Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsızım beyaz mı turcuaz mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yemek masası şimdilik düşünmüyorum cnm çünkü salonum çok küçük ama bakamıdım konularına ya hata veriyor sayfa.:KK64:
11052014(004).webp

bak canım benim seçimim böyleydi ama berjerden çok pişmanım.
Ama iyiki beyaz almışım istediğim gibi dekore ederim.
O yüzden bence beyaz alıp turkuaz ve renklerini yastıklarında kullanabilirsin hele odan küçükse mümkünse minik berjer yaptır ve odana göre dizayn kurup moblya al

Mavi takımı beğendim ama arkadaşların dediği gibi, beyazı her şeyle kombin edebilirsin.
Yine de sana kalmış, içine sineni al.
evet cnm aynen çabuk pişman olmamak için sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var ama çoğunluk beyaz beyaz diye fısıldıyor :KK36:

Eki Görüntüle 1217832

bak canım benim seçimim böyleydi ama berjerden çok pişmanım.
Ama iyiki beyaz almışım istediğim gibi dekore ederim.
O yüzden bence beyaz alıp turkuaz ve renklerini yastıklarında kullanabilirsin hele odan küçükse mümkünse minik berjer yaptır ve odana göre dizayn kurup moblya al
seninkilerde çok güzel cnm güle güle kullan berjerlerini renkli yaptırsaydın keşke
şimdi kafamda oluşan fikre göre beyaz alırsam koltuklarımı eğer
berjerlerimi turcuaz ve pembe yaptırcam yastıklarımı da o şekilde

seninkilerde çok güzel cnm güle güle kullan berjerlerini renkli yaptırsaydın keşke
şimdi kafamda oluşan fikre göre beyaz alırsam koltuklarımı eğer
berjerlerimi turcuaz ve pembe yaptırcam yastıklarımı da o şekilde

Berjerlerim renkli ztn am soft yaptım ama büyüklüğünden pismanım :)

2 takım daha baktım dün ama net karar veremedim hala bu clasık aslında mağazda şık duruyor fiyatı çok pahalı 6700
bide aşağıdaki var o daha uygun

10616479_614465088665798_5688701476784670673_n.webp

Eklentiler

• 10449532_614465158665791_751439807841405533_n.webp
    10449532_614465158665791_751439807841405533_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 168

Eklentiler

• 10449532_614465158665791_751439807841405533_n.webp
    10449532_614465158665791_751439807841405533_n.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 149
aa zeynep aynı takımlar galiba bunlar dimi yada çok benziyolar
benziyorlar canım:) ama bu tarz bişeyi bende çok beğenmiştim. Yastıkları kaldır al sana yatak. ben klasik koltuğu çok severim ama çok kabalar o yüzden kullanışı nedeniylede vazgeçtim. O kadar çok gezdimki en sonunda bunu almıştım :) alttaki güzel

benziyorlar canım:KK66: ama bu tarz bişeyi bende çok beğenmiştim. Yastıkları kaldır al sana yatak. ben klasik koltuğu çok severim ama çok kabalar o yüzden kullanışı nedeniylede vazgeçtim. O kadar çok gezdimki en sonunda bunu almıştım :KK66: alttaki güzel
dimi cnm ya bencede klasıkler eski hava veriyor bide spor döşeyemessin onları alttakileri alsam 2 berjerinde rengini değiştirsem hem o 6bin küsür bu 3 bin geriye kalan 3 binlede kendime güzelmi güzel tv ünitesi alırım dimi ama

dimi cnm ya bencede klasıkler eski hava veriyor bide spor döşeyemessin onları alttakileri alsam 2 berjerinde rengini değiştirsem hem o 6bin küsür bu 3 bin geriye kalan 3 binlede kendime güzelmi güzel tv ünitesi alırım dimi ama
Aynen canım :) iyi günlerde kullan herşeyini seçimlerini paylaş

turkuaz renkli beğendiğiniz takım çok koyu bi ton ve göz yoruyor..hele bu halıyla ortamı dahada karartır bence..illede alırım derseniz açık krem renk bi halı en azından daha ferah gösterir ..bende bu aralar oturma odama takım bakıyorum krem renk silinebilir kumaş ve sürekli değiştirmek için renkli yastık..sanırım kadınların çoğu bu mantıkta.zira mağaazada çalışan bayan bile evlenirse böyle yapıcağını söylüyordu..

beyazlarda yayınladığınız ilk resim hangi markanın ürünü acaba öğrenebilirmiyim

kesinlikle beyaz diyorum.ferah ferah en güzeli.günlük olarak üzerine bir örtü alabilirsiniz.misafirleriniz geleceği zaman kaldırabilirsiniz. hatta dekoratif örtüler var çok hoş duran beyaz koltuğun üzerine onlardan alıpta kullanabilirsiniz.o yüzden kesinlikle beyazzz.. :) diğer mobilya boğucu bir renk odanız büyükte değilse hoş duracağını zannetmiyorum

turkuaz renkli beğendiğiniz takım çok koyu bi ton ve göz yoruyor..hele bu halıyla ortamı dahada karartır bence..illede alırım derseniz açık krem renk bi halı en azından daha ferah gösterir ..bende bu aralar oturma odama takım bakıyorum krem renk silinebilir kumaş ve sürekli değiştirmek için renkli yastık..sanırım kadınların çoğu bu mantıkta.zira mağaazada çalışan bayan bile evlenirse böyle yapıcağını söylüyordu..
evet cnm haklısın vazceçtik zaten onlardan bir hışımla beğenmiştim cidden göz yoruyor bu sıralar renklı kombin çok popüler.
beyazlarda yayınladığınız ilk resim hangi markanın ürünü acaba öğrenebilirmiyim
canım ya türkmen mobilya yada kilimdi tam hatırlamıyorum ama güneş mobilyada benzerleri mevcut

Turkuazı beğenmiştim ta ki beyazı görene kadar. Beyaz daha güzel sıkılırsanız yastıkların rengini değiştirirsiniz.

Klasik olan beyaz takımı beğenmedim, ama altındaki resimde paylaştığın takım güzelmiş. Tam senin istediğin gibi yastıkları değiştir değiştir, baştan yeni salon takımı almış gibi hava versin. :KK51:

Halınzl mavi takım uymaz bence . Açık renkler daha güzel ve ferah . Ayrıca leke tutmaz kumaşlar var , koltuklar tertemiz kalıyormuş . Ben kullanmadım alırsam öyle almak istiyorum .
Bir de koltuklarınız yerden biraz yüksek olursa temizliği o kadar kolay ve rahat olur . En azından elektrik süpürgesi , paspas sapı geçecek kadar .
Böylelikle çekiştirmeye , oynatmaya gerek kalmadan altları kolaylıkla temizlenebilir.

Halınzl mavi takım uymaz bence . Açık renkler daha güzel ve ferah . Ayrıca leke tutmaz kumaşlar var , koltuklar tertemiz kalıyormuş . Ben kullanmadım alırsam öyle almak istiyorum .
Bir de koltuklarınız yerden biraz yüksek olursa temizliği o kadar kolay ve rahat olur . En azından elektrik süpürgesi , paspas sapı geçecek kadar .
Böylelikle çekiştirmeye , oynatmaya gerek kalmadan altları kolaylıkla temizlenebilir.
evet cnm bende o şekilde alıcam en az 5-10 cm yuksek temizlik açısından çok pratikler gerçekten.

acayip hevesim var cnm ya ne bileyim herkeste aynı şeyi söylüyor sen başedemessin diyorlar çocukta var tek olsam neysede.bununda rengi çok koyu değil dimi bi hevesle alıpta sonrada pişman olmam inşallah :KK37:
kesinlikle sana ktılıyorum çünkü renk konusu gerçekten insanı bir süre sonra sıkıyor ve modası geçiyor sonra çok pişman oluyorsun bence koltuklarını beyaz al kırlentlerini turkuaz yap bir kaç aksesuar koyarsın turkuaz sıkılıncada değiştirmesi kolay olur ama koltuk kesinlikle renkli olmamalı benim salonum beyaz pembe kırlentler ve fon perdesi ufak aksesuarlarla renklendirdim

Back
X