- 25 Mart 2018
- 19
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Cimcimeelif
-
Ooo valla çok felsefik konuşuyormuş arkadaş çok etkilendim.. Kendisini çok geliştirmiş gerçekten...turk kadinlar zaten boyle kendini gelistirmez’ kezbanlar şöyleler böyleler. Gelin görüyor uzaktan mesela ay simdi bunun afrasi tafrasi cekilmez kezban falan diyor.
Acsbbsndn haklisin kusura bakmiyorum tabi :)Kusura bakmayın ama arkadaşınız felsefe değil boş konuşuyor.
Bilmiyorum yürüsün istiyorum ben ama bi tek bana bagli degil galibaSize kendinizi yetersiz hissettirip , küçük dağları ben yarattım Edalarında dolaşan biri sadece...
Sizce bu ilişki yürür mü ????
Bilmiyorum yürüsün istiyorum ben ama bi tek bana bagli degil galibadaha
En son ne zaman duydum bilmiyorum o konuda da soyle düşünüyormuş. Liseli miyiz, olgun olmalıymışım falan filan. Konusmalari ya sikayet ya da beni birilerini elestiri halinde.Türk erkekleri atomu mu parçalıyormuş peki?
G.t meme muhabbeti, futbol , 1-2 politika parçalama memleketi kurtarma = Türk erkeği
Abuk subuk booş konuşuyor işte evlat olsa sevilmez
Bu adamla buluşuyorsun iyi hoş da, seni mutlu ediyor mu , 2 çift güzel laf ediyor mu? Bana boş boş konuşuyor gibime geldi.
Haklisiniz. Evet ego masallah mesleki olarak da iyi konumda herkes cevremde falan saniyor herhalde.Bazilari tekli koltuga sigiyorda,EGOSU 3 oda bir salon...
Onu doguran ANA da Turk kadini degilmiymis...
Kaybetme korkusu yasaya yasaya, boyle assagilanmaya sabrin varsa devam et iliskine..
Ama cok yipranirsin uzgunum..
Ayy valla hiç cekilmez bi tip sakın evlenme dk bası küsen bi tip ömrün özür dileyip bunun totosunu kaldirmakla mı geçecek..
Bir cok alanda belli standartlarin ustinde hissediyor gelistirdigi yonleri var ama bazi anlamsiz eziklikleri de var. İste mesela ben istanbulda okudum universiteyi o daha anadolu sehrinde okumus. İki de bir bunu soyleyip tabi sen istanbulda okudun falan diyor. Yani ben nasil bi ekstraya sahibim henuz cozemedimBoş tenekeden çok ses çıkarmış
Arkadaşın cool takılmaya çalışan güya üfürükten filozofumsu tavırlar takınan sıkıcı birine benziyor
O konuştuğu zavazigonlarıda yanına gelmeden önce altını çizdiği ezberleyip tekrar ettiği bir kitapattan çalıyordur
Ezberlediği Konunun dışına çıkıp farklı bir felsefe konusu bulup açsan gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakakalır
Çok var etrafta onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?