Kararsızım

Canım belki yazmışsındır görmemişimdir. Eşinin maaşı ne kadar?
Asgari ücret alıyor.bugün vekaleti verdim.yari parasını da verdim.avukatin.avukat ailesinin yakininda ise esyalari alirken zorluk cikaramazsin dedi.evlilik birligi içinde alinanlarin yari parasi talep edilir.esya tespitini ayrintili liste yap mahkeme yaparsa.1000tl ücret odersin dedi.
Bayan o karsi taraf idda etmeden bisey demiyor gibi esimle de konuşacak.ama pzrtfilan konuşur 5 sayfa olaylari sirqca yazmaya calistim. Kadin sasirdi.dilekçe cevabi icin ek süre isteyecek beni. Oyaladi anlasamadik dedim. Ama sanki kendisi ugrasip anlastiracak gibi bisey dedi.ya cok kızıyorum boyle önemli ve yogun bi isim olduğunda adetim igne olmadan gecmiyor.dikkatim dağılıyor.

Avukata vekaletini verdiysen bırak karşı taraf senle anlaşmak için uğraşsın kendini yıpratma. Baba müsveddesi olarak çocuğa vereceği nafakanın hesabını yapanı Allah bildiği gibi yapsın

Avukata vekaletini verdiysen bırak karşı taraf senle anlaşmak için uğraşsın kendini yıpratma. Baba müsveddesi olarak çocuğa vereceği nafakanın hesabını yapanı Allah bildiği gibi yapsın
Allahım bu mübarek günde artık boşanmak için vekalet vererek hayır işledim heralde diyorum.
Çok da uzaklarda değiller. Dağlar onların ana yurdu :)
bizde talihsiz talihli Rabbim bu gece hürmetine onları ıslah. Eylesin kendi türlerindeki varlıklar ile.

Adamın her hareketi ofsayt. Sağlam bir avukat donuna kadar alır bunun
sorma bacım herşeyi alı verecek sanki aşiret ağası bende aşiret gelini yüz kg altın takmış.artık sonlarda evlilik terapistine ve ayrı eve çıkıp kirayı benim vermemi de kabul etmedi.anlaşmak için oturduğumuz evi annen kiraya versin.kirası nafaka olur dedim. ev benim deyip duruyordu.kiraya versem parasının alamam oldu nasıl bir dönekliktir.

ben bosanırken evlılıkte kusursuz olan tarafın kusurlu olan tarafa karsı sonuna kadar hakkını araması taraftarıyım
evlılık ve evlılık sonrası yıpranan kadın oluyor hep
tum yuk de kadının omuzunda
kusurlu taraf hatasından utanacagına evlılıgı elıne yuzune bulastırdıgına uzulecegıne uste cıkmaya veya işi yokusa surup karsı tarafı yıldırmaya calısıyor bunu bır fare gıbı ogrenmısler
bır kadın kolay kolay yuvasını yıkmak ıstemez ayrılıyorsa yemıs bır nane demek kı

sahsen ben olsam donuna kadar alırım hem cocugumun hakkı bır kere kı cocugum olmasaydı da donuna kadar alır aldıgımı bagıslardım herturlu o donu alırdım yanı

kızlar bu sabah aradı esyalar +400tl nafaka ile anlaşmalı boşanacağız sözde.

400 tl nafaka bebeginize nasil yeticek bunu kabul etmiyeceksiniz umarim.

Aldattgi icinde fazlasinla tazminat alin.

Kapi kilidinide degistirsede, hala evli gorundugunuz icin esyalarinizi almanizda bir sorun yok diye biliyorum bir arastirin.

Ve çekismeli bosanip butun haklarinizi alin. Dugunde takilan altinlarda ister erkek ister kiz tarafi olsun, gelinin hakki diye biliyorum..

kendisi bozdu bu bile fazla geldi.sonuç çekişmeli

Avukatım baştan esyalar kapanın elinde kalıyor dedi ama ailesi evin yakınında. İse zorluk çıkarabilir o yüzden eve aldıklarınızı alın dedi.hepsini. çıkarsam suçlu duruma düşermiyim düşmez miyim mualllak yine.

Bi erkek avukat ile görüştük protokolde hic böyle demedi sanki erkekleri savunur gibi bi hali vardi yok bizim geleneklerde erkege takilan erkege kadina takilan kadinin olur dedi.
Zaten erkek bilezik mi takiyor saçmalık

Tatlım bu yüzden sana kadın avukat bul demiştim. Benim görüştüğüm kadın avukat kök söktürüyordu valla.

Kızlar ben avukatın dediğinden de pek anlamadım.yarın gidip çilingir ile kapıyı. Açtırıp herşeyi toplasam çekişmeli açsam. Suçlu duruma düşermiyim acil cevap bekliyorum.

Hala cevap bekliyorum avukatım hazırlanmadan bişey demiyor.mahkeme kararı olmadan polis ile girilmiyormuş.bu avukatların calışma şekli. Mi farklı

davanız açıldı mı, dava açıldıktan sonra evin kapısını çilingirle açtırmanız sizin için sıkıntı yaratır.

O ne biçim adammış öyle. Ben eşimden ayrılmak için evi terkettiğimde, gel sen bu evde otur burası çocuklarla senin ,ben giderim demişti. Erkeğin de gurursuzu çok kötü ne evliyken rahat edebiliyorsun, ne rahat rahat boşayıp kurtulabiliyorsun. Eşyaların faturası senin adına ise zaten mahkeme kararıyla alırsın. Oturduğunuz ev ortak mülkse girebilirsiniz ama çilingir işi sakıncalı olabilir, hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler.

davanız açıldı mı, dava açıldıktan sonra evin kapısını çilingirle açtırmanız sizin için sıkıntı yaratır.
Şuan bekliyorum açtığı davaya cevap yazdık avukatımla eşyalar için birşey. Yapamıyorum.mahkeme kararı alamadı avukatım.evde yemek masası bebek karyolası faturası annemin. Üstüne.sadece kendim getirdiğim eşyalarımı alsam diyorum. İkinciye benden kalan çöpleri vermek isterler.
Etrafımda bol dedikoducular sardı iş yerinde özellikle naptın naptın deyip duruyorlar.Birsey. yapmadım diyorum. Açıklama yapmak zorunda değilim kimseye.başka napabilirim bilmiyorum. Onlarda işi düşmanlığa vurmaya pek bi acele ediyorlar.kızımı pek görsün istemiyorum. Güvenmiyorum.çünkü gördükten bir hafta sonra biz yokken kapıya gelip evdeler açmıyorlar kızımı. Göstermiyorlar.diye video. Cekmiş.evde görüyordu evden alıp annesine götürmek istedi.ben bize gelip görsün dedim karıştırma dedi.demekki kaynanamın yüzü yok.ayrılmamızda katkısı büyük.yoksa. adam yemiyoruz. Evde.onlarda ayrılmamıza rağmen kendi emrettikleri gibi çekelemeye çalışıyorlar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…