böyle insanları aşagılamak lazım bıktım artık öküzlerle görüşmekten. hiç mi normal insan denk gelmez yaTam ağzına bir tane çarpmalık bir herifmiş...
Valla şu erkekler neden bu kadar oküz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle insanları aşagılamak lazım bıktım artık öküzlerle görüşmekten. hiç mi normal insan denk gelmez yaTam ağzına bir tane çarpmalık bir herifmiş...
Valla şu erkekler neden bu kadar oküz?
Çileğe alerjim var, çikolatalı yerim deseydiniz.valla hiç bakmadım bi ara üzerinde kırmızı meyveler gözüme çarptı ya frambuaz ya da vişne çilek bilemiyorum
böyle insanları aşagılamak lazım bıktım artık öküzlerle görüşmekten. hiç mi normal insan denk gelmez ya![]()
4 kez yüz yüze görüşmemize rağmen hiç yemek teklifinde bulunmadı. insan bi yemeğe gidelim der dimiInsan bi ne icersin yada ac mis8n ne alirsin diye sorar hadi heyecandan aklina gelmedi desek catal istemis sana sormadan..Zaten bi hoslanma olmamis sende uzatma bence amaan bulunmaz bursa seftalisi deil ya![]()
insan beklemediği bi hareket görünce nasıl davranacağını şaşırıyor. hep görgülü imajı yarattı.Çileğe alerjim var, çikolatalı yerim deseydiniz.
Ne bilim, işi inada bindirirdim
O pasta bu masaya gelecekk!
bi bilsem nasıl gördüğünü.. ama kendisini dev aynasında gördüğü kesinYaptığı kabalığı anlatsanız ne var bunda, abartma der geçerler...
Sizinki erken patlak vermiş, sizi çantada keklik mi gördü acaba? Neden yemiyorsun dediğinde yeşilçam edasıya "ne münasebet?" deyip tepki gösterseydiniz keşke
Der tabi. Bu devirde liseliler bile yemeğe çıkıyor, kaldıki 2 yetişkin4 kez yüz yüze görüşmemize rağmen hiç yemek teklifinde bulunmadı. insan bi yemeğe gidelim der dimi
Boyuda kısadır kesin.bi bilsem nasıl gördüğünü.. ama kendisini dev aynasında gördüğü kesin
cimri işte bi pastayı bile esirgeyen yemeğe çıkarmaz tabi. çok pişmanım kendi hesabımı kendim ödemediğim içinDer tabi. Bu devirde liseliler bile yemeğe çıkıyor, kaldıki 2 yetişkin
Bir dahakine kendiniz ödeyin ve onu tepkisine bakın, sonra bizede anlatıncimri işte bi pastayı bile esirgeyen yemeğe çıkarmaz tabi. çok pişmanım kendi hesabımı kendim ödemediğim için
Yani demekki pinti bosver4 kez yüz yüze görüşmemize rağmen hiç yemek teklifinde bulunmadı. insan bi yemeğe gidelim der dimi
bir daha ki görüşme kurban bayramında. o zamana kadar görüşmenin devam edeceğini pek sanmıyorumBir dahakine kendiniz ödeyin ve onu tepkisine bakın, sonra bizede anlatın
valla bakış açınıza hayran kaldım :)) hiç bu açıdan bakmamıstımKompleksler işte![]()
boşvermeden önce ben içimdekileri söylemem lazım aşagılamadan boşverirsem uykularım kaçarYani demekki pinti bosver
Yinede Hayırlısı olsun, ama sadece mevkiisine aldanıp devam etmyin bence. Nitekim ondan başka birşeyide yok gibi zaten.bir daha ki görüşme kurban bayramında. o zamana kadar görüşmenin devam edeceğini pek sanmıyorum
Teşekkürler, hayat beni gaddar ve şüpheci etti iştevalla bakış açınıza hayran kaldım :)) hiç bu açıdan bakmamıstım![]()