Kararsızım:/

Binnurcel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
711
788
18
36
Merhaba kızlar bi konuda size danışmak istiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Şimdi ben 5 yıllık evliyim bu zamana kadar eşimin ailesini cuma günleri ve kandillerde hep aradım eşimde benim ailemi aradı.Benim ailem de eşimin ailesini aradı hep iyilik güzellik olsun diye ama eşimin ailesi benim ailemi hiç aramadı buda ek bir bilgi olsun. Bu arada kural gibi illa bu günler olmak zorunda değil yanlış anlaşılmasın ama bi hoşluk olacaksa bu günler fırsat bilinir.

İlk zamanlar arada bir eşimin ablalarınıda arardım ama onlar başka herhangi bir gün beni hiç aramadılar sormadılar ki il dışındayız aileler ablalar farklı ilde şimdi bu akşam aileleri aradıktan sonra eşim ablalarınıda aramak isteyecek ama inanın hiç içimden gelmiyor allahın rızasını gözeterek arıyorum ama bi yandanda kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum.Bu arada ablalarının ev sahipliği yaptığı bi kaç ortamda aileme oralı olmadıklarıda oldu buda ayrı kırıcı bir nokta.Ozamanda aileme karşı çok mahcup olmuştum.

Baştan samimiyetle söyleyebilirim ki iyilik güzellik olsun diye çabaladık bunca zaman annem hep boşver kızım sen ara diyen taraf oldu ne benim ne ailemin bu insanlara bir kötülüğü dokunmadı ailem kayınvalidemlere bayramlarda hediyelerini alır gelirler ama ne olur bir günde siz iadei ziyaret yapın yok. Aileme karşı oldukça kaba ve nezaketsizler ama damatlarının ailelerine hatta kızlarının dünürlerine karşı bile çok incedirler.Ailemin ve eşimin sıcak ilişki kurmasını istemezler erkekliğine zarar verir tarzda kınayıcı tarzda söylemleri var.Aramızda hiç bi problem olmamasına karşın kayınvalidem bugüne dek beni hiç aramamıştır Kızım napıyosun nasılsın vs .Ben bu insanlarla ne yapacağım iyilik güzellik bu kadar zormu el değilim ki gelinleriyim savır gösterip okuyanlara teşekkür ederim.

Sonradan Ekleme :Kızlar ben eşime nasıl bir dille yaklaşayım ki beni anlasın hor gür çıkarmadan zekice halletmek istiyorum

Son düzenleme:
Özel günlerde anne babasını arayın geçin. Eşiniz ablalarını arasın sizi zorla konuşturacak hali yok ya. Karşı taraf gelip gitmiyorsa aileniz de gitmesin. Demek ki ilişkiyi mesafeli tutmaya çalışıyorlar. Siz de bundan sonra koruyun mesafenizi.

iyilik güzellik hepsi formalite
İyilik arşılık beklenmeden yapılan eylemdir
Karşılıklı olursa Al ver olur

Bence anne baba aranır da bu durumda ben olsam görümcemi aramazdım. Baktım umursamıyorlar mı ben hiç umursamazdım

iyilik güzellik hepsi formalite
İyilik arşılık beklenmeden yapılan eylemdir
Karşılıklı olursa Al ver olur

Ama insan bazen yaptiklarinin karsiligini gormek istemez mi? Insanlar belli ki deger verip ariyorlar, aranmak istemeleri cok normal geliyor bana. Tamam iyilik hos guzel karsiliksiz olani guzel ama bu da yok saymaya giriyor :110:

Ama insan bazen yaptiklarinin karsiligini gormek istemez mi? Insanlar belli ki deger verip ariyorlar, aranmak istemeleri cok normal geliyor bana. Tamam iyilik hos guzel karsiliksiz olani guzel ama bu da yok saymaya giriyor :110:
bana formalite ve alışkanlık gibi geliyor böyle şeyler
telefonumda kırk tane kandil mesajı var kopyala yapıştır ,
kimseyede cevap vermedim
bunun birinin beni hatırlayıp iyilik yaptığı anlamına geliyorsa
iyiliği kendine yapmış olur benimle ilgili değildir bu

bana formalite ve alışkanlık gibi geliyor böyle şeyler
telefonumda kırk tane kandil mesajı var kopyala yapıştır ,
kimseyede cevap vermedim
bunun birinin beni hatırlayıp iyilik yaptığı anlamına geliyorsa
iyiliği kendine yapmış olur benimle ilgili değildir bu
Ama biz yakın çevreden bahsediyoruz kopyala yapıştır mesajlardan değil

Allah rızası için yapıyorsanız bile istemeyerek yaptığınız için kabul olmuyor .Annesini babasını arayın yeter.Ben öyle yapıyorum.

O zaman sizinkiler de iyilik olsun diye aramaktan sormaktan vazgeçsin esin ve sen bayramda seyran da gider gelirsiniz kandil hastalık Vs ararsıniz olur biter..
Uzak olmak isteyeni ısrarla yakın olsun diye her gün hergün ararsanda yaranamazsin mesela.. esin ablalarinı aradığında yanında sende ol 2 dk al geli kutla kandilini ver eşine ne aramadi derler ne yakın davranmiyor düşüncesi olur..
Esin sorun etmiyorsa takilmayın geçin amann

Özel günlerde anne babasını arayın geçin. Eşiniz ablalarını arasın sizi zorla konuşturacak hali yok ya. Karşı taraf gelip gitmiyorsa aileniz de gitmesin. Demek ki ilişkiyi mesafeli tutmaya çalışıyorlar. Siz de bundan sonra koruyun mesafenizi.
Ama o zaman ayırt edilmiş gibi hissediyorum sanki problem bende de kardeşlerin arası çok iyi gibi kardeşlerine bi faydaları yok ama gördükleri zaman kardeşimmmm bunca yıl oşdu daha evimize gelmeyen ablaları var.

Ama o zaman ayırt edilmiş gibi hissediyorum sanki problem bende de kardeşlerin arası çok iyi gibi kardeşlerine bi faydaları yok ama gördükleri zaman kardeşimmmm bunca yıl oşdu daha evimize gelmeyen ablaları var.
Bunu eşinizin dert etmesi gerekiyor. Ayrıca niye ayırt edilmiş hissedeceksiniz anlamadım kardeşler telefonda görüşecek alt tarafı. Siz bu durumu çok takıyorsunuz anlaşılan. Çok mu değer veriyorsunuz eşinizin ailesine?

üşenmiyor musunuz aramaya her cuma? gereksiz işler bence. aramayın gitsin içinizden gelmiyorsa.

Eşi
Bunu eşinizin dert etmesi gerekiyor. Ayrıca niye ayırt edilmiş hissedeceksiniz anlamadım kardeşler telefonda görüşecek alt tarafı. Siz bu durumu çok takıyorsunuz anlaşılan. Çok mu değer veriyorsunuz eşinizin ailesine?
Aslında benim sorunum ortada hiç birşey yokken gördüğüm muamele evet eşimin ailesi olduğu için ilk zamanlar hevesliydim ama şuanda nefret etme boyutuna geldim.

Eşi
Aslında benim sorunum ortada hiç birşey yokken gördüğüm muamele evet eşimin ailesi olduğu için ilk zamanlar hevesliydim ama şuanda nefret etme boyutuna geldim.
İşte nefret etmeyin umursamayın gitsin.

üşenmiyor musunuz aramaya her cuma? gereksiz işler bence. aramayın gitsin içinizden gelmiyorsa.
Yani haftada birkez aramak olması gereken diye düşünüyorum biz öyle gördük büyüdük kişiden kişiyedeğişir.Ama ben aramasam ekmeklerine yağ sürmüş olurum onların amacı bu zaten önümde bi elti örneğim var tamamen dışladıkları ymarım anlatabilmişimdir.Onlar istiyoki oğullalrı olsun gerisi hiç önemli değil

Back
X