Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet akıllıca düşünemiyorum.o yüzden bu haldeyim.evlenip güzel güzel düğünüm olsun istiyorum.öfkesi dinerse de kararından vazgeçerse evet burdayım.arkadaşlar gerçekten fena durumdayım.onca seneyi de birden sil at olmuyor haliyle.yoksa ona ben de söledim gel bu hafta içinde ailemle görüş.birbirimize yazık edeceğiz tek sonuç bu olacak
işte ben de bunu anlamıyorum.evet öğrendiği için çok kızgın ama ben bu kadar kızacağını sanmıyordum dedim.önceden bilseydim kızmazdım diyor haklı olarak.fakat böle bi karara varmanı gerektirecek kadar ağır olmamalı öle değil mi diyorum.farkındayım ama sen yanımda olursan güvenim yerine gelecek diyor başka da bir şey demiyor.özür dilerim paylaşarak kimsenin canını sıkmak istemiyorum tabiki.fikirleriniz için teşekkürler.kendi başıma sağlıklı karar veremiyceğim için anlatmak istedim
5 yıldır.onca zaman gitsin heba olsun istemiyorumnapıcam tek çarem dua etmek lütfen dua edin
Merhaba.son zamanlarda yasadigim ve icinden cikamadigim bi durumdan bahsetmek istiyorum.erkek arkadasim bilgisayarimda daha onceki muhabbet ettigim arkadaslarimla konusmalarimi gordu.kim.bunlar dedi ben de arkadaslarim dedim.ki icerisinde eski erkek arkadasimin oldugu konusmalar da vardi.neden gorustugunu soylemedin bana diye cikisti.ben de sadece sohbet ettik baska amacim yoktu dedim.benden bunun gibi baska muhabbetleri de gizliyorsun eminim dedi.ben de tabiki hayir dedim.gizlesem senin gormemen icin silerdim dediysem de inandiramadim.bana surekli sana guvenemiyorum takip edicem dedi butun msn facebook sifrelerimi istedi.tamam bak dedim ama akrabalarim ekli hepsinde ve sen orda kendi adina paylasimda bulunursan ustume gelecekler ve ben dedikodu yapmalarini istemiyorum dedim.zaten yaz geldiğinde aileler tanışacak diye karar aldık.tutturmus 1 hafta icinde her şeyi yıkıp yakip yanima geliyosun dedi.ayni sehirde yasamiyoruz şu an.dedim zaten yaza nisan yapicaz aileler tanisacak simdi niye isi zora surukluyosun dedim.ailem yasli insanlar yureklerine iner.benim bunu yapmam hem seni aileni hem de bizimkileri uzer kahrolurlar diyorum.gelmezsen bu iliski biter diye tutturmus.ne yapmam lazim.kacarak gitmek,gelecegimizi boyle kurmak istemiyorum.annesi de kizdi zaten ona ama ben takmiyorum diyor.ne yapacagimi bilemiyorum.oyle bir cevabim olmaliki iliskimiz de kurtulsun.yoksa kararli ayrilmaya.beni cok sevdigini soyluyor.zora soktugunu da biliyor.ama kararim kesin diyor.samimi cevaplarinizi bekliyorum.siz olsaniz nasl bir yol dusunurdunuz.samimi cevaplarınızı bekliyorum çok zor durumdayım![]()