- 7 Ağustos 2021
- 12
- 4
- 1
- Konu Sahibi Aybukenurr
Merhaba hanımlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Yaşım çoğunuzdan gençtir eminimki, bana belki bi yol bi fikir olur diye sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum .Erkek arkadaşımla yaklaşık 8 aydır sevgiliyiz pandemi döneminde ilişkimiz başladı, başlarda herşey çok güzeldi ilgi alaka vs taki erkek arkadaşım çalışmaya başlayana kadar. Mayıs ayında çalışmaya gitti yoğun bir işte çalıştığı için eskisi kadar konuşamamaya başladık görüşme buluşma imkânımız da yok farklı şehirlerdeyiz. Yaklaşık 4 aydır buluşamıyoruz rahat konuşamadığımız için ilişkiyi yalnız yaşıyor gibi hissetmeye başladım ve uzaklaştığımı hissediyorum son zamanlarda ona bu durumu anlattığımda gelince onaracağımızı söylüyor herşeyi ama sanki gelecek görmüyorum ben uzak kalma dönemi ilişkimizi çok yıprattı tamamen kendi başıma kalmaya alıştım sanki önümüzdeki yıl olacak kpss sınavına hazırlanıyorum ve birdahaki sene de muhtemelen farklı şehirlerde uzak geçecek şuan bu durum çok yıprattığı için sınavıda olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum bana fikir verir misiniz sizce bitirmeli miyim?