kararsızım çok zor durumdayım

inan ne yapacağımı bilmiyorum.birbirimizi çok seviyoruz ama bu kadar kötü sonuçları olacağını nerden bilebilirdim.saplantı gibi olmuş onda.beni çok sevdiğini söylüyor ama bunları yapıyor.ikna edemiyorum onu.gel ailemle tanış dedim.gelirsem evleniriz bil dedi.bunu kabul etmeyeceğini ailelerin biliyor.kaç yıldır beraberliğimiz var ve inat yüzünden bitsin istemiyorum.sizce beklemeliy miyim bi süre kendine gelsin diye ne yapatım

Sevgiline de ki benim vicdan azabim yok kendimi de senide utandiracak bir şey yapmadim.. Hatam var elbet ozurde diledim sifrelerimide verdim ama sen bana guvenmemeyi tercih ediyorsan bu senin seçimin olur benim elimden bir şey gelmez..

Ben ailemin yüzünü yere egdiremem... Boyle guvensizlikle ve kaçarak evlilik de olmaz.. sen birkac gun iyice bir düşün kesin kararini bana haber ver de.. Ama ailemi ezip gecmeyecegimi.de sakin unutma kararlarini alirken de..

hiç bi erkek anneni babanı üzerek kaçmana değmez...
kendini ona inandırmak için çaba harcama.

ilişkini neden kurtarmaya çalışıyoun? iyi bi eş olacak adam sana aileni üzmeni teklif eder mi????? :47:

Cezaya gel..
Evli olsan vereceği cezalar ne olur diye düşünüyorum şuan.
Kaç yıl evvelki konuşmalardan ona neymiş.

Bence şu saçma tavrından ötürü senin sevgine ben inanmıyorum bitsin de
bak nasıl it olup alttan alıyor.

hımmm .... ikinizde hatalısınız bence . sen niye eski sevgilinle konuşuyorsun ki ? ben erkek arkadaşın olsam senden ayrılırdım.
o niye sana bu kadar baskı kurmaya çalışıyor ki ? yok illa geleceksin falan filan... bence öylesine seni korkutmak için diyor ama ne olursa olsun hiç hoş bir tarz değil . bence siz ayrılın hem sen suçlusun hem o suçlu. ya da konuyu kapatıp barışın.

kaçmayı istemiyorum evet haklısınız ama insan kaybetme korkusu içine girince ne yapacağını bilemiyor.hep güzel yanından bakıyorum ama o öfkeli.öfkesi dinince normale döner mantıklı cevaplar verir diye düşünüyorum ama bakalım.Allaha dua ediyorum teşekkür ediyorum size de.haklısınız aslında.belki de bu kavgamız bize bi sınama mı bi işaret ne bilim belki de oluruna bırakmam lazım

korkutmaya çalıştığı doğru evet.keşke hiç diyalog kurmasaydım geçmişte ama kötü bi niyetim olsa neyse.yok işte.ama gel de anlat.o da bu yüzden gizledin diyor.kızıyor.kızmak bi yana ateş topu.önüme koyduğu ceza da bu

evet arkadaşım bi bakıma evet.normalde insanlara karşı iyi niyetlidir,işini iyi bilir ama lafı da çok toktur.hiç esirgemez.hata kabul etmeyen birisi ve bana da kusurlarım için yüklenirdiki nedenbunu böyle yaptın diye.acaba fazla mı gözümde büyüttüğüm için kusurunu şimdi anladım bilemiyorumki.ona da bunu söyledim fakat şu an dinleyecek modda değil işte...

Bence etraflıca bir düşün.Kaçmayı aklının ucundan bie geçirme. Beklemiyorsa kendi bilir. Salak diyesim geldi(sevgilinize) özür dilerim

Kacma fikrini reddettigim icin simdiki sarti ise her bilgimd telefondan maile el koyacakmus.istedigi yerlere gidip istemediklerine gitmeyecekmisim.peki dedim.deniyo ama nereye kadar deneyecek bilmiyorum

Merhaba.son zamanlarda yasadigim ve icinden cikamadigim bi durumdan bahsetmek istiyorum.erkek arkadasim bilgisayarimda daha onceki muhabbet ettigim arkadaslarimla konusmalarimi gordu.kim.bunlar dedi ben de arkadaslarim dedim.ki icerisinde eski erkek arkadasimin oldugu konusmalar da vardi.neden gorustugunu soylemedin bana diye cikisti.ben de sadece sohbet ettik baska amacim yoktu dedim.benden bunun gibi baska muhabbetleri de gizliyorsun eminim dedi.ben de tabiki hayir dedim.gizlesem senin gormemen icin silerdim dediysem de inandiramadim.bana surekli sana guvenemiyorum takip edicem dedi butun msn facebook sifrelerimi istedi.tamam bak dedim ama akrabalarim ekli hepsinde ve sen orda kendi adina paylasimda bulunursan ustume gelecekler ve ben dedikodu yapmalarini istemiyorum dedim.zaten yaz geldiğinde aileler tanışacak diye karar aldık.tutturmus 1 hafta icinde her şeyi yıkıp yakip yanima geliyosun dedi.ayni sehirde yasamiyoruz şu an.dedim zaten yaza nisan yapicaz aileler tanisacak simdi niye isi zora surukluyosun dedim.ailem yasli insanlar yureklerine iner.benim bunu yapmam hem seni aileni hem de bizimkileri uzer kahrolurlar diyorum.gelmezsen bu iliski biter diye tutturmus.ne yapmam lazim.kacarak gitmek,gelecegimizi boyle kurmak istemiyorum.annesi de kizdi zaten ona ama ben takmiyorum diyor.ne yapacagimi bilemiyorum.oyle bir cevabim olmaliki iliskimiz de kurtulsun.yoksa kararli ayrilmaya.beni cok sevdigini soyluyor.zora soktugunu da biliyor.ama kararim kesin diyor.samimi cevaplarinizi bekliyorum.siz olsaniz nasl bir yol dusunurdunuz.samimi cevaplarınızı bekliyorum çok zor durumdayım :(

aaa ne bu be...
madem bekleyemiyor yaza kadar ozaman simdi toplasin ailesini gelsin...
sakin öyle bir delilik yapma kacmaaaa...
bu arada yaslariniz kac?
seni seven adam bekler baska birsey demem...

Simdi vazgecti ama her seyimi kontrol altina almak kaydiyla.ben de tamm dedim.kacmaktansa bu daha iyi.yoksa cikamam isin icinden.bi sure sonra kendi gelecekmis tanismaya.yaza da okey dedi.simdilik deneme suresine tabiyim.nolacak hic bilmiyorum

Bak canim, evet sen onu seviyorsun, tuaf bir sekilde oda seni belki, ama senden böyle birsey istiyen biri sence nekadar normal?

Birdahada böyle birsey isterse kapiyi göster. Senin annene babana ortada hic bir sebeb yokken aci vermeni istiyen adamdan korkardim ben.

Iyi düsün, sevgi yeterli degil, bu adamla gercekten bir ömür gecire bilcekmisin? Bugün sana güvenmiyen insan, seni evlenince evden disari cikarmaz.

Böyle asiri davranislar inanki ne sevgi nede sahiplenme isareti. Sadece annormal.

Lütfen aklini basina al. Diyelim annen baban bu adami istemdiler (genelde anne ve babalar his ederler, ve yanlilmazlar gercekten) ozaman ne olacak? Kacacakmisin onunla? Onun icin aileni silecekmisin?

Back
X