kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

evet cok iyi bu cümleler. erkekler neyi hak ediyorlarsa öyle davranmak gerekiyor. biraz önem verdiğini hissettirince değişiyorlar

Erkeklerin çoğu böyleyse bugün, işte tam da kadınların, yani onları böyle yetiştiren annelerin de çok büyük suçu var. Herkes haddini bilecek artık arkadaş!! Bizden daha aciz olmalarını örtbas etmek için zamanın zihniyetinden yararlanıp bizi egolarıyla bastırmaya çalışıyorlar.. Çivi çiviyi söker.. Açık sözlülük her zaman kazanır. Adama haddini bildirince mutlaka haber, keyif sigarası yakıcam :)

kendisi sürekli özgüvenle egonun birbirine karıştırılmaması gerektiğini söylüyor. ama her hareketinden egoistlik akıyor. tabiki ailenin büyük rolü var bunda. ben hep kasıldım. sürekli açık arıyor gibi bir hali olduğu için. kasıldığım için de yeterince açık sözlü olamadım. ama mutlaka söylicem senden hiç beklemezdim, hele ki senin konumunda olan birinden böyle hareketleri beklemezdim tarzında bir de sizin yukarıda ifade ettiğiniz cümleleri de kullanarak. sonucu yazarım buraya

Bunu yuzune de soyle sor neden boyle yaptin diye..

Bi arkadaşın eşi ilk buluşmada aynı hareketi yapmış hala öyle kıza ne yiyeceksin diye sorsa bile(!) hiç kulak vermez kendi yiyeceğinden alır gelir. Üstelik o da afedersin karı gibi iki dk susmaz o kadar hızlı konuşuyor ki anlayamıyoruz bile. Bi de sürekli çok zeki(!) olduğunu ima eden anlatımlar falan. Bööööyk
Yapma arkadaşımın akademisyen falan diye kılıfa aldanma. Hem de ayaklarını totona vura vura kaç

benim için kılıf değil değer verip vermemesiydi bunu da görmüş oldum zaten.

bir kez daha görüş. bu kez sen erken git. yemek söyle. yemegini ye.
ona sorma açmısın vs. diye
bakalım nabcak

bir kez daha görüş. bu kez sen erken git. yemek söyle. yemegini ye.
ona sorma açmısın vs. diye
bakalım nabcak
iyi fikir aslında, kabalık yapana böyle muamele edilmesi lazım ama ben bu yaptığı hareketi ayıpladığımı söyleyip onu aşagılamayı düşünüyorum, tavan yapmş egosu törpülensin

Bir kere daha görüş, belki de samimiyet oluşsun diye yapmıştır. Bunu ben söylememe rağmen bana bile çok inandırıcı gelmiyor ama bir defa daha görüşmekten bir şey çıkmaz herhalde. Bu defa başka bir yere gitmeyi öner sinema falan gibi. Bakalım ne tepki verecek?

samimiyet olması için insan başka yollar bulur ki hiç zor değil. mesela gün içinde hiç mesajlaşmıyoruz, samimiyetin olması için böyle bir adım atabilir. senli benli konuşmaya daha yeni geçmiştik zaten onu da ben başlattım. sinemaya gidelim diye erkek teklif etmez mi? eğer tekrar yüz yüze görüşürsek ben kendi hesabımı kendim ödemek istiyorum dicem

Merhaba ,

Konuyu okuyunca aklıma eşimle ilk tanıştığımız zamanlar geldi.Bu arada eşim iyi eğitim almış,kibar kültürlü bir insandır.
ilk tanıştığımız zaman dolaşıyoruz,mesela ben durup bi rşeye bakıyorum,bir bakıyordum adam gitmiş devam ediyor yoluna beni arkasından geliyor sanıyor o derece benden habersiz yaniBunu 3-4 ay kadar yaptıRahatsız olduğumu söylemedim çünkü bir gün bu hareketinden vazgeçeceğini biliyordum daha doğrusu umut ediyordumBir de elimdeki poşetler konusunda hiç hassas değildi hep sonradan fark ederdi yada hiç fark etmezdi
Ben hiç bunlardan rahatsızlığımı dile getirmedim dediğim gibi belki konuşmak gerekirdi ama gerek kalmadı 6 ay sonra falan bana karşı daha hassaslaşmaya başladı,1 sene sonra da evlendik,o hareketlerinden eser yok,şuan çok şükür bana çok düşkün Diyeceğim o ki sanırım bütün erkekler biraz yontulmamış,karar verirken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim :)

Dediğim gibi yazdım ama kendim bile inanmadım aslında. Hani dedim belki??? Bir dene bakalım ne tepki verecek.

teşekkür ederim cevabınız için. tabi yontulmamış olanlar çok ama benim görüştüğüm beni önemsemez gibi hissettirdi. yontulmamış olsa çok detaycı olmazdı. sürekli röportaj soruları gibi sorular soruyor, kasıyor yani egosu var

İnsan daha yeni tanıştığı bayana böyle mi davranır? Bence arkana bile bakmadan kaç o adamdan

şimdi millet beni taşlayacak ama 32 yaşında, araştırma görevlisi biri neden görücü usulunu tercih eder ki?

hareketi de bana saçma geldi. size söz hakkı vermeyen bi tip galiba. bilemedim. bi süre gözlemleyin eğer çok istekli iseniz.

İki taraftada birbirine ısınma hoşlanma yok

Böyle biri sana olumsuz demeden sen şutla bence konu sahibi

Adam azıcık hoşlansa adım atacak bişey yapardı, kimse ondan 24 saat msj atmasını beklemez ama ara sıra bi günaydın damı yazılmaz

Bu Adam zaten sürekli yogun olduğunu diyerek seni asagılıyo boş olduğunu biliyo ayrıca gerçekten 1 ay uzun bi süre hoslantı belirtilerini göstermek icin

İki parmak pastaya ikinci çatalı getirtmeye utanmadımı acaba ben olsam herhalde o an laf sokardım ne garip adamlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…