• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım ne olur yardım edin:((

Bugün terapiste gıttık.Ben kesın bosanmak ıstıyorum demıs.Kadın benı aldı bana soyledı tamam dedım ne dıyeyım.Eve geldım uyumaya kalktım.Kapıda bı saat bekledı.Kapıyı kıtledım tabıı.Esyaları ıcerıde.Ablamı arayıp cok merak edıyorum kendıne bır sey yapmasın trıplerı.Bende manyaktım o kadar sankı.Neyse ablam geldı onun ısrarıyla actım aldı pılını pırtısını eve gelme almam dedım.Gelcem yarın dıo.Burda kalcak yerım yok dıo.Zaten sen bıtırcem demısın bu evlılıgı dıo .Bakarmısınız suclu yıne benım.Ben senı sevıyorum falan dıo.Walla bıktım.Tek korkum unutamamak eskı gunlerın hatrı.

canım sen bu adam yüzünden ruh sağlığından olmayasın
yarın güçlü ol ve onu eve alma

seviyorsa kesin boşanıcam niye demiş ozaman

psikiyatristin ne dedi depresyonun iççin teşhisi ne hangi ilacı verdi

şu an zayıfsın ama güçlü ol yarın alma o zayıf olduğunu biliyor
biraz burnu sürtsün affedeceksen bile

aranızdaki sırları ablana anlatması anasınada anlatıyodur o ayıp ya nasıl bi erkek

Walla bılmıorum kalp kırılsada sevıyoda..MANTIK bas gıt dıo..Hep kalbımı dınledım hayatım boyunca..Arkadas kazıgıda cok yemısımdır.Kalp ınsanlarının kaderi.

ılac adı tiopram..Aglama krızlerı bıttı.Daha ıyıyım ıse yarıyo ama danısmadan kullanma sakın

yok güzelim ya ben ilaçları tanıyorum osektörde çalıştım depresyonun hangi safhada diye anlamak için

depresıf bozukluk safhasını bılmıyorum..Çok guclu bır ılac degıl kanımca..Sersemletme yok.Calısıorum herseyımı yapıyorum.

depresıf bozukluk safhasını bılmıyorum..Çok guclu bır ılac degıl kanımca..Sersemletme yok.Calısıorum herseyımı yapıyorum.

canım cipralex gibi bir ilaç depresyon için ama çok etkili değilhafif deperesyonlarda kullanılıyo
sakın extra uyku için bir şey kullanma çok kilo alırsın bu adamı bırakıp kilolara üzülmeye başlarsın

gerçi 8 aylık evlilikte bocalamalar normal iki insanın birbirini anlaması zaman alır
2-3 yıl bile yeni sayılır evlilikte
senin çok akıllı davranman lazımki bu adamı dize getiresin
yoksa bu şekilde yürümez
o senin zayıf yönlerini anlamış zaten

Atarax verdı.Kullanmıyorum.Dogru soyluyosun..Yeter walla kafayı cızıcem dusunmekten.Doluya koysam olmuyo,bosa koysam dolmuyo.Biz kadınlar bu adamdan cok aman evlılıgımbıterse cevre baskısı ne olur dıye de cok dusunuyoruz..Ya da ıkıncıye evlenırsem ıste sorun olur mu falan..Düşünmekten bıktım walla..

gerçi 8 aylık evlilikte bocalamalar normal iki insanın birbirini anlaması zaman alır
2-3 yıl bile yeni sayılır evlilikte
senin çok akıllı davranman lazımki bu adamı dize getiresin
yoksa bu şekilde yürümez
o senin zayıf yönlerini anlamış zaten

Bende de seytanlık yok be guzelım..Safım saf..Bıldıgın saff.Evet cok ıyı anladılar saf oldugumu ..Dogruluktan durustlukten hosslanır,ikiyuzlu ve sınsı olamam..Ama sımdı ogrenıyorum kı evlılık bır POLİTİKA...Bunu unutmayın arkadaslar..Politik olan kazanır.Aşk sevgı de bır yerde onemlı olan uyum..Uyum olunca sevgıde gelıo..

canım sen güçlü olduğunu göster ona sakın ağlama kendini odaya kapatma al eşyalarını defol git bi daha gelme de kaıcak yerini ben düşünecek değilim kusura bakma de
8 yıllık evliyim canım şunu öğrendim erkekler güçlü kadınları seviyor

Ağlamıyorum artık..Onun gozler dolu ses tıtrek..Ama sozler aynı dogrultuda..Yarın ne yapıcagıma karar veremedım..Adam otel parası vermemek ıcın kalıcak herhalde..Bıraz barı bursa gururlu ol de mı

Bende de seytanlık yok be guzelım..Safım saf..Bıldıgın saff.Evet cok ıyı anladılar saf oldugumu ..Dogruluktan durustlukten hosslanır,ikiyuzlu ve sınsı olamam..Ama sımdı ogrenıyorum kı evlılık bır POLİTİKA...Bunu unutmayın arkadaslar..Politik olan kazanır.Aşk sevgı de bır yerde onemlı olan uyum..Uyum olunca sevgıde gelıo..

bunu anlaman bile bir şey son iki senede ben bunu anladım
evet politik olmak tüm düşüncelerini açıkça belli etmemek
eşim huysuzdur biraz kimse ona uyamaz
ama ben uyuyorum artık
huylarını öğrendim
her dediğim oluyo şimdi

Ağlamıyorum artık..Onun gozler dolu ses tıtrek..Ama sozler aynı dogrultuda..Yarın ne yapıcagıma karar veremedım..Adam otel parası vermemek ıcın kalıcak herhalde..Bıraz barı bursa gururlu ol de mı

vallahi ben olsam evi otel gibi kullanıcaksa onu kapının eşiğine bile sokmam ne hali varsa görsün
sana yalvarıp yakarırsa haksız olduğunu kabul ederse al yoksa alma canım inan senin iyiliğin için sende bir kadınsın sonuçta
bende çok yalnız kaldım yeni evliyken

evet kocaya seffaf olmayın kzılar..İnanın gun gelıyor sen bu ınsan benım arkadasımdaeanlatayım dıosun..Çat cat yuzune vuruyo..Akıllandım anladım bır cok seyı da keske bu bıldıklerımı daha once bılseydım..Durum cok degısık olabılırdı.Terapıst benı uyandırdı dıyebılırım

Back
X