Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik bu hayat geçireceksin. İçine sinmiyorsa hiiiç uzatıp işi iyice sardırma başına. Millet çocuğuyla boşanıyor altı üstü söz, sevgililiğin kıdemlisi yaniMerhaba kızlar,
Yeni üye oldum foruma. Yakın zamanda istemem oldu ve yüzük takıldı. Mutsuzum içimde sürekli bir huzursuzluk var evleneceğim kişi benden küçük başlangıçta sorun olmayacağını düşündüm ancak şimdi içinden çıkılmaz bir hal aldı. Yaşı benim icin sorun olmaya başladı bu şekilde düşünerek ona da haksızlık ettiğimin farkındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum daha fazla uzatmadan bitirmeli miyim yoksa sabredip beklemeli miyim lütfen yardım edin
Bana değer veriyor ailesi ile de uyumluyuz. Resmiyete dökülünce içimde huzursuzluk başladı. Kendimden emin olamıyorum korkularım hissettiğim her şeyi sorgulamama neden oluyor. Evlilik ciddi bir karar ve ben kararsızım. Belki de vesvese hepsi bilmiyorum((
İçime sinmeyen onun benden küçük olması. Kabul etmiştim başlangıçta şimdi ne değişti bilmiyorum.kararsızsanız asla evlenmeyin, demek ki içinize sinmeyen şeyler var