kararsızım çok zor durumdayım

valla burda sana kimse evet onu bekle demez. çünkü çok mantıksız. 25 yaş için garip davranızşalr ergenler böyle yapar.

ailen seni vermiyor diye birşey yok ki. hem evleneceğiniz belli hem de 2-3 ay beklememek için zorla gel diyor , insanlar ne kdr zor durumda kalacaklar kıyametler kopacak. deli mi ne

işte ben de bunu anlamıyorum.evet öğrendiği için çok kızgın ama ben bu kadar kızacağını sanmıyordum dedim.önceden bilseydim kızmazdım diyor haklı olarak.fakat böle bi karara varmanı gerektirecek kadar ağır olmamalı öle değil mi diyorum.farkındayım ama sen yanımda olursan güvenim yerine gelecek diyor başka da bir şey demiyor.özür dilerim paylaşarak kimsenin canını sıkmak istemiyorum tabiki.fikirleriniz için teşekkürler.kendi başıma sağlıklı karar veremiyceğim için anlatmak istedim

evet akıllıca düşünemiyorum.o yüzden bu haldeyim.evlenip güzel güzel düğünüm olsun istiyorum.öfkesi dinerse de kararından vazgeçerse evet burdayım.arkadaşlar gerçekten fena durumdayım.onca seneyi de birden sil at olmuyor haliyle.yoksa ona ben de söledim gel bu hafta içinde ailemle görüş.birbirimize yazık edeceğiz tek sonuç bu olacak

evet akıllıca düşünemiyorum.o yüzden bu haldeyim.evlenip güzel güzel düğünüm olsun istiyorum.öfkesi dinerse de kararından vazgeçerse evet burdayım.arkadaşlar gerçekten fena durumdayım.onca seneyi de birden sil at olmuyor haliyle.yoksa ona ben de söledim gel bu hafta içinde ailemle görüş.birbirimize yazık edeceğiz tek sonuç bu olacak

kaç sene pardon 9-10 var mı?

işte ben de bunu anlamıyorum.evet öğrendiği için çok kızgın ama ben bu kadar kızacağını sanmıyordum dedim.önceden bilseydim kızmazdım diyor haklı olarak.fakat böle bi karara varmanı gerektirecek kadar ağır olmamalı öle değil mi diyorum.farkındayım ama sen yanımda olursan güvenim yerine gelecek diyor başka da bir şey demiyor.özür dilerim paylaşarak kimsenin canını sıkmak istemiyorum tabiki.fikirleriniz için teşekkürler.kendi başıma sağlıklı karar veremiyceğim için anlatmak istedim

Simdide sana güvenmeyen insan,yaninda oldugundada güvenmez. Yanlis anlamadiysam senin tek "yalnisin" arkadaslarin ile eski erkek arkadasini konusmak öylemi? O kim oluyorda özeline giriyor, facebookta kimin ile muabet ettigine bakiyor? Nasil seni kontrol emesine musait ediyorsun?

Sana söyleyim, yarin birgün kaçsan bile bunu bile senin yüzüne vurur "ne kadar kolay bir kizdin, hemen kaçip geldin" diye. Bu tür erkekler pek mantikli düsünemiyor. Yol yakinken bence ayril.

:47::47::47:
Tövbe tövbe
Bir ilişki içindeyken eski sevgiliyle konuşmak bana göre hata,bunu geçiyorum
Ben erkeklere kızmıyorum artık çünkü buna izin veren kadınlar.
Bu laftan sonra evliliği de düşünmem onunla,isterse 245 senelik geçmişimiz olsun.Dünyadaki tek erkek o kalsa yine olmaz.Kemik yaşı 25,beyin yaşı 5 çocuğun.Evlenme niyetin varsa adam gibi gelirsin aileyle görüşürsün,konuşursun.
"Yak yık gel" ne demek ya?
Cehennemin dibine gelirim.
Sen beni kapatma mı yapmak istiyorsun diye de sorarım!
Ne eş olabilecek olgunluğu var ne baba
Kör aşık olmayın

Son düzenleme:
Merhaba.son zamanlarda yasadigim ve icinden cikamadigim bi durumdan bahsetmek istiyorum.erkek arkadasim bilgisayarimda daha onceki muhabbet ettigim arkadaslarimla konusmalarimi gordu.kim.bunlar dedi ben de arkadaslarim dedim.ki icerisinde eski erkek arkadasimin oldugu konusmalar da vardi.neden gorustugunu soylemedin bana diye cikisti.ben de sadece sohbet ettik baska amacim yoktu dedim.benden bunun gibi baska muhabbetleri de gizliyorsun eminim dedi.ben de tabiki hayir dedim.gizlesem senin gormemen icin silerdim dediysem de inandiramadim.bana surekli sana guvenemiyorum takip edicem dedi butun msn facebook sifrelerimi istedi.tamam bak dedim ama akrabalarim ekli hepsinde ve sen orda kendi adina paylasimda bulunursan ustume gelecekler ve ben dedikodu yapmalarini istemiyorum dedim.zaten yaz geldiğinde aileler tanışacak diye karar aldık.tutturmus 1 hafta icinde her şeyi yıkıp yakip yanima geliyosun dedi.ayni sehirde yasamiyoruz şu an.dedim zaten yaza nisan yapicaz aileler tanisacak simdi niye isi zora surukluyosun dedim.ailem yasli insanlar yureklerine iner.benim bunu yapmam hem seni aileni hem de bizimkileri uzer kahrolurlar diyorum.gelmezsen bu iliski biter diye tutturmus.ne yapmam lazim.kacarak gitmek,gelecegimizi boyle kurmak istemiyorum.annesi de kizdi zaten ona ama ben takmiyorum diyor.ne yapacagimi bilemiyorum.oyle bir cevabim olmaliki iliskimiz de kurtulsun.yoksa kararli ayrilmaya.beni cok sevdigini soyluyor.zora soktugunu da biliyor.ama kararim kesin diyor.samimi cevaplarinizi bekliyorum.siz olsaniz nasl bir yol dusunurdunuz.samimi cevaplarınızı bekliyorum çok zor durumdayım :(

baska ne istiyormus beyefendi? baska kisitlamalari da varsa bence hic ugrasma ilerde evlenince daha beter baski kurar senin ustunde

Bir babayı en çok yıkan şeylerden biri kaçmak sakın yapmayın . Telli duvaklı babanızın rızasıyla çıkmak gibisi var mı Allah aşkına . Bir erkek için hayatımın kahramanı ilk tanıdığım adam olan babamı asla ezip geçmem , sevgili - eş bana annemin babamın kazandırdığı neyi kazandırabilir ki

çok mantıksız her şey.
öncelikle eski sevgilinizle görüşme amacınız ne ki sohber etmek istiyorsan bir sürü insan var

ben sevgilinin yerinde olsam seni terk ederdim. belki seni kaçmaya zorlayıp intikam alacaktır.

sana kaç gel demesi deilginç yani

Neyin kararsızlığı pardon ? tabi ki de kaçmamalısınız değer mi 25 yaşında ama ergen gibi davranan erkek arkadaşınız için o kadar kaybetmekten korkuyorsa ailesiyle çıkıp gelsin bir söz-nişan yapın bu nedir yahu neyi kimi yakıp yıkıp gitmenizi istiyor saygısızlık olarak algılarım ben kendime de aileme de :47:Sizde onca insan dururken bir zahmet eski sevgilinizle sohbet etmeyin 5 yıllık ilişkimiz var diyorsunuz neden eskiyi açıyorsunuz :ssz:

Son düzenleme:
niye eski sevgiliyle konusma ihtiyaci duydunuz ki, bence cok yanlis, kacma konusuna gelirsek; hic bir erkek icin anne babayi ezip gecmeye degmez, babaniz size 25 sene bakti, siz 5 sene icin ailenizi yokmu sayacaksiniz

Benim yasadigim gibi bir olay olmus. Benimde sevgilim tanismaya gelmeden 1 gün önce bana kacalim dedi. Ben tabiki gitmedim onunla. Ertesi gün de gelmediler nedense bir arayip gelmicez bile demediler bütün evde onlari bekledik. Bana bunu söyleyen beni gercekten sevmez diye düsündüm ve ayrildik..

Sende kacma. Bak zaten ailen gelsin demis..
Hem annen baban haketmez böyle birseyi

Tabi ki kaçma bu hayatının hatası olur, gelsin istesin nedir istemesine engel olan

Ancak kaçınılmaz bir gerçek var ki seninde büyük hatan var, burada onlarca konu okuyoruz, insanlar eşleri birinin profiline baktı falan diye erkekleri topa tutuyorlar, kimi ilişkiler bitiyor. Eski sevgilinle muhabbettin ciddi bir güvensizlik sebebi, bu konuda daha epeyce çekersin bence, aklınca seni cezalandırmak için elinden geleni yapacaktır. Gelip istemeyi kabul etse bile bu konuyu aşmadan hiç bir ciddi adım atma bence, dünyayı burnundan getirir bu psikolojideki bir adam, çok iyi düşün, onu en iyi sen tanıyorsun, ne kadar takıntılıdır, ne kadar inatçıdır senden iyi bilemeyiz. Konu evliliğe gelene kadar aranızdaki sorunları netleştir bence. Bir kaç gün bir soluklan, kafanı dinle sonra ara ve net bir tavırla konuş ondan sonra bir yol çizebilirsiniz belki

2 3 yil kadar oluyo konusali.daha da konusmadik.o taa eski konusmalara kiziyo ve buldugu ceza da bu.kacmak.evet inatcidir ama beni de her firsatta sevdigini soyluyor.kiziyor soyleniyor.bu dedigimi yap duzelcek diyor baska da bisey demiyor.sorun da o iste

bencede bitsinbu ilişki çünkü evlendiğinizdede mutlu olamassınız. boşuna hem siz hemde annenleri üzmessiniz.

Back
X