Hangi doktorlarla görüştün ? Uçuk dediğin fiyatlar ne kadar mesela? Fiyat olarak ne verebilirsin ? ona göre önerelim ben ya da arkadaşlar..
Naci Çelik , Doç. Dr. Nazım ÇERKEŞ , Op.dr.Sureyya Seneldır bunlarin fiyati 10 dan basliyor gibi
Ben yurtdisindayim ve emre ilhani bende dusundum ve email attim yanit alamadim ve muhammet dilber ankarada degilmi ?Anladım.. forum'da gördün mü bilmiyorum Emre İlhan ve Muhammet Dilber'in yaptığı burunları.. fiyatları da bahsettiğin kadar değil.. tam bilmiyorum ama tahminen 7000 civarlarındaydı.. hastaları yazar mutlaka sana.. bu iki doktorla da görüş derim, sonuçlar bence gayet iyi
Ben yurtdisindayim ve emre ilhani bende dusundum ve email attim yanit alamadim ve muhammet dilber ankarada degilmi ?
Hayır iki doktor'da İstanbul da.. Emre beyi direk ara istersen.. hatta ikisine de telefonla ulaş bence :)
Ya lutfen yardim edin.. istanbulda hem uygun fiyata hemde iyi ameliyat yapan doktor onericek varmi ?
Bir kac doktorlar gorustum fiyatlari biraz ucuk geldi
Ben 8 ay önce emre beye ameliyat oldum.çok da memnun kaldım.bu forumda emre beye ameliyat olmuş çok kişi var. Dilerseniz fotoğrafları inceleyip fikir edinebiliesiniz.sevgiler
Ariyicam onlari pazartesi ben Dr Mustafa Tercan ile gorustum yuzumde az cukurluk ver ona dolgu ve burun ameliyatina 6 bin dedi ama onun hakkinda hic bilgi edinemedim
Fiyat iyiymiş ama dediğin gibi benimde kendisi hakkında bir bilgim yok malesef.. Belki forum da bilgisi olan arkadaşlar vardır.
bakicam canim ama suan mesaj hakkim dolmamis galiba beni eklersen belki olur?
http://http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/670121-mesaj-doldurmaaa.html
Canım mesaj hakkını buradan tamamlayabilirsin
Sizi ekledim.25 msj hakkını tamamlayıp görebilirsiniz.
Emre beyin muayenehanesini ararsanız yardımcı olacaklardır.
Saol canim burda doldurucam galiba :) senin verdigin sayfa acilmiyor kirik galiba
Saol canim doldurdum ama senin fotolar yok galiba
Arkadaşlık listene eklemen gerekiyor öncelikle. Ondan sonra görebilirsin canım. Forumun titizliği:)
ekledim canim sen kime oldun ameliyati ?
Emre ilhan. Nefes sorunum da vardı o yüzden kbb doktoru da olması en büyük tercihim oldu. Ben revizyon oldum canım.ilk ameliyatımda burnum çökme yapmıştı sağolsun emre bey düzeltti. O yüzden ikinci ameliyat için çok araştırdım öle karar vermiştim.çok ilgili ve işin ehli güvenebileceğimiz bir doktor .senin durumun nedir?
benimkisi egrilik var bide yuzume az dolgu gerekiyor yag enjeksiyonu .. daha once hic olmadim o yuzden iyi arastiryomki daha sonra 2 kat odeyipte ugrasmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?