Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
Hepimiz yaşlancaz o da yaşlancak tabibenim erkek arkadaşımda benle yaşıt keşke benden büyük olsaydı diyorumyoksa ben yaşlanıcam ilerle o genç kalacak
Sporcu :) tekvando hocası :)
evlendiklerinde amcam ile yengem arasında 9 yaş vardı ama şu an akranlar, amcam yengemi el üstünde tuttuğu halde yengem çoluk-çocuk, işti, evdi derken çöktü, kimin ne olacağını kestiremezsinMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?