- 4 Temmuz 2017
- 62
- 18
- 18
- Konu Sahibi Yasamakbumu
Selam Kizlar
,

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şeyleri sürekli yaşamaya rağmen neden 2.çocukSelam Kizlar,
derdime bir care. Cok kararsizim ve cok korkuyorum yanlis bir karar vermeye.
Ben esimle tartistiktan sonra ailemin yanina geldim. Tartisma sebeblerimiz cok ama son tartismamizi kisa anlatayim. Ben baya hastalandim ve hamileyim, üstelik birde kücük cocugumuz var(8 aylik) oda hasta bu sürede. Geceleri uyumuyor benim bas agrim atesim gitmiyor. Neyse iste bende 1 ayin sonunda dayanamadim anneme gitmek istedigimi beyan ettim ama o duymamazliktan geldi hep bahaneler zamanim yok isim var falan filan. Ama baktim benim karnim burnumda agrilarim coktu artik gözüm birsey görmedi annemgile gittim artik izin vermemesine ragmen. Zaten 1 aydir annemgili görmüyordum. Yakinda degil annem gelip gitse yardim etse, yanimdada kalsa rahat etmiyor annem. Bu sebeple esim beni artik istemedigini söyledi beni eve almayacagini söyledi. Ben siniri gecer dedim kendi kendime eve döndüm 4 gün sonra biraz dinlendikten sonra. Fakat esimin tavirlari degismedigini hatta daha kötü oldugunu farkettim. Resmen bitirdik evliligimizi tarzinda konusmalar bana agir hakaretler etti. Evi terketmemi söyledi cocuk yuvayi kurtarmicani falan beni yani baya üzdü. Hatta ailesine bile dedi beni istemedigini geri dönüsün olmicani ve baya hakaretler etti annesigilin yaninda. Beni cok kirdi ve üzdü. Ben hamile oldugum icin sakin kalmayi tercih ettim ama doktora gittikten sonra ögrendimki acilmam varmis yani erken dogum tehlikesi. Bunun üzerine dedim annemgile gidecegimi bebegi artik tasimamam gerektigini ve dinlenmem gerektigini ama geri gelecegimi dedim cünkü o ev benimde hakkim. Ama kendisi anlamadi belkide anlamak istemedi ama benim eve geri dönmemek üzere gitmemi istedi. Bende tabi artik daha fazla üzüntüye gelmek istemedigim icin iyi bir hamilelik gecirmek icin karnimdaki bebek icin anne evine döndüm ve geri gitmedim esimin yanina. Esim tabi 1 hafta sonra sakinlestimi ne bilemiyorum mesajlar atmaya basladi ama ben geri cevap yazmadim. 1 hafta hastanelik oldum tüm bu üzün4tü ve stresden dolayi, cünkü erken doguma yol acilmisti ama cok sükür simdi daha iyim. 1 ayin sonunda bana tekrar yazdi bende geri yazdim icimdekileri. Benden özür diledi geri dönmemi istiyor herseyi düzelecegini diyor bundan sonra. Simdi biz bundan öncede 4 ay ayrilmistik ayni sebeblerden dolayi hemen hemen, Birbirimize 1 sans daha verdik. Ama simdi böyle git gel git gel cocuk oyuncagi degilki. Kafam karisti artik saglikli düsünemiyorum. Annem babam cok agladi cok üzüldüler benim icin. Her kavgada bana kapiyi göstermesinden defol git demesinden biktim, bazi seylerin bildigi halde kafama kakilmasindan biktim. Cok yoruldum. Birbirimizi seviyoruz cocuklar icinde gercekten en iyisini istiyorum onlar icin zaten karar vermekte zorlaniyorum. Bu sefer ama cok etkileyici konustu yani tüm hatalarini ilk defa kabul etti, beni anladigini düsünüyorum. Ama emin olamiyorum. Bir kere daha denemelimiyim sizce? Namazlar kiliyorum baskalarindan dua bekliyorum. Sadece korkum yine ayni seyleri yasamaktan ayni üzüntüyü yine aileme yasatmaktan. Siz ne düsünüyorsunuz?
Diger tartismalar da ailenizin yanina gittiginiz icin mi oluyor?Ne siklikla gidersiniz? Simdi esim ayda bir iki annesine gitse 1er hafta kalsa ben de eve gelme derim.Bir de sanki sizde iletisimsizlik var,kavga ederek gitmek yerine ne kadar zorlandigini kotuledigini anlatip ikna ederek gitsen anlamaz mi? Yani biz kadinlar seytana pabucu ters giydiririz istesek, halsiz yorgun halde sirnassan kendi gotururdu belki de
Ne kadar da güzel seviyormuşsunuz birbirinizi?
Sevgi dediğin böyle olmaz...
Sizden eşinize olan sevginizi sorgulamıyorum ama;
karşı tarafın sevgisine sevgi demek için bin şahit lazım!
Adam bana dengesiz ve evliliğin sorumluluklarından bi haber bir kişilik gibi geldi..zannımca bu defol git,bitti demeler onun tarafından ara ara olacak gibi,Allah kolaylık versin ne diyeyim..haa ben çekmezdim,bana defol git diyene, sen defol git derdim..
Bence tekrar deneyin ama hemen dönmeyin bi burnu sürtsün eşsin çocuksuz ev nasıl olur bi görsün bi yuva socakşığı arasın