Kararsizim kizlar sizce nasil yapmaliyim?

Bktmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
39
0
16
Ankara
dügunume 3 ay kadar bi zaman kaldi.
Gelinlik konusunda da ne istedigimi bilemiyorum pek.
Acaba prenses model mi yoksa alti kabarik olan bi model mi tercih etsem diye kararsizim.
Simdi kinada sabah giymek icinde bi abiye alicam onu gelinligime gore tercih edeyim diyorum.
Sizce kinamda sabah duz model mi tercih edeyim yoksa, kabarik biseyler mi?
Yardimlarinizi bekliyorum..
Resimli bi sekilde de yardimci olabilirsiniz :)

kabarık ve ya düz önemli değil senin fiziğine boyuna yakışanı al bence veee en önemlisi kalbini dinle aşık olduğun gelinliği giy :)

Gelinlikçiye gidip modellere bakarak, sonra bir kaç model deneyerek işe başlayabilirsin. Daha sonra beğendiğin model üzerinden, değişiklikler hayal edebilirsin. Benim kafam çok karışıktı gelinlik konusunda, fakat girdiğimiz 2. mağazadan gelinliğimi aldık

Tamam canlarim tesekkurler:)
Gelinlige karar verdik sayilir ama kina gecemde binallidan once ne giymeliyim sizce?
Bi abiye giyicem kina yakilana kadar ama ona cok kararsizim iste..
Fizigimde giyecegim her turlu kiyafeti kaldirabilecek durumda ama iste..

Bence ekstra bir abiye giyme. Sonuçta gelen misafirlerde abiye giyecekler, güzelce giy bindallını, yada yeni moda hürrem kıyafeti diyorlarya... Kısacası kına gecesine uygun bir kıyafet. Yaptır saçını başını, hatta pullu fes falan takıyorlar ya ben çok beğeniyorum... Önce abiye, sonra bindallı bence biraz basitleştiriyor. Yinede zevkler tartışılmaz elbette

Zaten hurrem kiyafeti giymeyi dusunuyorum.
Arkadaslar sabahdan aksama kadar bindalliyla dolasilmaz, sabah icinde bi kiyafet al dediler o yuzden bu kararsizlik.
Tesekkuler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…