- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Meyra evren
-
Bağı olsun, önemli değil. Onun da kimliğini değiştirirler. Zaten babasının böylesi bir suçtan cezaevinde olması onun için sıkıntılı olur sosyal hayatında. Bir psikolog da böyle bir durumda çocuğunuza ne söylemeniz gerektiğiyle ilgili yardımcı olur. Yeter ki siz yarından tezi yok adımınızı atın. Polise gidin hemen tehditler için.Bunu bilmiyordum cocugun onla bafi var bununla ilgili nasıl olcak peki çocuğu nasıl ondan kurtarabilirim
Çok sağolun teşekkür ederim.. benim amacım şuydu saygılı bir şekilde bitsin di ama maalesef.. siz hukuk tan anlayan birisiniz heraldeBağı olsun, önemli değil. Onun da kimliğini değiştirirler. Zaten babasının böylesi bir suçtan cezaevinde olması onun için sıkıntılı olur sosyal hayatında. Bir psikolog da böyle bir durumda çocuğunuza ne söylemeniz gerektiğiyle ilgili yardımcı olur. Yeter ki siz yarından tezi yok adımınızı atın. Polise gidin hemen tehditler için.
Karşınızdaki kişi adamsa eğer saygılı biçimde biter evlilik. Sıkmayın canınızı. Adam gibi adam der ki: “Benim ne olacağım belli değil. Sen de çocuğum da üzülmeyin, dezavantajlarını yaşamayın bu durumun. Hayatınıza bakın.” Zaten böyle diyebilecek biri olsaydı siz ayrılmayı da düşünmez ve çıkacağı günü beklerdiniz. Hatta böyle biri 20 yıl yatacağı bir suçu işlemezdi.Çok sağolun teşekkür ederim.. benim amacım şuydu saygılı bir şekilde bitsin di ama maalesef.. siz hukuk tan anlayan birisiniz heralde
Aynen öyle zaten öyle bir insan olsaydı bende arkasında dururdum ama maalesef zihniyet i değişik biri dua edin bana da lutfen cok teşekkür ederimKarşınızdaki kişi adamsa eğer saygılı biçimde biter evlilik. Sıkmayın canınızı. Adam gibi adam der ki: “Benim ne olacağım belli değil. Sen de çocuğum da üzülmeyin, dezavantajlarını yaşamayın bu durumun. Hayatınıza bakın.” Zaten böyle diyebilecek biri olsaydı siz ayrılmayı da düşünmez ve çıkacağı günü beklerdiniz. Hatta böyle biri 20 yıl yatacağı bir suçu işlemezdi.
Ben avukat değilim ama ailemin büyük çoğunluğu avukattır. Mümkün olduğunca kanunlara uygun yaşamak istediğimiz için de ailece hepimiz kanunları az buçuk biliriz. Bu bir vatandaşlık görevidir zaten. Ancak asla bir avukatın uzmanlığı gibi değildir benimki, avukatlar elbette bu işin uzmanı. Lütfen onlara danışın. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. 6284 sayılı Kanun’u (googledan bulabilirsiniz) açın, kendiniz okuyun ve sonra polise gidin mutlaka.
Yok daha neler ..Beni aldattı ben ayrilinca kıymetli oldum taktı kafayi şimdi içeri girdi en az 20 yıl içeride bana bekle dyo beklerken de bnm gibi olacaksın evden cikmicaksin diyor
Olayı namusa getiriyor bak ben burdayım sen kendi derdine düştün oluyo bnde çözemedim kendi ni değil beni suçlu buluyoYok daha neler ..
Yirmi yıl sevmediğin bir adamı mı bekleyeceksin , hem de evden çıkmayacaksın ? Kim gecindirecek seni , babadan hanlari, hamamlari falan mı var ?
Cezaevindeyken ne yapabilir sana ? Boşa gitsin , havlayan köpek ısırmaz
Ruh hastası pisliğin teki ..korkma ,önüne bak ..bir an önce boşanmaya çalış . Senin gibiler koruma altına alınıyor ,yanına bile yaklaşamaz .af da bu iblisi dışarı çıkarmaz .hoc korkmaOlayı namusa getiriyor bak ben burdayım sen kendi derdine düştün oluyo bnde çözemedim kendi ni değil beni suçlu buluyo
İnşallah o af vuracak bana dyor daha yargilama bitmedi amaRuh hastası pisliğin teki ..korkma ,önüne bak ..bir an önce boşanmaya çalış . Senin gibiler koruma altına alınıyor ,yanına bile yaklaşamaz .af da bu iblisi dışarı çıkarmaz .hoc korkma
Çok bekler,can almış, kolay mı öyle hemen çıkmak .? Fuzuli suçlardan yatanlar bile cikamiyo. ,af kurmasın benceİnşallah o af vuracak bana dyor daha yargilama bitmedi ama
neyapacagınızı biliyorsunuz aslındaİnşallah çıkmaz çünkü suçu ağır napicagimi bilmiyorum
Biraz vicdan acisindan baktım yanında olayim dedim ama kotuye kullanmaya başladıneyapacagınızı biliyorsunuz aslında
sadece bekliyorsunuz
gidin bir avukata konuşun.
eşinizle görüşmelerinizi ses kaydı yapın tehtit edildiğinizi ispatlayın.
Aynen öyleÇok bekler,can almış, kolay mı öyle hemen çıkmak .? Fuzuli suçlardan yatanlar bile cikamiyo. ,af kurmasın bence
Bir katilin yanında mı olacaksınBiraz vicdan acisindan baktım yanında olayim dedim ama kotuye kullanmaya başladı
O kadar farklı ki bende problem sanırım korkuyorum benimle ilgili kötü şeyler dusinecdü dye suda var eğitimli bir kadınım ama bilmiyorum niye böyle dusunuyorum hayatında biri var dicek beni rezil edecek diye de korkuyorumSaçmalama lütfen.
Cezaevine girmiş adam çıktıktan sonra rahat durur mu sanıyorsun?
Bir laf vardır; cezaevi suyu içen akıllanmaz diye.
Benimde başımdan böyle bir olay geçti, allaha bin şükür kurtuldum.
O kendine sponsor arıyor,sonuçta cezaevi damgası yemiş bi kere,senden başka kim bakar/kim sırtında taşır onu?
Aklını başına al boşan gitsin,hiçbirşey yapamaz,öldüremez.
Çıkarttır bir tane uzaklaştırma kararı,tehdit ediliyorum de,hattını değiştir hatta şehir değiştir kurtul.
Ömür boyu bu adamla uğraşma.
Çok haklısın da isteBir katilin yanında mı olacaksın
Istesi yok ,bütün bağını kopar at . Cocugunu bu adamdan uzak tut .kaç git ,saçının telini bile gösterme .Çok haklısın da iste
Canım ne derse desin.O kadar farklı ki bende problem sanırım korkuyorum benimle ilgili kötü şeyler dusinecdü dye suda var eğitimli bir kadınım ama bilmiyorum niye böyle dusunuyorum hayatında biri var dicek beni rezil edecek diye de korkuyorum
Hepsi aynisini yapiyor ki ne zaman kuyruklari sikissa senin aklinda biri var senin kanina giriyor olmadi hayatinda biri var diyorlar. Sen kendini biliyorsun ki kim ne derse desin korkma ben biliyorum de gec kararlarinin arkasinda durmazsan daha cok tuketirler seni.Tehtit alıyordum sürekli hayatında biri var ondan barismiyorsun dyip duruyor du namusa kadar getormisti isi şimdi de dyorum bn kuralları na uyumuyorum o zaman da tehtit leri başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?