• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım ne olur yardım edin:((

bencede arama o umursamıyor sen de umursama,,çok zor canım seni inan çok ii anlıyorum ama lütfen zorla kendini biraz sabret bakalım ne çıkacak altından allah sabır versin sana

Saol canım tatıle gittim yoksa kafayı yıcem aradıgı sordugu yok bu ısı bıtırmıs o kendınce..Ama bunu bana yaptı ya haklarımı sonuna kadar arıcam..Ne sekılde olursa olsun.

ne zamandır seni arayıp sormuyor kim bilir şimdi başında ne kavak yelleri esiodur bi zaman sonra hevesi geçer dönmek ister sana sakın kabul etme..bunca zaman seni arayıp sormayan acaba üzülüyo mudur bişeye ihtiyacı var mıdır(sinirden çekip gitsede bu sorumluluklarını yerine getirmeli) die düşünmeyen bi adamı napıcaksın sen..seviyorsun barışırsın ama önceden de sölediğim gibi ilerde çocuk olunca seni böle bırakıp gitse ne halde olursun bi düşün..kendini ve gelecekte yaşayacağın şeyleri düşünerek ii karar ver olur mu

Arkadaşım uzaklaş o adamdan eve alma gerekirse kilidi değiştir. Madem evinden kopamıyorsun ona çık git bu evden davayıda ben açıyorum de. Zaten blöfse ayaklarına yapışacaktır değilse de iki lafından biri ve niyeti boşanma olan adamdan zaten hayır gelmez. Bu şekilde yaşamaya devam edersen psikolojin iyice bozulacak. Senin parandan ona neymiş sanki evi senmi geçindiriceksin. Erkek olan o. Kalıbının adamı değilse evlenmeseymiş karısınn maaşına güvenerek mi evlenmiş. Çok sinirlendim yaa. Biran önce kurtar kendini o adamdan. Sen ne kadar alttan alırsan afedersin ama o o kadar kendini bi halt sanar. Boşanma davanı sen aç, blöfse zaten bi tarafı tutuşur merak etme.

EŞİN kötü niyetliymiş gerçekten. Her dediğine evet dersen kozları eline vermiş olursun. Avukata gitmek istiyorsa bırak gitsin. Cehenneme kadar yolu var de. Zorla güzellik olmaz zaten. Çocuğunuz yok henüz sanırım. Çoluk çocuğa karışmadan bu evliliği iyi düşün canım..

En iyi kaynana ölü kaynana hep onlardan evlilikler bitiyor

Arayıp sorduğu yok .Öldüm mü kaldım mı umrunda değil.Tanıdıklarımız görmüş bir markette erkek arkadasıyla bırlıkte muhakkak onunla kalıyor.Facebooktan kendını de sılmıs.Ayy ne hayallerle evlendım ben bu adamla.Evlılık sans meselesı.Ben iyiyim su aralarda aılem cok uzuluyor yanımıza gel dıyolar..Bende cıkmak ıstemıyorum evden..Napıcam bılmıyorum.Allah herkese hayırlısını versın.Herkes evınde huzur bulsun her akşam dua edıyorum walla.Aıle huzuru cok onemlı.Ben cok mutlu huzurlu bır aılenın evladıyım ama kendı yuvamda huzurlu olamadım maalesef.

bu adam kafasına koymuş boşanmayı, nasıl olsa hevesini aldı, şimdi başka kadına yavşıyordur.ömur boyu boyle her seferinden boşanmadan bahseden adamla vakit geçmez,yıpranan yine sen olursun...

ema allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama evliliğin gerçekten kaynanan yüzünden bitiyorsa allah onuda bildiği gibi yapsın...

Boşan gitsin. Sakın hamile de kalma . Ailen sana kucak açıyor anladığım kadarıyla. zararın neresinden dönsen kar.

yaşadıklarınız çok acı boşanmak ondanda acı.ama bende boşanmak üzereyim bir yandan alışabilecekmiyim diyorum bir yandan gelecek rahat günlerimi düşünüyorum.çok acı çekiyosunuz belli ne hayallerle ne umutlarla evlenmiştiniz eminim.siz çalışıorsunuz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir hayatınızı kısa sürede düzene sokabilirsiniz acı çekmekten böyle aşağılanmaktan iyidir boşanmak.ben şunu anladımki aşk sevgi belli bi zaman sonra bitiyor.o sizden boşanıcam diyor madem bukdar maddi sıkıntı çekiyor nafaka ödeyebilecekmi bence blöf yapıyor dava falan açamaz açsa bile süründürün onu.

Yıllar sonra bu sayfayı açasım okuyasım geldi..Hakkatten çok salak buldum kendimi:3: Boşandım ,kurtuldum pislikten..Hayatımın üzgün geçen bir günü hatta çeyrek günü bile değmezmiş onun için..Tavsiye: Sizi üzmeyi göze alan bir adam beni seviyor olabilir diye kandırmayın kendinizi..Boşanmak dunyanın sonu değilmiş..:1::16:

Back
X