- 23 Mart 2019
- 12
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Asdbdjl100
Yeni evliyim sevgililik dönemim uzundu evet tanıyamadımı diceksiniz belkide ama oldu artık..ben eşimi çok seviyorum ama eşim beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum her dakka onunla olmak istiyorum hep ben olayım hep o olsun.. bugün 10 günlüğüne görev için başka şehirde geceleri arayabiliyor ve beni aradı yarım saat konstuk seni arıyorum hep diyor ondan sonra annesile kardesi aradı onlarla konsmus hep hiç birini anlatmadı bana onlardan duydum .. sordum nye seni arıyorum konsmadım falan diyorsun diye fark etmemisim gelince bakarsın tarihi yaz kaç dakka konsmsum yani ailen ara tabi ama neden bana olan seyleri olmams gibi anlatıyor sürekli aynı konu aklıma bile gelmiyor diyor bende hep yalan sölüyorsun beni sevmiyorsun diye kavga ediyorum güvenmyrn o yüzden hep kısıtlıyorum ne yapcam artk eşim beni benim kadar sevmiyor ailesinin yakınında yaşıyorum uzaktan koptum geldim hep ailesinn dedği hiç fikirlerimi sormadn konusuyrm onla büyüklere tamm diceksn olmaz konsrz biz çözerz diyor ama ailesinn yannda ben olmaz anne gidemeyz plan yaptık diyorum yoo o kadar önemli degil planım yaparz diyor .. bilmyrm eşim yalancmı güvenemyorum