bugüne kadar hep görücü usülü evlilik düşünmüş. arkadaslarının bulugu kızlarla görüşmemiş, 'ben annemin bulduğu biriyle evlenirim' demiş. valla istek mistek kalmadı. hatasını söylicem verdiği tepkiye göre karar vericemşimdi millet beni taşlayacak ama 32 yaşında, araştırma görevlisi biri neden görücü usulunu tercih eder ki?
hareketi de bana saçma geldi. size söz hakkı vermeyen bi tip galiba. bilemedim. bi süre gözlemleyin eğer çok istekli iseniz.
yarın karar vericem ben hatasını söylediğimde özür dilemez ya da sert tepki verirse bitiricemİki taraftada birbirine ısınma hoşlanma yok
Böyle biri sana olumsuz demeden sen şutla bence konu sahibi
Adam azıcık hoşlansa adım atacak bişey yapardı, kimse ondan 24 saat msj atmasını beklemez ama ara sıra bi günaydın damı yazılmaz
Bu Adam zaten sürekli yogun olduğunu diyerek seni asagılıyo boş olduğunu biliyo ayrıca gerçekten 1 ay uzun bi süre hoslantı belirtilerini göstermek icin
İki parmak pastaya ikinci çatalı getirtmeye utanmadımı acaba ben olsam herhalde o an laf sokardım ne garip adamlar var yaa
Ben ayrılırdım. Nitekimde ayrıldım buna benzer birşey yaşadığımda. Sonradan o çok pişman oldu ama iş işten geçmişti, çok ağladı peşimden.merhaba benim sizlere bir sorum olacak. yaklasık 1 aydir görücü usulu biriyle gorusuyorum. bu kisi araştırma görevlisi, 32 yaşında. bugun 4. defa yüz yüze gorustuk.1 aydir telefonda gorusup konusmamiza rağmen hala aramizda resmilik var, yol katetmis degiliz. bugun sozlestigimiz pastaneye ilk o geldi, ben 5 dakika gecikmeyle geldim.ben geldigimde kendisi icin siparis vermis; cay iciyordu ben oturdugumda onun kendi icin istemiş oldugu pastasi da geldi.bana " ne alirsin " diye sormak yerine catal ve bicak getirttirdi sadece.kucucuk pasta dilimi ve kucuk bir pasta tabagi..(aramızda hiçbir samimiyet olmamasına rağmen ve sizli bizli konuşmadan senli benli konuşmaya yeni geçmiştik) tabi kendi pastasini yemeye basladi. 5 dakika sonra garson geldi. ve cay alacagimi soyledim.o an kendimi cok degersiz hissettim ayni zamanda o kisinin gorgu kurallarindan bihaber oldugunu da gormus oldum.yani mesele pasta yemek degil onun o kabaca hareketi beni önemsiz ve kotu hissettirdi. o an ona bisey soylemedim ama benim kafama cok takildi.bu yuzden cok sogudum. sizce kendisiyle bu hareketini konussammi yoksa direkt yollarimi ayirsam cok kararsiz kaldim. siz ne yapardiniz bu durumda?
Bu arada bence bu adam tipsiz
sıkıcı değil konusurken esprituel. sıkıcı olsa 1 gün bile tahammül edemezdimÇok sıkıcı biri bence.
ilk konuştuğumuzda elektrik almıştım ki görüşmeye devam etme sebeplerimden biri buydu ama aramızda resmi duavr var ve bunu o ördü1 ayda elektrik olurdu. Yol ver sen buna
yarın karar vereceğim hatasını yüzüne söyleyip tepkisini ölçmek lazımBen ayrılırdım. Nitekimde ayrıldım buna benzer birşey yaşadığımda. Sonradan o çok pişman oldu ama iş işten geçmişti, çok ağladı peşimden.
Çünkü genelde tipsiz erkekler ezik hissederler, ezik hissedince üstünlük sağlamaya çalışırlar. Sizi 5 dk geç kaldınız diye çay ve pasta almayarak cezalandırdı aklı sıra :)nasıl anladınız hayret valla ben yanında çok güzel kalıyorum arkadaşlarım öyle diyor
Hayır öyle değil. Genel olarak bir kadına yaklaşımı bilmiyor. İnsan sürekli kendinden bahseder, önce ben derdine düşerse olmaz. Fikirleri sıkıcı. Sohbet farklı olay. Şahsen buluşmaya gittiğimde bana ne sevdiğimi sormadan çatal uzatan adamdan soğurdum. Bu karşındaki insana "senin fikirlerini önemsemiyorum" demektir.sıkıcı değil konusurken esprituel. sıkıcı olsa 1 gün bile tahammül edemezdim
ben bu açıdan hiç düşünmemiştim :)Çünkü genelde tipsiz erkekler ezik hissederler, ezik hissedince üstünlük sağlamaya çalışırlar. Sizi 5 dk geç kaldınız diye çay ve pasta almayarak cezalandırdı aklı sıra :)
Hayal gücüm çok kuvvetlidir :)ben bu açıdan hiç düşünmemiştim :)
sürekli oratmlarda aranan biri olduğunu, çok sevildiğini, işini bilen ve özgüveni tam olduğunu sürekli ifade edip duruyor. iletişimi gercekten cok iyi. ben pastanede resmen şok yaşadım ya hiçbeklemiyordum görgüsüzce davranmasını.Passss gecccccc , simdilerde lisede olan yeni yetmeler bile bu okuzlugu yapmaz. Aslinda iki kadin arkadas bile asla yapmaz. Belli ki gorgusuz ve bu yastan sonra degismesi imkansiz
sürekli oratmlarda aranan biri olduğunu, çok sevildiğini, işini bilen ve özgüveni tam olduğunu sürekli ifade edip duruyor. iletişimi gercekten cok iyi. ben pastanede resmen şok yaşadım ya hiçbeklemiyordum görgüsüzce davranmasını.
bir de aynı tabaktan yemeyi düşünoüyor ki beni hiç önemsemediğini gösteriyorHayır öyle değil. Genel olarak bir kadına yaklaşımı bilmiyor. İnsan sürekli kendinden bahseder, önce ben derdine düşerse olmaz. Fikirleri sıkıcı. Sohbet farklı olay. Şahsen buluşmaya gittiğimde bana ne sevdiğimi sormadan çatal uzatan adamdan soğurdum. Bu karşındaki insana "senin fikirlerini önemsemiyorum" demektir.
Mesela buluşmuşuzdur ikimizde aynı pastayı sevip yemişizdir. Sonraki buluşmada bunu yapsa ne güzel sevdiğimiz pastayı düşünüp almış derim. Arada farka bak
evet her şeyi planlı programlı yaparmış. hayatında düzen çok önemliymiş. işte böyle düzenli disiplinli birinin böyle öküzlük yapabileceği aklımın ucundan gecmezdiHayal gücüm çok kuvvetlidir :)
Şaka bir yana, ilk aklıma gelen bu oldu.
Var öyle psikopatlar, hayatları kontrol ve disiplinle geçen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?