- 25 Mart 2018
- 19
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Cimcimeelif
-
Aynen tartisma uzarsa bunlari defalarca ifade ettim. Ama oyle bir tablo cizmisler ki inanin erkek daha mağdur gibi. Meshur bi sozluk var onlar gibi konusma agzi. Örneğin kizlar kac tanesini birden idare ediyor bunlara ne yapsan hak, iki gun evli kaliyor omur boyu nafaka oduyor gariban erkekler vb patolojik düşünceler.Ona şunu sorar mısın lütfen : O aşağıladığı Türk kadınlarını kim yetiştiriyor, nikahı kıyar kıymaz kim kendi malı gibi davranıyor. Kim dövüyor bu kadınları, kim kısıtlıyor, kim tecavüz ediyor, öldürüyor. Sor lütfen. Kaç Türk babası kızının eğitimine önem veriyor, sanatsal, toplumsal, sosyal etkinliklerde yer almasına 'izin veriyor'.. bak teşvik bile değil İZİN.. Evet bi çok Türk kadını eğitimsizdir, cahildir: çünkü bu toplumda kadınların değil erkeklerin sözü geçer, Türk erkeklerinin.. İlle de birilerinde kusur arayacaksa o toplumda ezilen, mağdur olana değil, o toplumu yöneten, hakim olanlara bakmasını bilsin önce..
Sosyal medyada orda burda hergün her türlü şiddet uyguladıkları kadınları gömmeyi marifet sayan bi ergen beyinlinin böyle entelektüel egosu kasıyor olmasına da kaba etimle gülüyorum.
En cahil insan herşeyi bildiğini söyleyen insandır. Zihin fukara olunca, dik ukala olurmuş.
Aaaa vallahi bırakmamDisardan bakarsin oooo dublex, icine bir girersin BOMBOSS...kotu konusmim BANLANIYORUM :)))))))))
Bu adam sana psikolojik siddetin dik alâsını uygular demedi deme, katlanmak zorunda degilsin bence ayril gitsinMerhaba arkadaslar burayi ara ara takip ediyorum. Yazmak bu güneymis.
Burada birbirine destek olan cok aklı başında akıllı kadınlar var, benimde icinden cikamadigim bi gönül iliskimo yuzden destek almaya geldim :)
Yasim 25, arkadasim 26. Ama iletisim hep ergen misali. Sorsak gelismis bir beyni var felsefe konusmayi seviyormus hatta yeterince argüman uretemedigim icin asagilanmisligim bile varben kitap okumayi severim bolca da okurum ama felsefi tartisma kulturum yokmus ben de gec ogrendim. E olabilir ne bileyim asagilamadan da yol gosterilebilir sanki bilmiyorum.
parantez icin de hep şu cümleleri duyuyorum ‘turk kadinlar zaten boyle kendini gelistirmez’ kezbanlar şöyleler böyleler. Gelin görüyor uzaktan mesela ay simdi bunun afrasi tafrasi cekilmez kezban falan diyor. Bunlar gercekten garip geliyor bana, tanimadan etmeden insanlar hakkinda atip tutup ozellikle de kadinlari degersizlestirmesine bozuluyorum.
Sonra benim yüz ifadem degisip aksine bi cumle soylesem sinirlenip daha cok saydiriyor, oklar bana dönüyor. O da yetmiyor o tartisma uzerine iki uc gun soguk davraniyor. Gercekten kafayi yicem. Ben kimseyle küs kalamam sorun neyse çözülsün kapansın derim hep ama konusmak mümkün olmuyor ne zaman konusmaya calissam is daha kötü hale geldi
Neyse anlayışlı olup bi sey demiyorum o azaltti bu konusmalari bunu da bi sekilde azalttik yani.
Bu ara surekli sikayet halinde ne zaman telefonda konussam benim de icim kararıyor. Sanki hic bi konuda hic bi cozum yok her sey kapkara oyle bi çözümsüzlük kendimi nlp uzmani gb hissetmeye basladimbu seferde son dedigi sey “sen de hep siradan seyler söylüyosun, baska bi sey katmiyorsun” lan senin sikayetlerin hep birbirinin aynisi ben ne yapayim??? Diyemiyorum. Ona da bozulup susuyorum benim bi sıkıntım olsa onu dinleyemiyor bi sey demiyor mesela sıkılıyor konu degisiyor kapaniyor.
Son konu dun aksama doğru görüntü aradım. (Uzakta oldugumuz zamanlarda ara ara ariyoruz sorun yok )
Uykuluydu. Acinca uykulu hali tatli geldi, agzimdan bi an ayy tipe bakk çıktı güldüm falan. Ama bunu o mahmur haline ithafen cocuk sever gb söyledim yani. Kötü bi niyetim yok.
Demez olaydim. Suratini astı dogru düzgün konusamadan kapatti. Neden tipe bak diyomusum. Açıklıyorum, haklisin yanlis anlasilabilir ama soyleme seklimden de anladigin gb dalga gecer gb soylemedim yine de kusura bakma diyorum, ama kime diyorum.
Yine yari küs gb yani.
Yıprandım, hep bi konuda suclu çıkmaktan, en ufak elestiri uyarımda gardını alıp kendini kapatmasından yoruldum. Ayrılık sonrasi uzun zaman toparlanamayan biri oldugum icin belki kacip idare ediyorum, ama artik ne yapmak istedigim konusunda bile bi fikrim yok. Kendimi yetersiz hissettirmeyi oylesine iyi basariyor ki, objektif yorumlarınıza ihtiyacım var
Haklisiniz valla :) biraz yakisikli ama cok degil tabi. Ben bu kadar seyin1.5 yil sonunda cikarttim tanidim zaten. Bagli hissediyorum kendimi ama haklisinizSiz bu tipi cok mu aradiniz? Bize en azindan cooooook yakisikli deyinde en azindan bir sebep (gecersiz ama neyise) gösterin bunu neden cektiginizi. Bu iki YouTube Video izleyip de milletin basina haci/hoca kesilen tipten sanirim. Kitapliginda Franz Kafka toz tutuyor diyr kendini birsey zanneden. Okudugunun 3de birini anlamaz ama neyise. Bas tekmeyi gülüm. Kendini begenmisi bosuna cekme
Evet bu yaptigi direk manipülasyon aslında. Her durumda da ben suclu hissediyorum isin sonunda. Takintili bi manyak oldugumu ve hayat enerjisini emdigimi soyledi bu gun meselaBu adam sana psikolojik siddetin dik alâsını uygular demedi deme, katlanmak zorunda degilsin bence ayril gitsin
Neden ayrilmiyorsun? Kusura bakma ama bu yazdigin cumleden sadece su anlasiliyor "kendime saygim yok"Evet bu yaptigi direk manipülasyon aslında. Her durumda da ben suclu hissediyorum isin sonunda. Takintili bi manyak oldugumu ve hayat enerjisini emdigimi soyledi bu gun mesela
Son durumdan anladigim o benden ayrilmis gibi zaten.Neden ayrilmiyorsun? Kusura bakma ama bu yazdigin cumleden sadece su anlasiliyor "kendime saygim yok"
Hic birsey veya hic kimse senden degerli degil, zaten nasipse yine olur ama her halukarda karakterli bir durus sergilemek gerekir. Umarim dogru olani yapabilirsin:)Son durumdan anladigim o benden ayrilmis gibi zaten.
Bilmiyorum belki de yok. Su an isten de ayrildim boşlukta gibiyim.
Tahmin ettim zaten o malum sözlükte takıldığını...Aynen tartisma uzarsa bunlari defalarca ifade ettim. Ama oyle bir tablo cizmisler ki inanin erkek daha mağdur gibi. Meshur bi sozluk var onlar gibi konusma agzi. Örneğin kizlar kac tanesini birden idare ediyor bunlara ne yapsan hak, iki gun evli kaliyor omur boyu nafaka oduyor gariban erkekler vb patolojik düşünceler.
Beni uzen egitim birinin bu kadar empati yoksunu olmasi. Anlayabilir saniyordum ama umidim tükeniyor.
Ahahah fular yok. Milleti kucumseyip duruyor. Ben su kadar ulke gordum surda su halti yedim falan. Fulari ileri yaslara sakliyor herhalde.Madem sözluk agzi istiyor ona diyin ki " Felsefe yapma demiyorum hobi olarak yine yap."
Kusura bakmayın ama Kürk Mantolu Madonna vakası bir. Sizin kezbanlı entellektül iki. Fular da takıyor mu özenip meraktayım
Bana bugün huzur ver yeter dediSevgili mi critical reading 101 hocası mi belli değil.. çekilmez biri gibi anlattiklariniz.. mutlu et huzur ver biraz diyin felsefe sevgi ve bilgelik demek ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?