• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım ne olur yardım edin:((

bu senin eşin yokmu kimbilir nasıl kendini acındırıp seni kötülemiştir terapiste
biz yeni evlendiğimizde gitmiştik eşim bir saat çıkmamıştı
terapist bana hep ondan bekleme sürprizler falan yap falan demişti

birde canım annesini kötüleme asla
şu şekilde canın sıkkın gibi görünüp osorarsa üzgün olduğunu söyle

Allah eşinizi ve annesini islah etsin akıl fikir versin akannehir
sizede bol bol sabır versin :Saruboceq:
ayrıca neden hala kendini yıpratmasına izin veriyosun ki böle bi insan için mücadele ediyosun cnm yazık gençliğine yazık bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba:delphin:
genede son karar senin tabi ....

EMA yazdiklarinin hepsini okudum, ben senin yerinde olsaydim, ilk önce kayinvalidemle görüsür ne hallerde oldugunuzu, aslinda birbirinizi cok sevdiginizi ama evleneli belli bir birlik, bir söz, bir yön olmadiginizi anlatirdim.
Yani kayinvalideme satasmak yerine sanki ondan yardim beklermisim gibi hani büyügün ya ondan, böyle davranirdim, cünkü kayinvalidenin görüsünü merak ederdim. Onayliyormu yoksa onaylamiyormu bu evliligi diye.
Anladigim kadariyla problemin basi kayinvalide, madem öyle, o zaman kayinvalideylede basla olaya ve tam herseyi ögrendikten sonra karar ver. Hatta mümkünse ücünüz oturup evliliginizi tartisin.
Bence ablanlarla tatile cikacagina eger seviyorsan esin evliligin ve yuvan icin savas derim. Tatili Insallah esinlede yaparsin.
Bence...

Napıcagımı bılemıyorum ...Çıkıs yolu bulamıyorum.Evlılıgım kayınvalıdem yuzunden goz gore gore gıdıyo..Esım otelde kalıyor..Benım psıkolojım berbat..Gerı ıstıyorum onu..Napıcam..Boyle bır adamın nesını ıstıyosun dıyebılırsınız ama sevgı mı alıskanlık mı:( Kayınvalıdeyle konusmaya cesaretım yok.Sinsidir ahh cok uzuldum ama benım oglum boyle trıbı yapar,kendısını sıyırır.

kayınvalideni çok iyi tanımışsın...eşine emin olamıyorsun anladığım kadarıyla:( aslında eşinde oldukça saf biri öyle olmasa bu şekilde davranmazdı:(
yaptıklarından utanıyor da olabilir ondan sana yüklemeye çalışıyordur herşeyi:( içinden çıkılmaz bir durum gerçekten...
terapistiniz sizi yüzleştirdi mi? birde yüzyüze konuşsanız objektif olacak birinin yanında bu sorunlarınızı....

kayınvalideni çok iyi tanımışsın...eşine emin olamıyorsun anladığım kadarıyla:( aslında eşinde oldukça saf biri öyle olmasa bu şekilde davranmazdı:(
yaptıklarından utanıyor da olabilir ondan sana yüklemeye çalışıyordur herşeyi:( içinden çıkılmaz bir durum gerçekten...
terapistiniz sizi yüzleştirdi mi? birde yüzyüze konuşsanız objektif olacak birinin yanında bu sorunlarınızı....

Fazlaca saf hemde..Annesı ne derse dogru yanlıs bana soyluyor.Napıcam kızlar..Çok yıprandım.Evde oturup duruyorum..Ortak arkadaslarıma anlattım mı aracı olsunlar..Ne dersınız

senin sözlerini annesine annesininkinide sana gelip söylemesi son derece yanlış malesef bu böyle gelip gider değiştiremezsinde...eşinin sevgisinede inanmıyorum zaten seven erkeğin davranışları değil bunlar..aslında şanslısınki gerçek yüzünü daha yolun başındayken görmüşsün yol yakınken kendini kurtarmaya bak yoksa daha şimdiden ilaç falan kullanıyorsun sonrasında daha kötü olmasın..eşini seviyorsun barıştınız diyelim ama o insana güvenebilir misin tekrar aynı şeyleri yapmayacağı ne malum yarın öbür gün çocukta olur bu sefer daha kötü olur senin için en azından şimdi bağımsızsın böyle bir adamın sözüne şahsen ben hiçbir zaman inanamam..daha 8 aylık evliyken bunu yapıosa aradan yıllar geçince daha da çirkinleşir..sen de haklısın herşey gözünde büyüyor bi yuvayı bozmak kolay değil ama inan canım senin sağlığın ve mutluluğun hiçbir şeyden daha önemli değil

ahh güzelim o kadar haklısın ki ..Bu a adamdan ne köy olur ne kasaba..Para,para,para başka olayı yok.Benı para olarak görmüş.Yazık hayallerime dıyorum.Allah büyük.Aramıyorum,sormuyorum.İçim yanmıyo mu yanıyo:(
Hayallerimi yanlış adam üstüne kurmuşum.Soğuk mahmeke korıdoru bılr gozumu korkutuo su an.Bır de hayatımda yasadıgım en buyuk travma denılebılır benım ıcın.Onun ıcın cok etkılendım.Allah boyle uygun gorduyse vardır bı hıkmetı

Verdiğim emeklere yazık edıyorum.Bu adamın askerlıgını bekledım.İlk hafta yanına gıttım.Her zorlugunda yanındaydım.Şu durumumu bılıyo ve benı evde yanlız bırakıyor.Gel de adama guven.Ölsem umrunda değil.Bir de hep benı herseyden cok sevdıgını soylerdı.Ne buyuk yalan

ben de askerliğini bekledim canım ama o naptı hem asker de hem de askerden geldikten sonra aldattı beni ben de daha fazla gururumu ayaklar altına aldıramazdım ve boşandım ondan..sevmiyor muydum seviyordum hem de deliler gibi ne zorluklarla evlendik çok şeye katlandım onun için ama o kıymet bilmedi acımadı...mahkeme günü imzayı atarken öleceğim sandım severken ayrılmak çok zor allah kimseye yaşatmasın ama ilerisini düşünerek teselli ettim kendimi hep..şu an tam atlatamasamda iyiyim eskisi gibi aklıma gelmiyor artık pek neredeyde bir yıl olacak..anlayacağın herşey zaman canım inan sanki hiç unutulmayacak gibi hissediyorsun ama en azından unutmasan da alışıyorsun..şu an böyle bi karar alıpta ayrıldığım için hiçte pişman değilim çünkü ilerisini düşününce daha kötü olmadan bittiğine seviniyorum..sana da dediğim gibi çocuğumun olmaması çok büyük bi şanstı benim için,,zaten askerde aldtınca bi daha güvenemedim ona çocuk falan kaç yıl geçti yapmadım iikide yapmamışım...umarım sen de senin için en doğru kararı verirsin çok ii düşün derim

1 yıl nasıl gectı canım..Çevre nasıl karsılastı.Neler yasadın aılenın yanında mısın.İster ıstemez ılerısını dusunuyorum.Benım dusunmeme fırsat kalmadı kı adam kararını verdı:(

EMA sen pisirik, kocan pisirik. kayinvalideyle kimse konusamiyor ve korkuyor.
Bu cok sacma, gidin beraber konusun esinle, sizi yiyecek degil ya kaynana.

ilk bi kaç ay sanki hergün o günmüş gibiydi ondan ayrıldığım gün gibi....ama daha sonra yavaş yavaş alıştım yokluğuna tabi hatırlamamak elde değil ama üzülmüyorum artık...ailem her daim arkamdaydı desteklediler beni çünkü daha öncede yapmış oldukları yüzünden artık ailemde istemedi..yani biz ayrılmanı istiyoruz ama en son karar senin dediler asla etraf ne der millet ne düşünür die düşünmediler çünkü onlar için ben herşeyden daha önemliyim..zaten artık boşanmış olmak kötü birşey değil ki..şu an ailemle kalıyorum çokta huzurluyum o yaşadığım kötü günlere lanet ediyorum ve erkenden ondan kurtulduğum için de şükrediyorum...acı çekeceksin bu doğru ama zamanla düzeliyor buna inan

bas kıçına tekmeyi ağzına doladığı boşanma lafını çarp yüzüne ne bu be boşanıcamda boşanıcam sen boşan ondan da görsün anyayı konyayı çoçuk mu sanıyo seni gel diyince gelcen git diyince gitcen onun lafıylamı oturup kalkıcaksın yol ver gitsin o adamla ömür mü geçer be gitsin anasıyla otursun günlere gitsinler beraber hayat devam ediyor oyle bi kocayla zamanını heba etme bence sende kendi yoluna bak

Bugün aradı,teli açmadım.İnanırmısınız içimden bile gelmedi.Allah hayırlısını versin.

arasam mı şimdi

hayır canım açmamışsın, şimdi arama geri..isteyen adam bangır bangır arar defalarca..
O gitsin evden,seni ayrılığa alıştırıyormuş hayat koçumu kendileri..:umursamaz:

bencede arama o umursamıyor sen de umursama,,çok zor canım seni inan çok ii anlıyorum ama lütfen zorla kendini biraz sabret bakalım ne çıkacak altından allah sabır versin sana

Back
X