Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve kendimden ornek vericek olursam da meslegim hostestlik 2 sene cocuk dusubmedik esim cok istiyordu ve ben meslegime asik biriydim. Sonra fikrim degisti analik duygularim falan kabardi sanirimanne olmayo cok istedim. Issiz kaldim cocuk denemeleri falan derken esimde sorun cikti. Ve biz iyiki daha da ilerleyen yillara birakmamisiz dedim. Daha zor olucakti. 1 senedir bebegimizi bekliyoruz ama olmuyor tedavilere baslicaz. Allah isteyen herkese nasip etsin
bu yuzden herseyi goz onune al tart ölç düsün derim
Öncelikle çocuk mu kariyer mi buna kendin oturup herseyi goz den gecirip bi dusunmen gerekli bence. Yasin 27 cocuk yaomak istesen hemen oat diye hamilede kalinmayabiliniyor. Allah korusun bi hastalik tedavilik bir sorunda cikabilir allah gostermesin bu seferde yaş gectikce zorlasiyor ama suanki imkanlarla hic birsey imkansiz degil 40 yasindada hamile bayanlar var ya tamamen kismet isi cocuk. Kariyer e gelicek olursak. Ven herzaman insanlarin hayallerinin pesinden gitmesinden yanayim. Kariyer olarak bir hedefin hayalinde bir meselk var ise cabala ulasana kadar da kos. Mulkatlardan elenmis olman morelini bozmasin .
Arkadaalar merhaba ben 27 yasındayım evleneli bır sene oldu ve hep hayalım calısmaktı ama malasef uc kere sozlu mulakattan elendım . Cocuk yapmak ıstıyorum ama oncelıgım iş , ıkı sene sonrakı kpss hazırlanmak ıstıyorum ama bebek konusunda gec mi kalırım ne olur yardım
O kadar emek vermişsiniz, bence hedeflerinizden, kariyerlerinizden vazgeçmeyin. 25 yaşımdayım annem de beni 32’sinde doğurmuş. İşe gireceğim diye evlenmeyi bile düşünmemiş. 29’unda işe girince evlilik çocuk anca olmuş. Bebek de nasibiyle, hayırlısıyla mutlaka gelir. Yaşınız geç değil. Hedeflerinize odaklanın derim
Neden ikisi birlikte olmasın ve neden 2 sene anlayamadım. Hiç birinden diğeri için vazgeçmeye gerek yok bence. Birsürü çalışırken anne olan kadın var. Haftanın 6 günü özel sektörde çalışırken bir yandan kpss'ye hazırlanan, gayet başarılı olup iyi yerlere giren tanıdıklarım var. Madem ikisini de istiyorsunuz kpss'ye hazırlanmaya başlayın. Çocuğu da deneyin olduğu zaman olur. Hamileyken çocuk bakmıyorsunuz ki mis gibi çalışırsınız. Belki çocuk daha doğmadan kpss'yi halletmiş olursunuz.