor. iki erkek sabaha kadar ne konuşabilir?

ayrıca baştan dürüst olmamış size. hem sizi idare etmiş hem başka kızı. bir kere yapan hep yapar arkadaşım. genç, eğitimli bir bayansınız, başkasını bulun derim.
teşekkür ederim. ben de sizin gibi düşünüyorum. sen kenarda dur biz sana döneriz gibi bişey oldu bu. :KK43:

teşekkür ederim aradığında nasıl bir tepki vermeliyim? tamamen bitirmeli miyim sizce?
Bitir diyemem bilmiyorum ilişkinizi bana da düşmez
sakin soğukkanlı konuş yani çok umurumda değilsin
olsan da olur olmasan da gibi
çok üzülmüş gibi davranma ama kırıldığını belli et
senden beklemediğim şeyleri yaptın
biraz düşünmem gerek falan de tekrar ararsa o anki durumuna göre değerlendir

adam şıp sevdi çıktı galiba :KK37:
ben sana sonra bu olmazsa başkası olmazsa dönerim hesabı olmuşşş
yaşın genç başka talip arasan kendine adam hızlı çapkın gibi bir de uzaktan böyle kuvvetlli şüpheyle çapkın olduğunu sezdiğin adam ile yanyana nasıl olacak... reklamcıysa çok mankenle karşılaşıyordur(çoğunu da hep atyordur(fazla kadınlar aldatıyor köşesi okudum galiba :KK53:çoğunun önce reklamcıyla olmuş çok kibar ağzı laf yapıyordu kandırdı beni neyse )... zor

merhaba ben kız kardeşimin tavsiyesiyle size danışmaya karar verdim.hesabı yeni açtım.yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle ben 24 yaşındayım açık öğretim adalet ikinci sınıf öğrencisiyim.sevgilim 30 yaşında reklam işi yapıyor kendi işi yani.ben antalyadayım o istanbulda.bir ablam aracılığı ile tanıştık.

sorunum çoğunlukla sosyal medya.ilişkimiz başlayalı 6 ay oldu fakat başlarda beni hiç önemsemedi ciddiye almadı ilişkimizi.üstelik konuştuğu başka bir kız daha varmış.birkaç kez görüştük güzel vakit geçirdik ve o kızı bana itiraf etti onu bıraktığını artık benimle olacağını flan söyledi.şimdi ise evlilik konuşuyoruz beni sevdiğini flan söylüyor ben de onu seviyorum fakat instagramda facebookta arkadaşlarının çoğunluğu bayan. kendisi fotoğrafçılık da yaptığı için bayanlar çektiği fotoğrafları takip ediyor. ben ise buna katlanamıyorum kıskanıyorum kavga çıkarıyorum devamlı. en sonunda kavga esnasında beni her yerden engelledi ertesi gün kız kardeşime mesaj attı. bu bir süreç geri döneceğim bir süre huzur istiyorum,sürekli beni takip edip kavga çıkarıyor bunaldım demiş.4 gün oldu ama nerdeyse hergün kız kardeşime beni soruyor napıyor nasıl diye. bunun haricinde geceleri facebookta watsapta sabah 5lere kadar online. sizce ne yapmalıyım? kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim. teşekkür ederim şimdiden..
Bizce ne yapmalısın biliyor musun, ya da en azından bence; her kız sevgilinin peşinden koşuyor hepsiyle sevişiyor sanmayıp adamın hayatını dar etmeyi bırakacaksın. Hep söylüyorum kıskançlık en pis hastalık. Güveniyorsan, dert etmezsin. Güvenmiyorsan zaten o adamla evlenmeyi neden düşünürsün? Sadece bu adama değil kimseye güvenmeyip herkesi böyle kısıtlayıp hır çıkaracağını düşünüyorsan sorun sende..Başlarken bu adamın mesleğini, çevresini görüyordun madem rahatsız olacaktın sostal medya kullanmayan birini bulmalıydın. İnsanların hayatına girip sonradan kendinize göre yularlamayı sevginin bir parçası sanmayın. tatlı ufak kıskançlıklar hoştur ama bir insanı huzur istemeye itecek kadarı değil, demek ki senden uzaklaşınca huzur buluyorsa seni hayatındaki huzursuzluk sebebi olarak görüyordur. Bak bu çok acı bir şey, sevdiği kadını onbu huzursuz eden bir problem haline dönüştürüyorsun o adamın gözünde. Böyle gidince bir süre sonra sevecek birini bulamıyor ve gidiyor sen de kalakaldığınla kalıyorsun...

Bizce ne yapmalısın biliyor musun, ya da en azından bence; her kız sevgilinin peşinden koşuyor hepsiyle sevişiyor sanmayıp adamın hayatını dar etmeyi bırakacaksın. Hep söylüyorum kıskançlık en pis hastalık. Güveniyorsan, dert etmezsin. Güvenmiyorsan zaten o adamla evlenmeyi neden düşünürsün? Sadece bu adama değil kimseye güvenmeyip herkesi böyle kısıtlayıp hır çıkaracağını düşünüyorsan sorun sende..Başlarken bu adamın mesleğini, çevresini görüyordun madem rahatsız olacaktın sostal medya kullanmayan birini bulmalıydın. İnsanların hayatına girip sonradan kendinize göre yularlamayı sevginin bir parçası sanmayın. tatlı ufak kıskançlıklar hoştur ama bir insanı huzur istemeye itecek kadarı değil, demek ki senden uzaklaşınca huzur buluyorsa seni hayatındaki huzursuzluk sebebi olarak görüyordur. Bak bu çok acı bir şey, sevdiği kadını onbu huzursuz eden bir problem haline dönüştürüyorsun o adamın gözünde. Böyle gidince bir süre sonra sevecek birini bulamıyor ve gidiyor sen de kalakaldığınla kalıyorsun...
teşekkür ederim haklısınız :KK43: eski erkek arkadaşımla da aynı problemleri yaşadım kimseye güvenemiyorum

teşekkür ederim haklısınız :KK43: eski erkek arkadaşımla da aynı problemleri yaşadım kimseye güvenemiyorum
Ya rahat ol kısmet bu işler, aldatırsa zaten tercih ediyordur başkasını gitsin o adamın sana hayrı ne.. Sen sıkıyorsun diye aldatamıyorsa ne kıymeti var. ayrıca özgüvenin ne kadar tavan, adam o kadar terkedilme korkusu yaşar sana yanlış yapmaz. Kafan rahat, sen rahat. O insan senin kısmetin değilse yularla bağlasan durmaz. Akışına bırak.

Canım boşver gitsin, bu adamdan hayır gelmez. 30 yaşına gelmiş kişinin biraz daha oturaklı, ne istediğini bilen birisi olması lazım. Hem kimse değinmemiş ama başta senleyken başkasıyla da görüşüyormuş. Bu bence çok büyük bir sorun. Adamın karakterinde var demek ki bu. Belki de şu anda da başkasıyla görüşüyordur bilemezsin ki yapmadığı şey değil neticede.

Ayrıca bir erkek başka bir erkekle sabahın 5'ine kadar ne muhabbeti edebilir ki? Erkekler biz kadınlar gibi değil. Belki biz sabaha kadar konuşabiliriz çünkü konu konuyu açar "o bana bunu" dedi, "aa biliyor musun bak x kişisi bunla sevgiliymiş" falan diye. Ama erkeklerde böyle bir durum yok. Ben mesajlaşıp sohbet eden iki erkek çok az gördüm.

İlişkini en iyi sen bilirsin yine tabi ama ben olsam bu adamla tekrar barışmazdım.

Ya rahat ol kısmet bu işler, aldatırsa zaten tercih ediyordur başkasını gitsin o adamın sana hayrı ne.. Sen sıkıyorsun diye aldatamıyorsa ne kıymeti var. ayrıca özgüvenin ne kadar tavan, adam o kadar terkedilme korkusu yaşar sana yanlış yapmaz. Kafan rahat, sen rahat. O insan senin kısmetin değilse yularla bağlasan durmaz. Akışına bırak.
deniyorum ama yapamıyorum tekrar deneyceğim çok teşekkürler

"İstediğim kıza yazarım istediğim kızı eklerim. Kavga ederek sorun çıkararak beni engelleyemezsin. Of sıkıldım. Biraz seni engelleyim rahat rahat takılayım. Benim kafam boşalsın başka kızlarla takılayım o da ona o kadar sert tavır koyduğum için nasılsa bana geri döner bir daha da karışmaz o kadar. " diye düşünüyor gibi geldi bana. Ara verelim demek ayrı, ara verirken her yerden engellemek ayrı. Daha önce iki kişiyi aynı anda idare eden biri bu. Sizi sevdiği için ötekini yolşamış. Belki başlarda onunla da başka kızı idare ediyordu ama onu sevdiği için diğerini yolladı? Peki size sevgisi azaldıysa şu an başka biriyle de görüşüyorsaki sabah 5 lere kadar çevrimiçi olması bu ihtimali değerlendirmeni gerektiğini söylüyor. O zaman sizi bir kenara bırakıp ikinciyi seçmeyeceği ne malum? Kız kardeşinize sizi sorması bence vicdan yaptığını anlatıyor sizi sevdiğini değil. Size ayrılın vs diyemem ama bu ihtimalleri düşünmelisiniz bence. Ha ben olsam ne yapardım? Benden sıkılıp kafasını dinlemek için beni engelleyen birini ben de engeller ve bir daha görüşmezdim. Siin ona döneceğinizden ve onu sevdiğinizden o kadar ki emin ki istediği gibi davranmayı kendine hak görüyor beyefendi!

canı istediğinde gitçek canı istediğinde yok yaaa...
ama sende işini bile bile sevgili olmuşsun bu saatten sonra iş mi değiştircek

X