kararsızım

Aynen tartisma uzarsa bunlari defalarca ifade ettim. Ama oyle bir tablo cizmisler ki inanin erkek daha mağdur gibi. Meshur bi sozluk var onlar gibi konusma agzi. Örneğin kizlar kac tanesini birden idare ediyor bunlara ne yapsan hak, iki gun evli kaliyor omur boyu nafaka oduyor gariban erkekler vb patolojik düşünceler.
Beni uzen egitim birinin bu kadar empati yoksunu olmasi. Anlayabilir saniyordum ama umidim tükeniyor.

REKLAMLAR coktaannn gecmis kuzum onda... konu mankeni kosede kivrilmis... bos bos ahkam kesiyor.. salla gitsin

Bu adam sana psikolojik siddetin dik alâsını uygular demedi deme, katlanmak zorunda degilsin bence ayril gitsin

Haklisiniz valla :) biraz yakisikli ama cok degil tabi. Ben bu kadar seyin1.5 yil sonunda cikarttim tanidim zaten. Bagli hissediyorum kendimi ama haklisiniz

Bu adam sana psikolojik siddetin dik alâsını uygular demedi deme, katlanmak zorunda degilsin bence ayril gitsin
Evet bu yaptigi direk manipülasyon aslında. Her durumda da ben suclu hissediyorum isin sonunda. Takintili bi manyak oldugumu ve hayat enerjisini emdigimi soyledi bu gun mesela

Evet bu yaptigi direk manipülasyon aslında. Her durumda da ben suclu hissediyorum isin sonunda. Takintili bi manyak oldugumu ve hayat enerjisini emdigimi soyledi bu gun mesela
Neden ayrilmiyorsun? Kusura bakma ama bu yazdigin cumleden sadece su anlasiliyor "kendime saygim yok"

Son durumdan anladigim o benden ayrilmis gibi zaten.
Bilmiyorum belki de yok. Su an isten de ayrildim boşlukta gibiyim.
Hic birsey veya hic kimse senden degerli degil, zaten nasipse yine olur ama her halukarda karakterli bir durus sergilemek gerekir. Umarim dogru olani yapabilirsin:)

Tahmin ettim zaten o malum sözlükte takıldığını...
Eli bi tarafına yapışmış bi gurup 31'ci asosyal sünepelerin, karşı cinsi aşağılayarak kendilerini üstün gösterme çabalarına çokça şahit oldum. Her durum için Türk kadınını aşağılamanın bir yolunu bulmuşlar; çalışan, ev kadını olan, 30undan önce evlenen, 30unda hala evlenmeyen şeklinde birbiriyle tezat bir çok başlıkta yerden yere vururlar.

Gelsin şurda bi hafta takılsın o nafakayı almadığı durumda 3, 5 çocukla, gelinlikle çıktın kefenle gelirsin diyen ailelerin yüz çevirdiği kadınların, "boşanmış kadın her yola gelir" gibi rezil zihniyetli erkeklerin olduğu bi toplumda çocuklarıyla nasıl savunmasız kalabileceğini bi görsün. Öyle kuru kuru sallamakla olmuyor.

Madem sözluk agzi istiyor ona diyin ki " Felsefe yapma demiyorum hobi olarak yine yap."

Kusura bakmayın ama Kürk Mantolu Madonna vakası bir. Sizin kezbanlı entellektül iki. Fular da takıyor mu özenip meraktayım

Madem sözluk agzi istiyor ona diyin ki " Felsefe yapma demiyorum hobi olarak yine yap."

Kusura bakmayın ama Kürk Mantolu Madonna vakası bir. Sizin kezbanlı entellektül iki. Fular da takıyor mu özenip meraktayım
Ahahah fular yok. Milleti kucumseyip duruyor. Ben su kadar ulke gordum surda su halti yedim falan. Fulari ileri yaslara sakliyor herhalde.

Sevgili mi critical reading 101 hocası mi belli değil.. çekilmez biri gibi anlattiklariniz.. mutlu et huzur ver biraz diyin felsefe sevgi ve bilgelik demek ya..
Bana bugün huzur ver yeter dedi ben hizir vermiyormusum. Her dedigine he demem lazim falanz galiba kendine soylenecek seyleri onceden o söylüyor.

Türk kadınları onun ....... Su kendi milletini aşağılayan insanlardan nefret ediyorum cnm sen ne yapacağını bilmiyormusun ayril gitsin yani bunu sormak bile hata ondan ne koy olur ne kasaba iki tane cahil insanın yanında konusup övgü almıştır Ego uzaya kendini bişey sanmıştir gerizekalı böyle insanlari adam yerine koymayip umursama dilin zaman anca kendilerini görüyorlar oyle yap

Kendini dolu gösteren ama boş bir insan kendisi
Bundan tam emin olamadığı içinde seni eksik gösteriyor ki egosu iyice bi tatmin olsun
Böylesi düşman başına
Sorsan salon beyfendisi
Senin yerinde olsam özgüvenini yerle bir eder bırakırdım
Amme hizmeti

Erkek arkadaşınız filozof rolü yapan bi ezik bence. Annesi de mi kezbanmis zamanında bi sorsaydınız. Adamdaki ego dağlar kadar ama beyni sinek kadar anlaşılan. Böyle bi adam sizi ömür boyu aşağılar, zira daha kendinin farkında değil. Salak saçma mevzulara içini karartacak kadar da güçsüz. Bundan size eş filan olmaz, bence ölü taklidi yapin

Hahahahhh
Ah benim kompleksli küçük adamım.. Kafasının içindeki “aşağılıksın!!” seslerini bastırmak için başkalarına bok atıyor demek ki. Çok orijinal

Kezban anandır ama ya. Nasıl tahammül ediyorsun sen buna? Benim terminolojimi beğenmiyorsa argom şahanedir, onu kesin beğenir. Susma bacım, biz kezbanlar namına saydır şu adama

Aklıma hangi şarkı geldi tahmin edin
Zuhal Olcay - Fazla İyisin

Kesinlikle arkadaşınız çok ezik bir tip ve sürekli lafla insanları ezip onlara tepeden bakmaya çalışıyor sağlıksız bir kişilik yani. Sağlıksız bir kişilikle sağlıklı bir ilişki kurmaya çabalamak istiyor musunuz gerçekten ? En güzel yaşlardasınız bence bunun tadını çıkarın sizi üzen size kendini kötü hissettiren şeylerden uzak durun sizi yoracak değil sizi eğlendirecek mutlu edecek bi ilişkinizin olmaması için hiç bir sebep yok. Yalnızlık sağlıksız bir ilişkiden daha iyidir bence , hayat sizin hayatınız karar sizin kararının en nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…