Kararsızım

Aybukenurr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2021
12
4
1
Merhaba hanımlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Yaşım çoğunuzdan gençtir eminimki, bana belki bi yol bi fikir olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum .Erkek arkadaşımla yaklaşık 8 aydır sevgiliyiz pandemi döneminde ilişkimiz başladı, başlarda herşey çok güzeldi ilgi alaka vs taki erkek arkadaşım çalışmaya başlayana kadar. Mayıs ayında çalışmaya gitti yoğun bir işte çalıştığı için eskisi kadar konuşamamaya başladık görüşme buluşma imkânımız da yok farklı şehirlerdeyiz. Yaklaşık 4 aydır buluşamıyoruz rahat konuşamadığımız için ilişkiyi yalnız yaşıyor gibi hissetmeye başladım ve uzaklaştığımı hissediyorum son zamanlarda ona bu durumu anlattığımda gelince onaracağımızı söylüyor herşeyi ama sanki gelecek görmüyorum ben uzak kalma dönemi ilişkimizi çok yıprattı tamamen kendi başıma kalmaya alıştım sanki önümüzdeki yıl olacak kpss sınavına hazırlanıyorum ve birdahaki sene de muhtemelen farklı şehirlerde uzak geçecek şuan bu durum çok yıprattığı için sınavıda olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum bana fikir verir misiniz sizce bitirmeli miyim?

Uzak mesafe iliskisi zordur. Bulundugunuz sehre kesin donecek mi

Sınavın iliski gidisatından etkilenmesi össde filan kalması gerekmiyo muydu ya?

Adam yoğun çalışıyormuş. Her dk ulaşabildiğin boş gezenin boş kalfasını mı tercih ederdin?

1 saatlik yerde bulusmamak niye?
Şuan çalıştığı şehir 8 saat uzaklıkta falan ekim ayı gibi dönecek oradan normalde de çok sık buluşamıyoruz ailem baskıcı olduğu için çıkamıyordum rahat evden 15 günde 1 ayda 1 falan buluşuyorduk

Sınavın iliski gidisatından etkilenmesi össde filan kalması gerekmiyo muydu ya?
Bu ikinci hazırlanışım sınava kalp hastası bi insanım bu süreçte çok yıprandım uzak kaldığımız dönem sağlığımı olumsuz etkiliyor gelecek te de boyle olmasından korkuyorum anksiyete yatkın biriyim

O zaman herhangi bir ilişkiye başlamadan önce tedavi olun. Hayatın binbir türlü hali var. Işler istedigimiz gibi gitmediğinde dik durmak zorunda olduğumuz çokca dönemler bizi bekliyor.

Uzaktan ask cok zordur. Benim esim isi geregi yurtdisina gider 3 4 ayligina, sevgiliyken de boyledi. Beni zorlamadi. Ben 2 yil yurtdisindayken de sevgilydik onu da etkilemedi. Bilmem ki ask nasil bisey. Bu diye sectikten sonra baskasi olur mu?
sahsi fikrim sevince uzakta olmasi sorun olmamali sevgilinin. Hem cocuk calisiyomus issiz olsa sorumsuz olsa daha mi iyi?
sizi onemsiyor gelince duzelticem diyor. Ayrica sinava calisirken uzak olmak en guzeli

Tedavi görüyorum zaten, stresten çok etkileniyorum gözümü korkutuyor ilerisi biraz

Haklısınız sanırım , şöyle bir durum da var önlisans mezunuyum 4 e tamamlamak için sınava girdim eğer olursa kazandığım şehire gelmeyi istiyor beraber hazırlanmak sınava orada çalışıp düzen kurmak falan biraz gözüm korkuyor sanırım herşeyde hep gelecek odaklı yaklaştı en basindan beri annesiyle tanıştırdı falan çalışmaya giderken gelecek için para biriktirme düşüncesiyle gitti falan yaşımız ikimizde çok küçük daha bu kadar gelecek odaklı olması gözümü korkutuyor biraz ben 20 o 21 yaşında

Ben de eşimle 1 sene yan yana ilişki yürüttükten sonra 4 sene uzaktan ilişkimizi sürdürdük bu arada ben de Kpss ye hazırlandım ve atandım ki eşim sağ olsun bana o zamanlar çok çektirdi ama sevgim her zaman ağır basıyordu şu anki aklım olsa çeker miydim bilmiyorum ama evlenip yan yana olduktan sonra her şey düzeldi 5 yıllık evliyim ve tek bir kavgamız olmadı diyebilirim her şey yıllardır çok güzel gidiyor iyiki çekmişim derdini o zamanlar diyorum yaşınız çok büyük değil doğru ama ben evlendiğimde 24 yaşındaydım sizin de hemen olmayacak zaten senin okul var daha 2-3 sene bekleyeceksiniz ama anladığım kadarıyla senin içindeki sevgi sanki azalmış eğer ileriyi onunla düşünemiyorsan yol yakınken ayrılmak vakit geçtikçe daha zor olacak senin için

Aslında sevgimde bir sorun yok gibi zaten simdiye kadar 2 ilişkim oldu ilk uzun sayılabilecek ilişkim ama bilmiyorum ya birazda sağlık sorunumdan dolayı daha da bağlanmadan bitirmek istiyorum sanırım gelecek için planlarımız çok güzel ama bi anda kaybolup gitmekten korkuyorum hayatindan uzun süredir evde olduğum için psikolojim hic iyi değil sağlıklı düşünemiyorum sanırım sağlık sorunum da her zaman yanımdaydı simdiye kadar aramizda hiç sorun olmadi bu konu evlenmek çocuk vs isteyen gelecek odaklı biri bende sağlık sorunum olduğunu için kimseyi bi anda yarı yolda bırakmaktan korkuyorum çocuk icinde bu böyle eş içinde garip garip düşüncelere girdim evde tamamen kariyer odaklı ugrassam kimseyi arkada birakmasam diye düşünüyorum bazen çünkü erkek arkadaşım bazi konularda benden daha duygusal bir tip gerçekten çok tuhaf düşünceler icerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…