kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

bugüne kadar hep görücü usülü evlilik düşünmüş. arkadaslarının bulugu kızlarla görüşmemiş, 'ben annemin bulduğu biriyle evlenirim' demiş. valla istek mistek kalmadı. hatasını söylicem verdiği tepkiye göre karar vericem

yarın karar vericem ben hatasını söylediğimde özür dilemez ya da sert tepki verirse bitiricem

Ben ayrılırdım. Nitekimde ayrıldım buna benzer birşey yaşadığımda. Sonradan o çok pişman oldu ama iş işten geçmişti, çok ağladı peşimden.

Passss gecccccc , simdilerde lisede olan yeni yetmeler bile bu okuzlugu yapmaz. Aslinda iki kadin arkadas bile asla yapmaz. Belli ki gorgusuz ve bu yastan sonra degismesi imkansiz

sıkıcı değil konusurken esprituel. sıkıcı olsa 1 gün bile tahammül edemezdim
Hayır öyle değil. Genel olarak bir kadına yaklaşımı bilmiyor. İnsan sürekli kendinden bahseder, önce ben derdine düşerse olmaz. Fikirleri sıkıcı. Sohbet farklı olay. Şahsen buluşmaya gittiğimde bana ne sevdiğimi sormadan çatal uzatan adamdan soğurdum. Bu karşındaki insana "senin fikirlerini önemsemiyorum" demektir.
Mesela buluşmuşuzdur ikimizde aynı pastayı sevip yemişizdir. Sonraki buluşmada bunu yapsa ne güzel sevdiğimiz pastayı düşünüp almış derim. Arada farka bak

Passss gecccccc , simdilerde lisede olan yeni yetmeler bile bu okuzlugu yapmaz. Aslinda iki kadin arkadas bile asla yapmaz. Belli ki gorgusuz ve bu yastan sonra degismesi imkansiz
sürekli oratmlarda aranan biri olduğunu, çok sevildiğini, işini bilen ve özgüveni tam olduğunu sürekli ifade edip duruyor. iletişimi gercekten cok iyi. ben pastanede resmen şok yaşadım ya hiçbeklemiyordum görgüsüzce davranmasını.

Vallahi bu adam senin için servis getirtmeseydi düşün bidaha derdim. Heycandan dalgınlık vs. Bi pasta için harcama cocuğu derdim. Amaservis istediğine göre basbaya düşünmüş ama size sormak zor gelmiş cimriliğinden atın gitsin bu adamı bence.

+ kompleksi biri. Devamlı etrafından başarılarının onayını bekliyor.

bir de aynı tabaktan yemeyi düşünoüyor ki beni hiç önemsemediğini gösteriyor

Hayal gücüm çok kuvvetlidir :)

Şaka bir yana, ilk aklıma gelen bu oldu.
Var öyle psikopatlar, hayatları kontrol ve disiplinle geçen.
evet her şeyi planlı programlı yaparmış. hayatında düzen çok önemliymiş. işte böyle düzenli disiplinli birinin böyle öküzlük yapabileceği aklımın ucundan gecmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…