- 4 Temmuz 2017
- 62
- 18
- 18
- Konu Sahibi Yasamakbumu
aynı şeyleri sürekli yaşamaya rağmen neden 2.çocuk
Aptalligimdan. Insan 2 ay cok iyi olunca sanki evlilik hep böyle devam gidecek saniyor benim gibi iste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şeyleri sürekli yaşamaya rağmen neden 2.çocuk
Bir sey degismez ama hayat sizin,donun cok istiyorsaniz.
Yalniz en mukemmel evliliklerde bile cesaret edilemeyecek sekilde 2 cocuk yapmissiniz, valla bravo. Tek basina bakabilecek gucunuz var mi o cocuklara?
Geliriniz varmis aileniz arkanizdaymis ne guzel, is de bulursunuz bir sure sonra. Herkeste bu nimetler yok inanin.Cok sükür evet ailem yanimda arkamda gelirimde var her ay. Orasi dogru insan düsmeyince yasamayinca anlamiyormus benim gibi iste.
Ben anlayamadım bebeğiniz 8 aylıksa nasıl karnınız burnunuzda hamilesiniz hemen 2. ayda mı hamile kaldınız biraz saçma değil mi? ayrıca eşin gitme demiş haber bile vermeden gitmişsin evi terkeder gibi eşin gelemiyorsa annen gelsin neden gelemiyor ki. Ayrıca daha önce de tam 4 ay ayrı kalmışsınız adamın umrunda olmamış bu adama neden 2. çocuk yaptınız ya. Bizim gelinimiz istemeden hamile kaldı doğurdu sonra hemen gitti spiral taktırdı güçleri yok çünkü 2. çocuk için siz böyle her şeyde annenizin evine mi gidiyorsunuz eşinizin umrunda bile değilsiniz neyi bekliyorsunuz hem zaten döneceksiniz sormanızın da bir ailemi yok
Son bir kez inan madem.Cok severek evlendik ama iste insan evlenince ne olacagini bilemiyor. Bana hic deger vermiyor ama artik beni el üstünde tutacagini söylüyor ve ben simdi bunlara inanayimmi ne yapim bilemedim.
Geliriniz varmis aileniz arkanizdaymis ne guzel, is de bulursunuz bir sure sonra. Herkeste bu nimetler yok inanin.
Allah yardimcin olsun canim,kolayliklar diliyorumAynen orasi gercekten öyle. Tskrler
Ya kimsenin cocugu ne zaman yapip yapamayacagina karisamam ama bu sekilde giden bi evlilikte neden diye sorasim geliyor musaadenizle. Hem aralari cok az hem yasananlar, deli cesareti acikcasi. Umarim evliliginiz biran once yoluna girer.
Seven uzmez, kiyamaz. Ben donerseniz birsey degisecegini dusunmuyorum.
Ben bosandim. Oglumla yasiyorum. 3 yil sonra eski esim yapamiyorum ailemi ozledim diye geri geldi. Cocuk icin gorustuk. Ucumuz beraber yamege gittik. Duzelmistir diye dusunmustum ben. 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Anladim kimse degismiyor. En fazla 4 ay degistim numarasi yapabiliyorlar.
Sevse idi bu kadar eziyeti yapamazdi sana. Simdiki cabasi kendi hizmeti gorulsun diye. Seni dusunse idi uzmezdi bence. Ben bu adamin duzelecegini dusunmuyorum.
Kendi ayağınıza dönmeyin
Anne baba evinize gelsin, anneniz babanızla konussun, yasattiklari için onlardan da özür dilesin, ondan sonra birlikte dönün evinize.
Hayir ben bosandiktan 3 yil sonra tekrar bir sans isteyen eski esle gorustum. Oglum icin. Ama olmadi. Hic degismemis cunku.Bosanmadan önce ayri kalip baristinizmi? Yani siz kac sans tanidiniz? Aynen bende ondan korkuyorum dediginiz gibi olursa diye bir kac süre sonra ayni durumu yasarsak diye.
Ama daha öncede aynı sözler verilmiş ve aynı davranışlar yapılmış..Hakkınız da hayırlısı ne diyeyimOrda cok haklisiniz cok dengesiz ama bana simdi cok seyler vaad etti acaba gercekten dediklerinide uygularmi yoksa ayni duruma düsermiyim diye korkuyorum. Cok kararsiz kaldim cünkü cok samimi konustu bunu hissettim. Bu benim icin gercekten cok önemli bir karar dönüsü olmayan bir karar olacagi icin sizin fikirlerinizi almak istedim. Tskr ler yorumunuz icin