ne kadar çok araştırırsam o kadar kafam karıştı şimdi kara vermiyorum şampuanımı OTACI olarak mı değiştirmeliyim yoksa MECİTEFENDİ olarak mı ? acaba kullananlar yardımcı olabilr mi hangisi daha iyi gelir? ( benim saçım dalgalı ince telli gür ve çok elektiriklenio<bunuda önlemeliyim :S> 2 gün yıkamayınca aşırı yağlanıyo bazen her gün yıkadığım oluyor) bana en uygunu hangisi olur ki
canım mecidefendi ürünleri belli bir süre kullanıp bırakınca saç o ürüne alışıyormuş alışkanlık gbi bişey yapıyormuş saçta bırakınca etkisi gidiyormuş
muş -miş diye konuşuyorum çünkü kullanmadım bi yerde okumuştum
bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim
otacı daha iyi tabiki. yağlı saçlar için olanını kullanabilirsin. elektriklenme yapmıyor fakat saçların gürmüş çok kabarık durmasını istemiyorsan hiçbir bitkisel şampuanı kullanmayacaksın çünkü bitkisel şampuanlar kabartıyor saçları.
hmmm otacı kullanmalıyım öyleyse çok teşekkür ederim elektriklenmesinde kabarması sorun değil benim için bir tek elektriklenme çok büyük sorun oluyordu yoksa kabalıkla alakalı bi çekincem yok
birde bugün bir markette avantaj ürün olarak gliss şampuan ve saç maskesi vardı sarı olanından kırıklara iyi gelen uzun saçlar için olanından aldım daha kullanmadım ama burda 'güzel' diye okumuştum indirim olunca hemen aldım denemek için umarım iyi gelir