kararsızım.

zeynp19

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
5
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim,bir konuda danışmak istedim çünki çok kararsızım,ben 20 yaşındayım bir yıllık evliyim ve eşim çocuk istiyor fakat ben buna pek hazır değilim ve açıkcası korkularım var,bir yandan lazere gidiyorum,ama çocuk yapmanında zamanı geldi gibi hissediyorum,sizin fikirlerinizi alabilirmiyim bu konuda.

merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim,bir konuda danışmak istedim çünki çok kararsızım,ben 20 yaşındayım bir yıllık evliyim ve eşim çocuk istiyor fakat ben buna pek hazır değilim ve açıkcası korkularım var,bir yandan lazere gidiyorum,ama çocuk yapmanında zamanı geldi gibi hissediyorum,sizin fikirlerinizi alabilirmiyim bu konuda.

Canım benım fikrimi sorarsan lazare her zaman gidebilirsin ve eşinde çocuk istiyormus cocukta oyle hemen olan biley degıl aslında tabı sanslılardan degılsen .. İnş istedigin anda hamile kalırsın ..

valla canım ben olsam çocuk fikrimi uygulamaya koyardım.
çocuk öyle fıkralarda anlatıldığı gibi yastığın altına şeker koymakla
yada akşam yatıp sabah kalkmakla olmuyor.
bizler aylardır uğraşıyoruz ama olmuyor malesef.
hatta 10 yıldır bekleyenlerimiz bile var.
benden tavsiye önce eşin ve sen ikinizde doktora gidip kontrollerinizi olun
eğer ikinizden birinde sorun varsa tedavinizi olursunuz boşa kürek çekmemiş olursunuz
hem bu arada sende lazerini bitirirsin
ama sorun yoksa rahatça çalışmaya başlayabilirsiniz.

zaten bildiğim kadarıyla lazerin hamileliğe zararı yok bu ışık tedavisi olduğu için sadece deri altına etki ediyor yani dokulara ulaşmıyor. röntgen veya x-ray gibi tüm organlarına etki etmiyor sadece uygulandığı alanda etkili oluyor

inan bana lazer için ertelersen birkaç yıl sonra çok pişman olursun

Son düzenleme:
Evet haklısınız ama lazer zararlıymış benim gittiğim yerde yapmıyorlar hamileyken,uc dort seans kaldi birakmim diyorum.ayrıca taşınma ihtimalim filanda var oda biraz etkiliyo, şuan eşime karşıma elimdeki tek koz bu.o tasinmak istemiyo bende koz olarak kullaniyorum cocugu cok istediği icin:)

Back
X