• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsizim 2. Sans vermelimiyiz birbirimize?

Tekrar denemelimiyiz?

• Evet cocuklar icin

OY: 10 37,0%
  • Hayir hic birsey degismeyecek

OY: 17 63,0%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Selam Kizlar :KK43:,

derdime bir care. Cok kararsizim ve cok korkuyorum yanlis bir karar vermeye.
Ben esimle tartistiktan sonra ailemin yanina geldim. Tartisma sebeblerimiz cok ama son tartismamizi kisa anlatayim. Ben baya hastalandim ve hamileyim, üstelik birde kücük cocugumuz var(8 aylik) oda hasta bu sürede. Geceleri uyumuyor benim bas agrim atesim gitmiyor. Neyse iste bende 1 ayin sonunda dayanamadim anneme gitmek istedigimi beyan ettim ama o duymamazliktan geldi hep bahaneler zamanim yok isim var falan filan. Ama baktim benim karnim burnumda agrilarim coktu artik gözüm birsey görmedi annemgile gittim artik izin vermemesine ragmen. Zaten 1 aydir annemgili görmüyordum. Yakinda degil annem gelip gitse yardim etse, yanimdada kalsa rahat etmiyor annem. Bu sebeple esim beni artik istemedigini söyledi beni eve almayacagini söyledi. Ben siniri gecer dedim kendi kendime eve döndüm 4 gün sonra biraz dinlendikten sonra. Fakat esimin tavirlari degismedigini hatta daha kötü oldugunu farkettim. Resmen bitirdik evliligimizi tarzinda konusmalar bana agir hakaretler etti. Evi terketmemi söyledi cocuk yuvayi kurtarmicani falan beni yani baya üzdü. Hatta ailesine bile dedi beni istemedigini geri dönüsün olmicani ve baya hakaretler etti annesigilin yaninda. Beni cok kirdi ve üzdü. Ben hamile oldugum icin sakin kalmayi tercih ettim ama doktora gittikten sonra ögrendimki acilmam varmis yani erken dogum tehlikesi. Bunun üzerine dedim annemgile gidecegimi bebegi artik tasimamam gerektigini ve dinlenmem gerektigini ama geri gelecegimi dedim cünkü o ev benimde hakkim. Ama kendisi anlamadi belkide anlamak istemedi ama benim eve geri dönmemek üzere gitmemi istedi. Bende tabi artik daha fazla üzüntüye gelmek istemedigim icin iyi bir hamilelik gecirmek icin karnimdaki bebek icin anne evine döndüm ve geri gitmedim esimin yanina. Esim tabi 1 hafta sonra sakinlestimi ne bilemiyorum mesajlar atmaya basladi ama ben geri cevap yazmadim. 1 hafta hastanelik oldum tüm bu üzün4tü ve stresden dolayi, cünkü erken doguma yol acilmisti ama cok sükür simdi daha iyim. 1 ayin sonunda bana tekrar yazdi bende geri yazdim icimdekileri. Benden özür diledi geri dönmemi istiyor herseyi düzelecegini diyor bundan sonra. Simdi biz bundan öncede 4 ay ayrilmistik ayni sebeblerden dolayi hemen hemen, Birbirimize 1 sans daha verdik. Ama simdi böyle git gel git gel cocuk oyuncagi degilki. Kafam karisti artik saglikli düsünemiyorum. Annem babam cok agladi cok üzüldüler benim icin. Her kavgada bana kapiyi göstermesinden defol git demesinden biktim, bazi seylerin bildigi halde kafama kakilmasindan biktim. Cok yoruldum. Birbirimizi seviyoruz cocuklar icinde gercekten en iyisini istiyorum onlar icin zaten karar vermekte zorlaniyorum. Bu sefer ama cok etkileyici konustu yani tüm hatalarini ilk defa kabul etti, beni anladigini düsünüyorum. Ama emin olamiyorum. Bir kere daha denemelimiyim sizce? Namazlar kiliyorum baskalarindan dua bekliyorum. Sadece korkum yine ayni seyleri yasamaktan ayni üzüntüyü yine aileme yasatmaktan. Siz ne düsünüyorsunuz?
aynı şeyleri sürekli yaşamaya rağmen neden 2.çocuk

Bence bir kez daha denemelisin ama iki çocukla işiniz daha zor olacak uykusuzluk yorgunluk diğer çocuğun bakımı vs.. umarım başarırsınız

Eşinin yaptığı çok büyük bir saçmalık her defasinda defasinda defool giit diyen birini bir gelecek işten eve almayacaksin nasıl olduğunu anlasın 1 gün dışarıda yatsın sen evinde sakince otur bir kere bunu dene mandalina tak arkadan ne hali varsa görsün.

Ama diger meseleye gelecek olursak pişman olmamak için bir kez daha denerdiim ben

Ayrıl ya da ayrılma diyemem ki zaten ayrılmama taraftarısın gibi. Eğer ailesinin yanında seni düşürdüğü durumu sindirebileceksen devam et ne diyelim.

Ya kimsenin cocugu ne zaman yapip yapamayacagina karisamam ama bu sekilde giden bi evlilikte neden diye sorasim geliyor musaadenizle. Hem aralari cok az hem yasananlar, deli cesareti acikcasi. Umarim evliliginiz biran once yoluna girer.

Seven uzmez, kiyamaz. Ben donerseniz birsey degisecegini dusunmuyorum.
Ben bosandim. Oglumla yasiyorum. 3 yil sonra eski esim yapamiyorum ailemi ozledim diye geri geldi. Cocuk icin gorustuk. Ucumuz beraber yamege gittik. Duzelmistir diye dusunmustum ben. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Anladim kimse degismiyor. En fazla 4 ay degistim numarasi yapabiliyorlar.
Sevse idi bu kadar eziyeti yapamazdi sana. Simdiki cabasi kendi hizmeti gorulsun diye. Seni dusunse idi uzmezdi bence. Ben bu adamin duzelecegini dusunmuyorum.

4ay önce de kovuldun ama böyle bi adama 2.çocuk ve 1 tane 8 aylık bebeğin varken. İyi cesaret.

Bence tekrar deneyin ama hemen dönmeyin bi burnu sürtsün eşsin çocuksuz ev nasıl olur bi görsün bi yuva socakşığı arasın

Adam bana dengesiz ve evliliğin sorumluluklarından bi haber bir kişilik gibi geldi..zannımca bu defol git,bitti demeler onun tarafından ara ara olacak gibi,Allah kolaylık versin ne diyeyim..haa ben çekmezdim,bana defol git diyene, sen defol git derdim..

Diger tartismalar da ailenizin yanina gittiginiz icin mi oluyor?Ne siklikla gidersiniz? Simdi esim ayda bir iki annesine gitse 1er hafta kalsa ben de eve gelme derim.Bir de sanki sizde iletisimsizlik var,kavga ederek gitmek yerine ne kadar zorlandigini kotuledigini anlatip ikna ederek gitsen anlamaz mi? Yani biz kadinlar seytana pabucu ters giydiririz istesek, halsiz yorgun halde sirnassan kendi gotururdu belki de

Ne kadar da güzel seviyormuşsunuz birbirinizi? :KK57:

Sevgi dediğin böyle olmaz...

Sizden eşinize olan sevginizi sorgulamıyorum ama;
karşı tarafın sevgisine sevgi demek için bin şahit lazım!

Diger tartismalar da ailenizin yanina gittiginiz icin mi oluyor?Ne siklikla gidersiniz? Simdi esim ayda bir iki annesine gitse 1er hafta kalsa ben de eve gelme derim.Bir de sanki sizde iletisimsizlik var,kavga ederek gitmek yerine ne kadar zorlandigini kotuledigini anlatip ikna ederek gitsen anlamaz mi? Yani biz kadinlar seytana pabucu ters giydiririz istesek, halsiz yorgun halde sirnassan kendi gotururdu belki de

Evliligimizin basiundan beri aileme gitmem evet sorun oluyor. Ama yatili gitmiyorum. Sadece bu durumda gittim agrilarim yüzünden. Yani genelde 2 haftada bir gidiyorum oda 4-5 saat oturup eve dönüyorum. Cok konusuyorum ama isine gelmedigi seyleri duymamasliktan geliyor cevabimi alamiyorum.

Ne kadar da güzel seviyormuşsunuz birbirinizi? :KK57:

Sevgi dediğin böyle olmaz...

Sizden eşinize olan sevginizi sorgulamıyorum ama;
karşı tarafın sevgisine sevgi demek için bin şahit lazım!

Cok severek evlendik ama iste insan evlenince ne olacagini bilemiyor. Bana hic deger vermiyor ama artik beni el üstünde tutacagini söylüyor ve ben simdi bunlara inanayimmi ne yapim bilemedim.

Adam bana dengesiz ve evliliğin sorumluluklarından bi haber bir kişilik gibi geldi..zannımca bu defol git,bitti demeler onun tarafından ara ara olacak gibi,Allah kolaylık versin ne diyeyim..haa ben çekmezdim,bana defol git diyene, sen defol git derdim..

Orda cok haklisiniz cok dengesiz ama bana simdi cok seyler vaad etti acaba gercekten dediklerinide uygularmi yoksa ayni duruma düsermiyim diye korkuyorum. Cok kararsiz kaldim cünkü cok samimi konustu bunu hissettim. Bu benim icin gercekten cok önemli bir karar dönüsü olmayan bir karar olacagi icin sizin fikirlerinizi almak istedim. Tskr ler yorumunuz icin

Bir sey degismez ama hayat sizin,donun cok istiyorsaniz.

Yalniz en mukemmel evliliklerde bile cesaret edilemeyecek sekilde 2 cocuk yapmissiniz, valla bravo. Tek basina bakabilecek gucunuz var mi o cocuklara?

Yaşınız da küçük değilmiş, böyle evliliğe bu kadar sık aralıklı çocuk yapınca 20lerin başındasınızdır diye düşünmüştüm.
Kötü evliliklerde çocuklar da yıpranıyor. İşiniz var mı, aileniz destek mi, bunlar önemli etkenler karar alırken. Yerinizde olsam Doğum yapana kadar beklerdim. Erken Doğum tehlikeniz olduğu için söylüyorum bunu.

Back
X