evet cok iyi bu cümleler. erkekler neyi hak ediyorlarsa öyle davranmak gerekiyor. biraz önem verdiğini hissettirince değişiyorlar"Benim hayata dair belli kriterlerim var. Kendime güvenim tam benim. Hayatıma girecek insanların şöyle böyle özellikleri olmalı, saygı ve nezaket benim için çok önemli. Herkesin sınır çizgileri vardır. Benimkiler aşıldığında, ben de başka bir insana dönüşmek zorunda kalırım.. Bu güne kadar hep dimdik durdum. Asla arkama bakmadım. Kendimi adayacak değil, hayatı paylaşacak bir insan arıyorum. Bu yüzden çevrem tarafından hep takdir edilip beğenildim.... " İşte bunun gibi bir takım cümleleri konuşmaların arasına giydirip yaratıcılığını kullan
kendisi sürekli özgüvenle egonun birbirine karıştırılmaması gerektiğini söylüyor. ama her hareketinden egoistlik akıyor. tabiki ailenin büyük rolü var bunda. ben hep kasıldım. sürekli açık arıyor gibi bir hali olduğu için. kasıldığım için de yeterince açık sözlü olamadım. ama mutlaka söylicem senden hiç beklemezdim, hele ki senin konumunda olan birinden böyle hareketleri beklemezdim tarzında bir de sizin yukarıda ifade ettiğiniz cümleleri de kullanarak. sonucu yazarım burayaErkeklerin çoğu böyleyse bugün, işte tam da kadınların, yani onları böyle yetiştiren annelerin de çok büyük suçu var. Herkes haddini bilecek artık arkadaş!! Bizden daha aciz olmalarını örtbas etmek için zamanın zihniyetinden yararlanıp bizi egolarıyla bastırmaya çalışıyorlar.. Çivi çiviyi söker.. Açık sözlülük her zaman kazanır. Adama haddini bildirince mutlaka haber, keyif sigarası yakıcam :)
kaçar mıyım gözlemlemeye devammı ederim bilmiyorum ama çok soğudum
Bunu yuzune de soyle sor neden boyle yaptin diye..merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?
Araştırma grubu deneklerinden biri yapmış olmasın seni.dikkat etbana gelince detaycı.. soruları röportaj soruları gibi hala
benim için kılıf değil değer verip vermemesiydi bunu da görmüş oldum zaten.Bi arkadaşın eşi ilk buluşmada aynı hareketi yapmış hala öyle kıza ne yiyeceksin diye sorsa bile(!) hiç kulak vermez kendi yiyeceğinden alır gelir. Üstelik o da afedersin karı gibi iki dk susmaz o kadar hızlı konuşuyor ki anlayamıyoruz bile. Bi de sürekli çok zeki(!) olduğunu ima eden anlatımlar falan. Bööööyk
Yapma arkadaşımın akademisyen falan diye kılıfa aldanma. Hem de ayaklarını totona vura vura kaç
olabilir sürekli beni ölçüp tartma halıinde zaten. o yüzden de sıkıldım kendimi rahat hissedemiyorumAraştırma grubu deneklerinden biri yapmış olmasın seni.dikkat et
iyi fikir aslında, kabalık yapana böyle muamele edilmesi lazım ama ben bu yaptığı hareketi ayıpladığımı söyleyip onu aşagılamayı düşünüyorum, tavan yapmş egosu törpülensinbir kez daha görüş. bu kez sen erken git. yemek söyle. yemegini ye.
ona sorma açmısın vs. diye
bakalım nabcak
Bir kere daha görüş, belki de samimiyet oluşsun diye yapmıştır. Bunu ben söylememe rağmen bana bile çok inandırıcı gelmiyor ama bir defa daha görüşmekten bir şey çıkmaz herhalde. Bu defa başka bir yere gitmeyi öner sinema falan gibi. Bakalım ne tepki verecek?merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?
samimiyet olması için insan başka yollar bulur ki hiç zor değil. mesela gün içinde hiç mesajlaşmıyoruz, samimiyetin olması için böyle bir adım atabilir. senli benli konuşmaya daha yeni geçmiştik zaten onu da ben başlattım. sinemaya gidelim diye erkek teklif etmez mi? eğer tekrar yüz yüze görüşürsek ben kendi hesabımı kendim ödemek istiyorum dicemBir kere daha görüş, belki de samimiyet oluşsun diye yapmıştır. Bunu ben söylememe rağmen bana bile çok inandırıcı gelmiyor ama bir defa daha görüşmekten bir şey çıkmaz herhalde. Bu defa başka bir yere gitmeyi öner sinema falan gibi. Bakalım ne tepki verecek?
Dediğim gibi yazdım ama kendim bile inanmadım aslında. Hani dedim belki??? Bir dene bakalım ne tepki verecek.samimiyet olması için insan başka yollar bulur ki hiç zor değil. mesela gün içinde hiç mesajlaşmıyoruz, samimiyetin olması için böyle bir adım atabilir. senli benli konuşmaya daha yeni geçmiştik zaten onu da ben başlattım. sinemaya gidelim diye erkek teklif etmez mi? eğer tekrar yüz yüze görüşürsek ben kendi hesabımı kendim ödemek istiyorum dicem
teşekkür ederim cevabınız için. tabi yontulmamış olanlar çok ama benim görüştüğüm beni önemsemez gibi hissettirdi. yontulmamış olsa çok detaycı olmazdı. sürekli röportaj soruları gibi sorular soruyor, kasıyor yani egosu varMerhaba ,
Konuyu okuyunca aklıma eşimle ilk tanıştığımız zamanlar geldi.Bu arada eşim iyi eğitim almış,kibar kültürlü bir insandır.
ilk tanıştığımız zaman dolaşıyoruz,mesela ben durup bi rşeye bakıyorum,bir bakıyordum adam gitmiş devam ediyor yoluna beni arkasından geliyor sanıyor o derece benden habersiz yaniBunu 3-4 ay kadar yaptı Rahatsız olduğumu söylemedim çünkü bir gün bu hareketinden vazgeçeceğini biliyordum daha doğrusu umut ediyordum Bir de elimdeki poşetler konusunda hiç hassas değildi hep sonradan fark ederdi yada hiç fark etmezdi
Ben hiç bunlardan rahatsızlığımı dile getirmedim dediğim gibi belki konuşmak gerekirdi ama gerek kalmadı 6 ay sonra falan bana karşı daha hassaslaşmaya başladı,1 sene sonra da evlendik,o hareketlerinden eser yok,şuan çok şükür bana çok düşkünDiyeceğim o ki sanırım bütün erkekler biraz yontulmamış,karar verirken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim :)
denemekte fayda varDediğim gibi yazdım ama kendim bile inanmadım aslında. Hani dedim belki??? Bir dene bakalım ne tepki verecek.
merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?