kararsızım çok zor durumdayım

ebruli20

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
14
0
6
35
Bolu
Merhaba.son zamanlarda yasadigim ve icinden cikamadigim bi durumdan bahsetmek istiyorum.erkek arkadasim bilgisayarimda daha onceki muhabbet ettigim arkadaslarimla konusmalarimi gordu.kim.bunlar dedi ben de arkadaslarim dedim.ki icerisinde eski erkek arkadasimin oldugu konusmalar da vardi.neden gorustugunu soylemedin bana diye cikisti.ben de sadece sohbet ettik baska amacim yoktu dedim.benden bunun gibi baska muhabbetleri de gizliyorsun eminim dedi.ben de tabiki hayir dedim.gizlesem senin gormemen icin silerdim dediysem de inandiramadim.bana surekli sana guvenemiyorum takip edicem dedi butun msn facebook sifrelerimi istedi.tamam bak dedim ama akrabalarim ekli hepsinde ve sen orda kendi adina paylasimda bulunursan ustume gelecekler ve ben dedikodu yapmalarini istemiyorum dedim.zaten yaz geldiğinde aileler tanışacak diye karar aldık.tutturmus 1 hafta icinde her şeyi yıkıp yakip yanima geliyosun dedi.ayni sehirde yasamiyoruz şu an.dedim zaten yaza nisan yapicaz aileler tanisacak simdi niye isi zora surukluyosun dedim.ailem yasli insanlar yureklerine iner.benim bunu yapmam hem seni aileni hem de bizimkileri uzer kahrolurlar diyorum.gelmezsen bu iliski biter diye tutturmus.ne yapmam lazim.kacarak gitmek,gelecegimizi boyle kurmak istemiyorum.annesi de kizdi zaten ona ama ben takmiyorum diyor.ne yapacagimi bilemiyorum.oyle bir cevabim olmaliki iliskimiz de kurtulsun.yoksa kararli ayrilmaya.beni cok sevdigini soyluyor.zora soktugunu da biliyor.ama kararim kesin diyor.samimi cevaplarinizi bekliyorum.siz olsaniz nasl bir yol dusunurdunuz.samimi cevaplarınızı bekliyorum çok zor durumdayım :(

Bence bu ilişki bitsin, emrivaki gel mi olur yahu! Ailenize yazık, size yazık. Hiç mi saygısı yok. Evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz ona ne face'de kimle yazıştığınızdan...

Merhaba.son zamanlarda yasadigim ve icinden cikamadigim bi durumdan bahsetmek istiyorum.erkek arkadasim bilgisayarimda daha onceki muhabbet ettigim arkadaslarimla konusmalarimi gordu.kim.bunlar dedi ben de arkadaslarim dedim.ki icerisinde eski erkek arkadasimin oldugu konusmalar da vardi.neden gorustugunu soylemedin bana diye cikisti.ben de sadece sohbet ettik baska amacim yoktu dedim.benden bunun gibi baska muhabbetleri de gizliyorsun eminim dedi.ben de tabiki hayir dedim.gizlesem senin gormemen icin silerdim dediysem de inandiramadim.bana surekli sana guvenemiyorum takip edicem dedi butun msn facebook sifrelerimi istedi.tamam bak dedim ama akrabalarim ekli hepsinde ve sen orda kendi adina paylasimda bulunursan ustume gelecekler ve ben dedikodu yapmalarini istemiyorum dedim.zaten yaz geldiğinde aileler tanışacak diye karar aldık.tutturmus 1 hafta icinde her şeyi yıkıp yakip yanima geliyosun dedi.ayni sehirde yasamiyoruz şu an.dedim zaten yaza nisan yapicaz aileler tanisacak simdi niye isi zora surukluyosun dedim.ailem yasli insanlar yureklerine iner.benim bunu yapmam hem seni aileni hem de bizimkileri uzer kahrolurlar diyorum.gelmezsen bu iliski biter diye tutturmus.ne yapmam lazim.kacarak gitmek,gelecegimizi boyle kurmak istemiyorum.annesi de kizdi zaten ona ama ben takmiyorum diyor.ne yapacagimi bilemiyorum.oyle bir cevabim olmaliki iliskimiz de kurtulsun.yoksa kararli ayrilmaya.beni cok sevdigini soyluyor.zora soktugunu da biliyor.ama kararim kesin diyor.samimi cevaplarinizi bekliyorum.siz olsaniz nasl bir yol dusunurdunuz.samimi cevaplarınızı bekliyorum çok zor durumdayım :(

tabiki yoluna bakmasını seçerim. ne alaka kaçmak aileni böyle bi utanca sürükleme bence

heralde o da eski sevgilisi ile konuşsa sen hoşlanmazdın bu durumdan oraya kadar haklı ama herşeyi yak gel demek ne demek cehenneme kadar yolu var sakın ailenin başını öne düşürme blöf yapıyo sende blöfünü gör bana inanmayan insanla işim olmaz ayrıca ailemide üzemem dekaçan kovalanır unutma

inan ne yapacağımı bilmiyorum.birbirimizi çok seviyoruz ama bu kadar kötü sonuçları olacağını nerden bilebilirdim.saplantı gibi olmuş onda.beni çok sevdiğini söylüyor ama bunları yapıyor.ikna edemiyorum onu.gel ailemle tanış dedim.gelirsem evleniriz bil dedi.bunu kabul etmeyeceğini ailelerin biliyor.kaç yıldır beraberliğimiz var ve inat yüzünden bitsin istemiyorum.sizce beklemeliy miyim bi süre kendine gelsin diye ne yapatım

Tehdite bak ! Ayrılırsa ayrılsın beyefendi .
Sizde tavrınızı koyun.
Seviyorsa gerçekten zaten ayrılığı kabullenmeyecektir.
'Ben ne aileme ne kendime böyle bi kötülüğü yapamam, seviyorsan burdayım Allahın emriyle istersin, istemiyorsan keyfin bilir de.'
İlişkinin kurtulması iki tarafta gerçekten sevdiği zaman olur. Bazen insanın biraz rest çekmesi gerekli.

inan ne yapacağımı bilmiyorum.birbirimizi çok seviyoruz ama bu kadar kötü sonuçları olacağını nerden bilebilirdim.saplantı gibi olmuş onda.beni çok sevdiğini söylüyor ama bunları yapıyor.ikna edemiyorum onu.gel ailemle tanış dedim.gelirsem evleniriz bil dedi.bunu kabul etmeyeceğini ailelerin biliyor.kaç yıldır beraberliğimiz var ve inat yüzünden bitsin istemiyorum.sizce beklemeliy miyim bi süre kendine gelsin diye ne yapatım

canım sevgiliyken böyle olan bi insan evlenince nasıl olur Allah bilir. aşka filan aldanmayın aklınızla hareket edin. ailene aç konuyu bence

kararsız olacak bişey yok eski erkek arkadaşınala konuşmanı gururuna yediremiyorsa senle ayrılırdı zaten ne diye illaki kaçmanı istiyor.ailene saygından geçtim kendi kendine saygını göster

Son düzenleme:
yaşlarınız kaç merak ettim, zira bu yaşananlar çok çocukça. bu ne kadar mantıksız bir istek. ne demek bir hafta içinde herşeyi yakıp yıkıp yanıma geliyosun?! kaç diyor sana yani doğru mu anladım? herşeyin yolu yordamı adabı var. seni ailenden istediler de ailen vermedi mi ki sana kaç diyor? bir de gelmezsen bu ilişki biter diye tehdit etmiş. arkadaşım aç gözünü aç. bu adam ne sana ne ailene zerre kadar değer vermiyor. bak eğer gitmek gibi bir hata yaparsan hem kendini hem aileni sıfıra indirmiş olursun. daha ortada hiçbir resmiyet yokken senin üzerinde bu kadar hakimiyet kuran böylesine hüküm verebilen bir adamla derhal yollarını ayır. sonra başını çok taşlara vurursun. birbirimizi çok seviyoruz demişsin ya, senin sevgini bilemem ama onun sevmediği belli. sevmek bir insanı bu şekilde bencilce koparıp almaya çalışmak değildir.

sağlıklı düşünemiyorum ben de gerçekten çıkmazdayım.şu an görüşmüyorum ama ona son sözüm gel ailemle tanış kısa zamanda bekliuorum dedim.annesiyle konuştum annesi bile öyle şey olmaz dedi.o şu an iyi değil seni çok seviyor biraz bekle zamana bırak dedi.kadın bile dua ediyor.beklemek mi en iyisi aramayım mı sizce..

sevdiği kızı ailesine ve topluma karşı bu duruma düşürecek kişiden bi cacık olmaz bence. iyi ki zamanında göstermiş yüzünü diyeceğim ama belli ki sen ayrılmak niyetinde değilsin. :19:

sağlıklı düşünemiyorum ben de gerçekten çıkmazdayım.şu an görüşmüyorum ama ona son sözüm gel ailemle tanış kısa zamanda bekliuorum dedim.annesiyle konuştum annesi bile öyle şey olmaz dedi.o şu an iyi değil seni çok seviyor biraz bekle zamana bırak dedi.kadın bile dua ediyor.beklemek mi en iyisi aramayım mı sizce..

arayıp böyle mantıksız bi sebeple ailemi utandıramam her şeyin yolu yordamı var. eğer ciddiysen durumlarımız müsait oldugunda düğünümüzü yaparak evleniriz yok ama hala aynı fikirdeysen yolun açık olsun arkadaşım ben yokum demelisin bence

ebru bunca millet sana ne yazıyo?? arama tabiki diyeceğini demişsin az geri dur ille gel dese kaçacak gibisin hee :36:

aman sakın. ailenin evinden telli duvaklı çıkmak, düğün günü heyecanı yaşamak varken, aileni utandırıp sakın gitme... çok seviyorsa beklemeyide bilecek...şifrelerini vermişsin zaten, eğer güvenmiyorsa ilişkin daha fazla yürümez ki...

böle diyorsa şimdi gidersen sevgilinin ailesi sana çok değer göstermeyebilir. değerini düşürme... ailen arkada olmazsa ezilebilirsin...

ortalık durulsun bir... arama ve gitme sakın...

Biriniz eski erkek arkadaşı ile konusuyor ve sadece sohbet ettik diyor
Biriniz bunun üstüne gel bana kaç diyor

Bence ikiniz de tez zamanda evlenşn ve sonsuza dek başka insanlarla aşk sevgi muhabbetine girip başkalarının da canını sıkmayın.

İkinizin de garip farklı huyları var.
Biriniz doğru , biriniz yanlış diyemem.

yaşımız 25.evet nasıl bu hale geldik nazar mı bilmiyorum.kızardık birbirimize kızdırırdık ama hiç bu kadar olmamıştı.ailem için zaten yıkım olur.seviyorum diyen bir insan sizce gitse bile tekrar sakinleştiğinde döner mi.benim tek duam temennim bu oldu artık.olanlar çok saçma evet onun tepkileri kararları mantıksız. sadece beklemekle yetiniyorum :(

Back
X