kararsızım, fikirlerinize ihtiyacım var

Insan bi ne icersin yada ac mis8n ne alirsin diye sorar hadi heyecandan aklina gelmedi desek catal istemis sana sormadan..Zaten bi hoslanma olmamis sende uzatma bence amaan bulunmaz bursa seftalisi deil ya

valla hiç bakmadım bi ara üzerinde kırmızı meyveler gözüme çarptı ya frambuaz ya da vişne çilek bilemiyorum
Çileğe alerjim var, çikolatalı yerim deseydiniz.
Ne bilim, işi inada bindirirdim
O pasta bu masaya gelecekk!

böyle insanları aşagılamak lazım bıktım artık öküzlerle görüşmekten. hiç mi normal insan denk gelmez ya

Yaptığı kabalığı anlatsanız ne var bunda, abartma der geçerler...
Sizinki erken patlak vermiş, sizi çantada keklik mi gördü acaba? Neden yemiyorsun dediğinde yeşilçam edasıya "ne münasebet?" deyip tepki gösterseydiniz keşke

Insan bi ne icersin yada ac mis8n ne alirsin diye sorar hadi heyecandan aklina gelmedi desek catal istemis sana sormadan..Zaten bi hoslanma olmamis sende uzatma bence amaan bulunmaz bursa seftalisi deil ya
4 kez yüz yüze görüşmemize rağmen hiç yemek teklifinde bulunmadı. insan bi yemeğe gidelim der dimi

bi bilsem nasıl gördüğünü.. ama kendisini dev aynasında gördüğü kesin

bir daha ki görüşme kurban bayramında. o zamana kadar görüşmenin devam edeceğini pek sanmıyorum
Yinede Hayırlısı olsun, ama sadece mevkiisine aldanıp devam etmyin bence. Nitekim ondan başka birşeyide yok gibi zaten.

Valla cnm daha yolun başındasın şimdiden böyle düşüncesiz olursa sonu daha kötü olur daha arada bir bağ olmadan kopar ipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…