yok canım görüşmüyorum zaten. sonucu da yazdım yukarıBerbat birisi bence görüşme derim ben onu Ada'm etmeye mi uğraşacaksın
yukarıda yazdığım gibi görüşmüyorum :Valla daha tanımadan gıcık oldum nasıl biridir içini bilemem ama böyle görgüsüzse işin zor
oooo Ada'ma bak, tam tahmin ettiğim gibi biri çıktıyukarıda yazdığım gibi görüşmüyorum :
sonucu yazıyorum arkadaşlar.. 4 gün önce söz konusu olan şahıs beni aradı, aradığında sitemimi ifade ettim. kendimi onun hareketi karşısında değersiz hissettiğimi beklentimin farklı olduğunu ve kırıldığımı ifade ettim bir de farklı ortamlara girip çıkmış ve 32 yaşına gelmiş birine bu hareketi yakıştıramadığımı söyledim. sonuç ne mi oldu; SUÇLU BEN OLDUM arkadaşlar. neymiş ben biraz daha sabredebilirmişim ileriki günlerde de aynı hareketi yapacak mı diye beklemeliymişim (ben üslubuma dikkat ettiğim halde) kırıldığımı alındığımı söylemenin binbir türlü yolu varmış. ben onu medeniyetten bihaber gibi söylemişim yaşını falan araya karıştırmışım o yüzden çok kırılmış beyefendi. özür dilemesi gereken o iken ben özür dileyecek duruma düştüm yani beni bu duruma düşürdü inanabiliyor musunuz? 1 buçuk saat konuştuk 10 dakika ben sitemimi ifade ettim 1 saat boyunca o konuştu benim üslubumu eleştirdi. onun aklında benimle ilgili kırmızı bir çizgi oluşmuş. :)) pastanedeki o hareketine gelince önceden bu pasta siparişini vermiş ama garson hatalı davranmış sonra getirmesi gereken siparişi önce getirmiş. karşında kim olursa olsun çatal bıçak yerine menü getittirilir ve ne alırsın diye sorulur sen bunu yapmadın dedim. iştahsız olduğunu düşündüm diyo ya açıklaması bu. gözümden düştü iyice, bitti benim için. ama işin komik tarafı bi kere bile mahcup olmadı ve benden özür bekledi tabiki özür dilemedim. o bir buçuk saatlik konuşma son konuşmaydı bir daha aramadı ben de onu aramadım. muhtemelen hala benden özür bekliyor. insanlar kendini ne zannediyor ki benim onun konumundan dolayı ona atlayacagımı falan düşündü heralde, kompleks abidesi
kendini o kadar farklı, ince düşünceli biri olarak tanıtıyordu ki.. seviyeli, nasıl davranacağını bilen, mükemmel biri olarak tanıtıyordu. düşünceler hareketlere dökülmeden içi boş oluyormuş. bildiğin görgüsüz ve kompleksli çıktıİstisnalar hariç
oooo Ada'ma bak, tam tahmin ettiğim gibi biri çıktı
Geçmiş olsun Can'ım erken farkettin ve kurtuldun , iş ciddiye dönseydi yarın Birgün toplulukta da rezil ederdi seni, şimdi rahat rahat kariyer yapsın kompleksli problemli şey
bana saygı duymadığını hissettiğim için konuşup konuşmamakta kararsız kalmıştım. kendisi çok mükemmel biriymiş gibi bende açık arıyor. . sorduğu bir soruyu belli aralıklarla yine soruyor. dürüst olup olmadığımı sınıyor kendince. bugün de bu şekilde hareketi olunca çok sinirlendim açıkçası.[/QUOT
Ben yeni üye oldum öncelikle merhaba çok haklısınız daha yeni hem de direkt böyle davranması ilk izlenimler açısından olumsuz olmuş bence biraz daha gözlemletin hakkınızda hayırlısı olur inşAllah
ben zaten görgüsüzlüğünü falan ima ettim tel de konuşurken. o kadar egoist ki kendinde kesinlikle hata görmüyor. benden özür bekleyen birinin beni arayacağını sanmıyorum. 4-5 gün oldu konuşmayalı. arasa ben ne diyeceğimi biliyorum :))oo narsist kaçarak uzaklaşın bence bir daha arayacaktır ben olsam bir daha aradığında 'sen görgü kurallarını bile öğrenememiş birisin ben senin gibi biriyle olamam' der direk kapatırdım telefonu egosu kırılsın beyefendinin. bir daha da açmaz hatta engellerdim
hakkınızda en hayırlısı olsun umarım ama bu adam olmaz bence :)
adımları hep benden bekliyordu zaten. bir insanda kaybetme korkusu olmalı ilk başta. o kadar egoist ki kendisi fazla ararsa küçük düştüğünü falan zannediyorduBu ne kapris bir Ömür bu adam çekilmez arkadaşım evlenilecek erkek net Olmalı.
Egositliği mesleğinden ötürüdür kendini önemli biri zannediyorduradımları hep benden bekliyordu zaten. bir insanda kaybetme korkusu olmalı ilk başta. o kadar egoist ki kendisi fazla ararsa küçük düştüğünü falan zannediyordu
Ne kadar saçma bi hareket.. Bence bir şey hissetmiyorsan görüşme. Çok soğuk ve cimri gibi sanki..
doktora süreci bitiyor ekim kasım gibi yrd doç olacak ya türkiyede tek kendisi akademisyenmiş gibi davranıyordu, bir de rektör rektör yardımcıları falan bununla arasını hep iyi tutuyormuşEgositliği mesleğinden ötürüdür kendini önemli biri zannediyordurbence Kurtulduğun için şükret öyle insanlar bir Ömür çekilmez
ya insan arkadaşına bile sorar ne yer ne içersin diye. yok canım ngörüşür müyüm az önce ben sonucu yazdım görmediniz heralde. kopyalıyorum aynen+1
Bu nedir ya......kadin seninle kalkmis gorusmeye gelmis, zaman ayirmis, bir seyler hissetmiyorsan bile saygili ve kibar davranmak zorundasin.
Kaba, soguk, gorgu kurallarindan bihaber ayinin teki...konu sahibesi bir daha gorusme dusunceniz yok insallah karsinizda pasta yiyen biriyle?
ya insan arkadaşına bile sorar ne yer ne içersin diye. yok canım ngörüşür müyüm az önce ben sonucu yazdım görmediniz heralde. kopyalıyorum aynen
sonucu yazıyorum arkadaşlar.. 4 gün önce söz konusu olan şahıs beni aradı, aradığında sitemimi ifade ettim. kendimi onun hareketi karşısında değersiz hissettiğimi beklentimin farklı olduğunu ve kırıldığımı ifade ettim bir de farklı ortamlara girip çıkmış ve 32 yaşına gelmiş birine bu hareketi yakıştıramadığımı söyledim. sonuç ne mi oldu; SUÇLU BEN OLDUM arkadaşlar. neymiş ben biraz daha sabredebilirmişim ileriki günlerde de aynı hareketi yapacak mı diye beklemeliymişim (ben üslubuma dikkat ettiğim halde) kırıldığımı alındığımı söylemenin binbir türlü yolu varmış. ben onu medeniyetten bihaber gibi söylemişim yaşını falan araya karıştırmışım o yüzden çok kırılmış beyefendi. özür dilemesi gereken o iken ben özür dileyecek duruma düştüm yani beni bu duruma düşürdü inanabiliyor musunuz? 1 buçuk saat konuştuk 10 dakika ben sitemimi ifade ettim 1 saat boyunca o konuştu benim üslubumu eleştirdi. onun aklında benimle ilgili kırmızı bir çizgi oluşmuş. :)) pastanedeki o hareketine gelince önceden bu pasta siparişini vermiş ama garson hatalı davranmış sonra getirmesi gereken siparişi önce getirmiş. karşında kim olursa olsun çatal bıçak yerine menü getittirilir ve ne alırsın diye sorulur sen bunu yapmadın dedim. iştahsız olduğunu düşündüm diyo ya açıklaması bu. gözümden düştü iyice, bitti benim için. ama işin komik tarafı bi kere bile mahcup olmadı ve benden özür bekledi tabiki özür dilemedim. o bir buçuk saatlik konuşma son konuşmaydı bir daha aramadı ben de onu aramadım. muhtemelen hala benden özür bekliyor. insanlar kendini ne zannediyor ki benim onun konumundan dolayı ona atlayacagımı falan düşündü heralde, kompleks abidesi
hatası olduğunu kabullenmeyen biri, aynen miktirsin :)Miktirsin o zaman dangalak herif.
Iyi yapmissin kendini ne zannediyorsa artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?