Kararsizim

Meyra evren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
25
6
1
33
Mrb bayanlar ben yıllardır bir çıkmazın içindeyim sevdim evlendim ama bir gün beni mutlu etmedi maddi manevi somuruldum sonunda aldatildim ve dava açtım mahkeme bir yıl oyaladi dava günü geldi boşanmaya lim dedi bende toplum baskısı yüzünden barıştım sonra cezaevi ne düştü zaten ortak evimiz yoktu şimdi de bosanirsan öldürürüm yok ayriliyken onu yaptın bunu yaptın sana guvenmiyorum dyor ben napicagimi bilmiyorum disardayken kiymetlk değildim simdi ne oldu da kıymetli oldum guvenmiygama neden bitirmiyo

Boşanma davasini açmişsiniz boşanaydiniz ya valla zor ola bence o davaya kadar gelebilmek sonrasinda neyin baskisi ya..

Ben de boşanma sürecinde en zor olanın davaya kadar gelmek olduğunu düşünüyorum, oraya kadar gelip vazgectiysen yapacak bişey yok çekeceksin

Boşanma davasini açmişsiniz boşanaydiniz ya valla zor ola bence o davaya kadar gelebilmek sonrasinda neyin baskisi ya..
Tehtit alıyordum sürekli hayatında biri var ondan barismiyorsun dyip duruyor du namusa kadar getormisti isi şimdi de dyorum bn kuralları na uyumuyorum o zaman da tehtit leri başlıyo

Beni aldattı ben ayrilinca kıymetli oldum taktı kafayi şimdi içeri girdi en az 20 yıl içeride bana bekle dyo beklerken de bnm gibi olacaksın evden cikmicaksin diyor

Beni aldattı ben ayrilinca kıymetli oldum taktı kafayi şimdi içeri girdi en az 20 yıl içeride bana bekle dyo beklerken de bnm gibi olacaksın evden cikmicaksin diyor

Cekilir mi bu eziyet, boşan baska bir ilde ondan habersiz bir düzen kur, izini bulamasın ama

Su aralar af falan dillendiriliyor, insallah kurtulursun

Çocuğun var mı? Çalışıyor musun? Afla herkesi çıkarmazlar. Kapsamına bir bak.
Boşan, kendi hayatını kur.

Bence bir avukata gidip durumunuzu açık açık anlatın. Hatta bence polise de gidin. 6284 sayılı Kanun’a göre bu tür hayati durumlarda kimliğiniz değiştirilip farklı bir ile yerleştirilebiliyorsunuz. İzinizi kaybettirebilirsiniz.

Bunu bilmiyordum cocugun onla bafi var bununla ilgili nasıl olcak peki çocuğu nasıl ondan kurtarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…