Benim boşanacağım şahıs altınlarıma el koydu düğün kredisini bana ödetti 2,5 yıl boyunca evin kirasından faturasına ben ödedim ve şu an boşanıyoruz altınları bozdurup eşya aldığını en fazla 10 bin vereceğini çocuğa verilecek nafakanın az tutulmasını istemiş, eşyaların hepsini ben aldım ortak öderiz diye kredi çektirdi kuruş ödemedi, altınlarımı babasına saydı şimdi bile paçalarından karaktersizlik akıyor pisliğin!... herkes bana da anlaşmalı boşan diyor yıpranma diyor ama ben kazıya kazıya donuna kadar almak varken onun 10 bin lirasıyla mı anlaşcam!..uzamasından rahatsız oluyosa o sana uysun sen ona değil Allah belasını versin bunların hepsi aynı galiba, sana ait olan ne varsa al!.. miras kişisel mal sayılıyor onda hak iddia edemez.Ayrılacağız.anlaşmalı da araba hakkına ev eşyaları ve 500tl nafaka istedim.ben 300tl veririm dedi.çekişmeli. çok uzun sürüyor ama hakkımı bi şekilde alırım.ama yıpranırız.bankada. birikmişine ortak olurım diyor ama onun yarısı miras ve rapor param kalanın bir kısmı çeyrek altınları bozmam.ile olan param bunları düşüp kalanı alsa bile ben tazminat ile kat be katını alabilirm.evin kilidini değiştirdiği için annemin bana aldığı yemek masası çeyize getirdiğim süpürge. Tencere yorgan yastıklarımı 2 halımı bebek karyolası ve hamak beşiki çilingirle açtirip tutanak tutturup alamazmıyım.koltuk takımı var bitane ama evlenirken parasını verdimde faturası kocamın üstüne olabilir.
Napsam bilemedim.annemin aldıgı. yada faturamın oldugu esyaları alsam olmaz mı beyaz esyaları münasip. Yerine götürsün.
bulup baba yapiyoruz bide.Ayrılırken bile karısının tabağına canağına el koymaya çalışan bu adamlar gezegenin tam olarak neresinde yaşıyor. Bunu çok merak ediyorum...
kendi aldatti beni aldattiktan sonra sanki hic aldatmamisgibi bulustuugunda ke ndi sartlarini diretti ben.ona baska eve çıkıp kirayı ödemeyi evlilik terapistine gitmeyi teklif ettim.yanaşmadı.aldattığına ilişkin kanitlarim var.ekran görüntüsüÖnceki konuları bilmiyorum da ayrılırken bu kadar hesaplara girecek kadar ne yaşandı?
Üzüldüm gerçekten adınıza, adam insanlıktan çıkmış.
Gözüne dizine dursun .Benim boşanacağım şahıs altınlarıma el koydu düğün kredisini bana ödetti 2,5 yıl boyunca evin kirasından faturasına ben ödedim ve şu an boşanıyoruz altınları bozdurup eşya aldığını en fazla 10 bin vereceğini çocuğa verilecek nafakanın az tutulmasını istemiş, eşyaların hepsini ben aldım ortak öderiz diye kredi çektirdi kuruş ödemedi, altınlarımı babasına saydı şimdi bile paçalarından karaktersizlik akıyor pisliğin!... herkes bana da anlaşmalı boşan diyor yıpranma diyor ama ben kazıya kazıya donuna kadar almak varken onun 10 bin lirasıyla mı anlaşcam!..uzamasından rahatsız oluyosa o sana uysun sen ona değil Allah belasını versin bunların hepsi aynı galiba, sana ait olan ne varsa al!.. miras kişisel mal sayılıyor onda hak iddia edemez.
Kanıtınız varsa çekişmeliyi denemeye değmez mi?bulup baba yapiyoruz bide.
kendi aldatti beni aldattiktan sonra sanki hic aldatmamisgibi bulustuugunda ke ndi sartlarini diretti ben.ona baska eve çıkıp kirayı ödemeyi evlilik terapistine gitmeyi teklif ettim.yanaşmadı.aldattığına ilişkin kanitlarim var.ekran görüntüsü
Avukat tuttunuz mu? Zina boşanma davasında şiddetten bile ağır kusurmuş boşanma davanızı zinadan açın şu an bende sizle aynı durumdayım zinadan açtırıyorum ben avukata. Ekran görüntüsü inşallah son 6 ay içindedir yoksa affetmiş sayılıyormuşsunuz affetmesenizde tanık bulun bir debulup baba yapiyoruz bide.
kendi aldatti beni aldattiktan sonra sanki hic aldatmamisgibi bulustuugunda ke ndi sartlarini diretti ben.ona baska eve çıkıp kirayı ödemeyi evlilik terapistine gitmeyi teklif ettim.yanaşmadı.aldattığına ilişkin kanitlarim var.ekran görüntüsü
22 aylık bebeğim var onu istememiş tek derdi para ah keşke içim yanıyo beddua ediyorum yediği haklarım dert olsun çıksın kendinden ailesindenGözüne dizine dursun .
bir yatakta basmadim.ama flortlesmesinin kaniti var buluşmasını itiraf etti.ama cekismelide inkar eder eger o kadinla anlassa bulusmaya devam eder ve sonunda yine ayrilmak. İsterdi.Avukat tuttunuz mu? Zina boşanma davasında şiddetten bile ağır kusurmuş boşanma davanızı zinadan açın şu an bende sizle aynı durumdayım zinadan açtırıyorum ben avukata. Ekran görüntüsü inşallah son 6 ay içindedir yoksa affetmiş sayılıyormuşsunuz affetmesenizde tanık bulun bir de
evet bende bunu biliyorum kilidi degistirdin mi dedim değiştirdim dedi ama yeni kilidin anahtarini vermedi.Eş girmemesi için ev kilidi değiştirmek suçtur diye biliyorum bundan dolayı tazminat alabilirsiniz bence. Çokda emin değilim. Sizde bir araştırın isterseniz.
Aldatmak yatak kısmı değilki sadece biz zina deyince aklımıza o geliyor ama konusmak görüşmek flörtleşmek de aldatmaktır. Bence güzel bir tazminat alırsınız. Size gaz vermek istemem ama sürünsün açın çekişmeliyi söke söke alın tazminatızı, şahsen ben öyle yapıyorum şu an. Şu an itiraf etse tazminatı duyunca inkar eder. Boşanacak olduğum kişiye göre aldatmamış konuşmak aldatmak değilmiş ama kızlara yalvarmış bana yalvardığı kızlar attı ekran resimlerini verdim mahkemeye lütfen tanık bulun. Eliniz sağlam olsun zaten şu an mahkemeler hep kadının yanında benim avukatın bana söylediği boşanma davasında kadın olmanız bile sizi 1-0 öne geçirir. Yaptıkları yanına kalmasın bu kadar paragöz biri vicdan yapmaz canı parayla acır böyle itlerinbir yatakta basmadim.ama flortlesmesinin kaniti var buluşmasını itiraf etti.ama cekismelide inkar eder eger o kadinla anlassa bulusmaya devam eder ve sonunda yine ayrilmak. İsterdi.
evet bende bunu biliyorum kilidi degistirdin mi dedim değiştirdim dedi ama yeni kilidin anahtarini vermedi.
Daha cirkinlesecek ne yapabilir bilmiyorum.
Bi erkek avukat ile görüştük protokolde hic böyle demedi sanki erkekleri savunur gibi bi hali vardi yok bizim geleneklerde erkege takilan erkege kadina takilan kadinin olur dedi.Aldatmak yatak kısmı değilki sadece biz zina deyince aklımıza o geliyor ama konusmak görüşmek flörtleşmek de aldatmaktır. Bence güzel bir tazminat alırsınız. Size gaz vermek istemem ama sürünsün açın çekişmeliyi söke söke alın tazminatızı, şahsen ben öyle yapıyorum şu an. Şu an itiraf etse tazminatı duyunca inkar eder. Boşanacak olduğum kişiye göre aldatmamış konuşmak aldatmak değilmiş ama kızlara yalvarmış bana yalvardığı kızlar attı ekran resimlerini verdim mahkemeye lütfen tanık bulun. Eliniz sağlam olsun zaten şu an mahkemeler hep kadının yanında benim avukatın bana söylediği boşanma davasında kadın olmanız bile sizi 1-0 öne geçirir. Yaptıkları yanına kalmasın bu kadar paragöz biri vicdan yapmaz canı parayla acır böyle itlerin
Benim avukatımda erkek saçma birine denk gelmişsiniz yargıtayın emsal kararları ortada, düğünde takılan takı kim takmış olursa olsun kadına hediye edilmiştir bağıştır boşanma durumunda kadının kişisel malı olduğu için kadının hakkıdır. Düğün resimleri ve en önemlisi düğün videosu ve tanık ispat için istenenler. Hangi dünyada yaşıyor o avukat merak ettim hem onun geleneğine göre değil Türk medeni kanununa göre iş yapması gerekiyorBi erkek avukat ile görüştük protokolde hic böyle demedi sanki erkekleri savunur gibi bi hali vardi yok bizim geleneklerde erkege takilan erkege kadina takilan kadinin olur dedi.
Zaten erkek bilezik mi takiyor saçmalık
Bi erkek avukat ile görüştük protokolde hic böyle demedi sanki erkekleri savunur gibi bi hali vardi yok bizim geleneklerde erkege takilan erkege kadina takilan kadinin olur dedi.
Zaten erkek bilezik mi takiyor saçmalık
o yüzden de onu tutmucam.Benim avukatımda erkek saçma birine denk gelmişsiniz yargıtayın emsal kararları ortada, düğünde takılan takı kim takmış olursa olsun kadına hediye edilmiştir bağıştır boşanma durumunda kadının kişisel malı olduğu için kadının hakkıdır. Düğün resimleri ve en önemlisi düğün videosu ve tanık ispat için istenenler. Hangi dünyada yaşıyor o avukat merak ettim hem onun geleneğine göre değil Türk medeni kanununa göre iş yapması gerekiyor
Bende oyle duydum böyle olmasina ragmen daha taki aliniyor mu?zaten ailece beni irgat gibi calistirip paramı elimden alamadilar iclerinde kaldi.kaynanamda bu zulumde kalmasina ragmen onunda gözü doymamış.
- Ortak içtihat ışığında, boşanma halinde, kadına ya da erkeğe, kayınvalide, hala, dayı kim takarsa taksın, bilezik, kolye, küpe, altın gibi “ziynet” eşyaları da nakit “takı paraları” da kadına verilecek.
- Ortak içtihatı paylaşan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, "Düğünde takılan ‘ziynet eşyası’ ve ‘takı paraları’ hangi eşe takılırsa takılsın aksine bir anlaşma ya da örf ve adet kuralı olmadığı takdirde kadına ait sayılır. Yargıtay 2, 3, 6, 8. Hukuk ve HGK ortak içtihadı" değerlendirmesi yaptı.
Görgüsüzlük içine işleyince gözleri kör oluyor kız kardeşlerinin nişanında nişan sonrası hepsi bir odaya gidip ailecek kapıyı kilitleyip beni almamışlardı odaya , altın saydılar görgüsüzler...sonra altınları bohçalayıp bana inat al kızım bunlar senin güle güle harca eşinle dediler yanımda dibimde kendilerine gelince sıkıntı yok ama biz el kızıyız enayiyiz onlara göre Allah çıkarsın inşallah sizinkinden de boşanacağım ittende en kısa zamanda inşallh boğazlarında kalsın haram olsuno yüzden de onu tutmucam.
Bende oyle duydum böyle olmasina ragmen daha taki aliniyor mu?zaten ailece beni irgat gibi calistirip paramı elimden alamadilar iclerinde kaldi.kaynanamda bu zulumde kalmasina ragmen onunda gözü doymamış.
Amin insallah Allah hayırlısını gösterir bize.Bende kisaca dünyaya kayinpederin ırgatı olmayagelmedim.su hal ile bile sanki kayinpederden boşanıyorum.Görgüsüzlük içine işleyince gözleri kör oluyor kız kardeşlerinin nişanında nişan sonrası hepsi bir odaya gidip ailecek kapıyı kilitleyip beni almamışlardı odaya , altın saydılar görgüsüzler...sonra altınları bohçalayıp bana inat al kızım bunlar senin güle güle harca eşinle dediler yanımda dibimde kendilerine gelince sıkıntı yok ama biz el kızıyız enayiyiz onlara göre Allah çıkarsın inşallah sizinkinden de boşanacağım ittende en kısa zamanda inşallh boğazlarında kalsın haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?