kararsızım..

lisbeth22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
27
0
6
İstanbul
şimdi kızlar..
yaklasık 11 aydır çıktığım bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz . ama ikide bir gel bize gidelim kahvaltı yapalım demesi yok mu sürekli ya güveniyorum da ona ama bu kadar ısrar neden ? sizin de aklınıza kötü şeyler geliyo demi :(

gel akşam yemeğini birlikte yiyelim demesi daha sakıncalı değilmi canım? :)
Eğer güveniyosan 1 kez git sana zorla saldırcak hali yok git seni yanına istiyodur belki hemen kötü düşünme davranışından anlarsın zaten ne yapıp ne yapmayacağını

Yakınlaşmak istiyor. ..sende istiyorsan git...ateşle barut.. yan yana durur mu be güzelim?

Yaklaşık 1 senedir çıkıyorsunuz .Bu kadar korku neden? 11 aydır tanıdığın insanın kahvaltı sonrası seni birşeylere zorlayıp zorlamayacağını az çok tahmin etmen lazım.

Haa yok ben bilemiyorum kötü şeyler olabilir diyorsan gitme o zaman..yanii 1 aydır çıkıyoruz deseydin gitme derdim de 1 sene olmuş..

Oldu ki kahvaltı sonrası bazı şeylere zorladı, istemediğini açıkca söyler, bu konularda kararının net olduğunu anlatırsın..O da seni gerçekten seviyorsa üstelemez..

Son düzenleme:
Sevgilinin yerinde olsam bu kız bana sapık muamelesi yapıyor der gücenirdim :)
Çocuğu bildiğin azılı sapık ilan etmişsin.
11 aydır nasıl sürdürdün ilişkini merak ediyorum.
Anlaşılan o ki güvenmiyorsun.Belki ona, belki de kendine güvenmiyorsun.
Basit bir kahvaltı istemediğin şeye zorlayacağına inanıyorsan neden 11 ayını verdin ki ona.

Eğer erkek arkadaşına güveniyorsan bence bir kez de olsa denemelisin ev ortamında daha içten bir hava olur her zaman mesela ileride ciddi düşünüyorsanız evdeki hareketleri acısından iyi bir gözlem olur senin içinde bence bu kadar kötü düşünme :16:

kızlar şuan eve geldik valla onun bilgisayarından giriyorum kendisi şuan kahvaltı hazırlıyo :D şimdilik bi vukuat yok :)) gelişmeleri aktarmaya devam ederim insallah :))

Back
X