Kararsızım işin içinden çıkamıyorum yardım edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnsh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4
0
36
Merhaba kızlar,

Son düzenleme:
duygularından ziyade mantığın devrede,demek ki onu yeterince sevmiyorsun.daha şimdiden kuşkular ve acabalar varsa,yol yakınken vazgeç

yaşlarınız nedir? arada kaç yaş fark var?

Merhaba kızlar,
Yeni üye oldum foruma. Yakın zamanda istemem oldu ve yüzük takıldı. Mutsuzum içimde sürekli bir huzursuzluk var evleneceğim kişi benden küçük başlangıçta sorun olmayacağını düşündüm ancak şimdi içinden çıkılmaz bir hal aldı. Yaşı benim icin sorun olmaya başladı bu şekilde düşünerek ona da haksızlık ettiğimin farkındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum daha fazla uzatmadan bitirmeli miyim yoksa sabredip beklemeli miyim lütfen yardım edin
Evlilik bu hayat geçireceksin. İçine sinmiyorsa hiiiç uzatıp işi iyice sardırma başına. Millet çocuğuyla boşanıyor altı üstü söz, sevgililiğin kıdemlisi yani

Kaç yaş fark
Ve sorun nedir ?

Yaş bi rakamı ifade eder sadece. Tam olarak sizi huzursuz eden kısım Ne ?

3 yaş var arada ben 27 o 24 onu seviyorum ama yaşınada takılıyorum. Mantığım duygularımı bastırıyor

durmadan sonrayı düşünüp duralım, eee

düşünüp düşünüp sabitliyor muyuz geleceği?

hayır

yaşayıp görelim

aklınızın iplerini salın

matmazel

:))

evlenirken yaştan daha önce düşünmen gereken şeyler var..
yaş sorun değil, anlaşabiliyor musunuz, seni mutlu ediyor mu, her şeyiyle sana uygun mu önemli olan o...
evlilik hayatta verebileceğin en önemli karar

Bana değer veriyor ailesi ile de uyumluyuz. Resmiyete dökülünce içimde huzursuzluk başladı. Kendimden emin olamıyorum korkularım hissettiğim her şeyi sorgulamama neden oluyor. Evlilik ciddi bir karar ve ben kararsızım. Belki de vesvese hepsi bilmiyorum :(((

Bana değer veriyor ailesi ile de uyumluyuz. Resmiyete dökülünce içimde huzursuzluk başladı. Kendimden emin olamıyorum korkularım hissettiğim her şeyi sorgulamama neden oluyor. Evlilik ciddi bir karar ve ben kararsızım. Belki de vesvese hepsi bilmiyorum :KK43:((

kararsızsanız asla evlenmeyin, demek ki içinize sinmeyen şeyler var

kararsızsanız asla evlenmeyin, demek ki içinize sinmeyen şeyler var
İçime sinmeyen onun benden küçük olması. Kabul etmiştim başlangıçta şimdi ne değişti bilmiyorum.

Önyargılı değilimdir, ama bu kadının erkekten büyük olması konusu bana doğamıza aykırı geliyor. Evet yoluna gitmemesi normal. Hayatını bağışlayın ona ona uygun biriyle.Sizde size olgunluk katacak, hayattan birşeyler öğretebilecek biriyle birlikte olun.
Mutluluklar

3 yaş mı? Bende 10 yaş falan sandım ne var cnm yaşında.Seviyorsanız burda yaş sorun olmamalı hemde hiç.

canm 3yas cok sorun degil tabi minyon gösteriyorsan. sadece yasmı sorun kafana takılan. cok takılıyorsa ayrıl milletin ne dediğine bakma bu yasa bakıp esini küçük olgunlasmamıs görüsrsen hata .

Back
X