Kararsizim!! Burun ameliyati icin ISTANBUL dan oneriler lutfen !!

Ozy80

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
16
0
6
35
İngiltere
Ya lutfen yardim edin.. istanbulda hem uygun fiyata hemde iyi ameliyat yapan doktor onericek varmi ?
Bir kac doktorlar gorustum fiyatlari biraz ucuk geldi

Hangi doktorlarla görüştün ? Uçuk dediğin fiyatlar ne kadar mesela? Fiyat olarak ne verebilirsin ? ona göre önerelim ben ya da arkadaşlar..

Naci Çelik , Doç. Dr. Nazım ÇERKEŞ , Op.dr.Sureyya Seneldır bunlarin fiyati 10 dan basliyor gibi

Anladım.. forum'da gördün mü bilmiyorum Emre İlhan ve Muhammet Dilber'in yaptığı burunları.. fiyatları da bahsettiğin kadar değil.. tam bilmiyorum ama tahminen 7000 civarlarındaydı.. hastaları yazar mutlaka sana.. bu iki doktorla da görüş derim, sonuçlar bence gayet iyi

Son düzenleme:
Ben yurtdisindayim ve emre ilhani bende dusundum ve email attim yanit alamadim ve muhammet dilber ankarada degilmi ?

Ben yurtdisindayim ve emre ilhani bende dusundum ve email attim yanit alamadim ve muhammet dilber ankarada degilmi ?

Hayır iki doktor'da İstanbul da.. Emre beyi direk ara istersen.. hatta ikisine de telefonla ulaş bence :)

Hayır iki doktor'da İstanbul da.. Emre beyi direk ara istersen.. hatta ikisine de telefonla ulaş bence :)

Ariyicam onlari pazartesi ben Dr Mustafa Tercan ile gorustum yuzumde az cukurluk ver ona dolgu ve burun ameliyatina 6 bin dedi ama onun hakkinda hic bilgi edinemedim

Ya lutfen yardim edin.. istanbulda hem uygun fiyata hemde iyi ameliyat yapan doktor onericek varmi ?
Bir kac doktorlar gorustum fiyatlari biraz ucuk geldi

Ben 8 ay önce emre beye ameliyat oldum.çok da memnun kaldım.bu forumda emre beye ameliyat olmuş çok kişi var. Dilerseniz fotoğrafları inceleyip fikir edinebiliesiniz.sevgiler

Ariyicam onlari pazartesi ben Dr Mustafa Tercan ile gorustum yuzumde az cukurluk ver ona dolgu ve burun ameliyatina 6 bin dedi ama onun hakkinda hic bilgi edinemedim

Fiyat iyiymiş ama dediğin gibi benimde kendisi hakkında bir bilgim yok malesef.. Belki forum da bilgisi olan arkadaşlar vardır.

ekledim canim sen kime oldun ameliyati ?

Emre ilhan. Nefes sorunum da vardı o yüzden kbb doktoru da olması en büyük tercihim oldu. Ben revizyon oldum canım.ilk ameliyatımda burnum çökme yapmıştı sağolsun emre bey düzeltti. O yüzden ikinci ameliyat için çok araştırdım öle karar vermiştim.çok ilgili ve işin ehli güvenebileceğimiz bir doktor .senin durumun nedir?

benimkisi egrilik var bide yuzume az dolgu gerekiyor yag enjeksiyonu .. daha once hic olmadim o yuzden iyi arastiryomki daha sonra 2 kat odeyipte ugrasmim

benimkisi egrilik var bide yuzume az dolgu gerekiyor yag enjeksiyonu .. daha once hic olmadim o yuzden iyi arastiryomki daha sonra 2 kat odeyipte ugrasmim

haklısın kimse ikinci bir operasyon geçirmek istemez. o yüzden doktor seçimi önemli tabi. sen de araştır içine sinen doktora ol canım. burundaki eğrilik zamanla nefes problemine de yol açıyor.ben o sıkıntıyı çektim.umarım sen de en kısa zamanda olur kurtulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…