Asgari ücret alıyor.bugün vekaleti verdim.yari parasını da verdim.avukatin.avukat ailesinin yakininda ise esyalari alirken zorluk cikaramazsin dedi.evlilik birligi içinde alinanlarin yari parasi talep edilir.esya tespitini ayrintili liste yap mahkeme yaparsa.1000tl ücret odersin dedi.Canım belki yazmışsındır görmemişimdir. Eşinin maaşı ne kadar?
Avukata vekaletini verdiysen bırak karşı taraf senle anlaşmak için uğraşsın kendini yıpratma. Baba müsveddesi olarak çocuğa vereceği nafakanın hesabını yapanı Allah bildiği gibi yapsınAsgari ücret alıyor.bugün vekaleti verdim.yari parasını da verdim.avukatin.avukat ailesinin yakininda ise esyalari alirken zorluk cikaramazsin dedi.evlilik birligi içinde alinanlarin yari parasi talep edilir.esya tespitini ayrintili liste yap mahkeme yaparsa.1000tl ücret odersin dedi.
Bayan o karsi taraf idda etmeden bisey demiyor gibi esimle de konuşacak.ama pzrtfilan konuşur 5 sayfa olaylari sirqca yazmaya calistim. Kadin sasirdi.dilekçe cevabi icin ek süre isteyecek beni. Oyaladi anlasamadik dedim. Ama sanki kendisi ugrasip anlastiracak gibi bisey dedi.ya cok kızıyorum boyle önemli ve yogun bi isim olduğunda adetim igne olmadan gecmiyor.dikkatim dağılıyor.
Çok da uzaklarda değiller. Dağlar onların ana yurdu :)Ayrılırken bile karısının tabağına canağına el koymaya çalışan bu adamlar gezegenin tam olarak neresinde yaşıyor. Bunu çok merak ediyorum...
Allahım bu mübarek günde artık boşanmak için vekalet vererek hayır işledim heralde diyorum.Avukata vekaletini verdiysen bırak karşı taraf senle anlaşmak için uğraşsın kendini yıpratma. Baba müsveddesi olarak çocuğa vereceği nafakanın hesabını yapanı Allah bildiği gibi yapsın
bizde talihsiz talihli Rabbim bu gece hürmetine onları ıslah. Eylesin kendi türlerindeki varlıklar ile.Çok da uzaklarda değiller. Dağlar onların ana yurdu :)
sorma bacım herşeyi alı verecek sanki aşiret ağası bende aşiret gelini yüz kg altın takmış.artık sonlarda evlilik terapistine ve ayrı eve çıkıp kirayı benim vermemi de kabul etmedi.anlaşmak için oturduğumuz evi annen kiraya versin.kirası nafaka olur dedim. ev benim deyip duruyordu.kiraya versem parasının alamam oldu nasıl bir dönekliktir.Adamın her hareketi ofsayt. Sağlam bir avukat donuna kadar alır bunun
kızlar bu sabah aradı esyalar +400tl nafaka ile anlaşmalı boşanacağız sözde.
kendisi bozdu bu bile fazla geldi.sonuç çekişmeli400 tl nafaka bebeginize nasil yeticek bunu kabul etmiyeceksiniz umarim.
Aldattgi icinde fazlasinla tazminat alin.
Kapi kilidinide degistirsede, hala evli gorundugunuz icin esyalarinizi almanizda bir sorun yok diye biliyorum bir arastirin.
Ve çekismeli bosanip butun haklarinizi alin. Dugunde takilan altinlarda ister erkek ister kiz tarafi olsun, gelinin hakki diye biliyorum..
Bi erkek avukat ile görüştük protokolde hic böyle demedi sanki erkekleri savunur gibi bi hali vardi yok bizim geleneklerde erkege takilan erkege kadina takilan kadinin olur dedi.
Zaten erkek bilezik mi takiyor saçmalık
Evet bizim orada bende bu konuda bilinen biri ile anlaştım hayırlısı. Diyorum.Tatlım bu yüzden sana kadın avukat bul demiştim. Benim görüştüğüm kadın avukat kök söktürüyordu valla.
davanız açıldı mı, dava açıldıktan sonra evin kapısını çilingirle açtırmanız sizin için sıkıntı yaratır.
Şuan bekliyorum açtığı davaya cevap yazdık avukatımla eşyalar için birşey. Yapamıyorum.mahkeme kararı alamadı avukatım.evde yemek masası bebek karyolası faturası annemin. Üstüne.sadece kendim getirdiğim eşyalarımı alsam diyorum. İkinciye benden kalan çöpleri vermek isterler.O ne biçim adammış öyle. Ben eşimden ayrılmak için evi terkettiğimde, gel sen bu evde otur burası çocuklarla senin ,ben giderim demişti. Erkeğin de gurursuzu çok kötü ne evliyken rahat edebiliyorsun, ne rahat rahat boşayıp kurtulabiliyorsun. Eşyaların faturası senin adına ise zaten mahkeme kararıyla alırsın. Oturduğunuz ev ortak mülkse girebilirsiniz ama çilingir işi sakıncalı olabilir, hukukçu arkadaşlar daha iyi bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?