- 11 Ağustos 2018
- 25
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi Meyra evren
-
Tehtit alıyordum sürekli hayatında biri var ondan barismiyorsun dyip duruyor du namusa kadar getormisti isi şimdi de dyorum bn kuralları na uyumuyorum o zaman da tehtit leri başlıyoBoşanma davasini açmişsiniz boşanaydiniz ya valla zor ola bence o davaya kadar gelebilmek sonrasinda neyin baskisi ya..
Bilmiyorum napicagimiBen de boşanma sürecinde en zor olanın davaya kadar gelmek olduğunu düşünüyorum, oraya kadar gelip vazgectiysen yapacak bişey yok çekeceksin
Beni aldattı ben ayrilinca kıymetli oldum taktı kafayi şimdi içeri girdi en az 20 yıl içeride bana bekle dyo beklerken de bnm gibi olacaksın evden cikmicaksin diyorBoşanma davasini açmişsiniz boşanaydiniz ya valla zor ola bence o davaya kadar gelebilmek sonrasinda neyin baskisi ya..
Beni aldattı ben ayrilinca kıymetli oldum taktı kafayi şimdi içeri girdi en az 20 yıl içeride bana bekle dyo beklerken de bnm gibi olacaksın evden cikmicaksin diyor
O kadar kötü ki dava açıyor Sun bir yıl sonra ya gün veriyor lar anlasma li ya da yanasmazAllah kolaylık versin. Keşke boşanılsaymış ama şimdi en azından kurtulmayı deneyebilirsin. Yoksa bir ömür çekilmez
Hiç boşanmamaktan iyidir herhalde. Suçu nedir? Dışarıya çıksa size zarar verir mi? Kesinlike bir avukatla anlaşın.O kadar kötü ki dava açıyor Sun bir yıl sonra ya gün veriyor lar anlasma li ya da yanasmaz
Cinayet sucu senide öldürürüm dyorHiç boşanmamaktan iyidir herhalde. Suçu nedir? Dışarıya çıksa size zarar verir mi? Kesinlike bir avukatla anlaşın.
Hay alam ya. Allah korusun bir avukatla görüş Kendini emniyete al. Ve ondan boşan böyle hayat çekilmezCinayet sucu senide öldürürüm dyor
Aynen öyle çocukta var yillardir biktbı yaptıklarındanHay alam ya. Allah korusun bir avukatla görüş Kendini emniyete al. Ve ondan boşan böyle hayat çekilmez
Calisiyordum ayrıldım psikolojim müsaade etmedi ama tekrar girebilirim ise sorun maddiyat deil oyle problem im yok çok şükür sorun bu basimdaki bela.. evet var çocukÇocuğun var mı? Çalışıyor musun? Afla herkesi çıkarmazlar. Kapsamına bir bak.
Boşan, kendi hayatını kur.
Bunu bilmiyordum cocugun onla bafi var bununla ilgili nasıl olcak peki çocuğu nasıl ondan kurtarabilirimBence bir avukata gidip durumunuzu açık açık anlatın. Hatta bence polise de gidin. 6284 sayılı Kanun’a göre bu tür hayati durumlarda kimliğiniz değiştirilip farklı bir ile yerleştirilebiliyorsunuz. İzinizi kaybettirebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimmutlaka boşanın ya ve destek alın, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?