Kararsızım :(

pingca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
368
788
33
33
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????

en yakın arkadaşım kendinden 12 yaş büyük biriyle evlendi 6 ay önce ve şu an gayet mutlu. Çünkü önemli olan anlaşabilmek ve arada sevgi saygıyı kurmak. Şekil tip vs. geçici şeyler sonuçta bir insanın tipine ömür boyu hayranlık duyamazsın illaki sıkıldığın bir zaman olur işte o zaman mantık olması gerekir :)

Anlasiyosan.
Seviyorsan.
Seviliyorsan.

Sorun nerde ozaman ? Yani allah korusun senle yasit biriyle evlensen , kaza gecirse felan , yuzune bakilmasa ne olucak?
Benim kuzenim kendinden 11 yas buyuk biriyle evli bir kizlari oldu cokta mutlular.

Benim esimde benden 8 yas büyük:)
Saclari simdiden beyazlarla dolu:) yaninda kendimi daha genc hissediyorum buda guzel bir duygu:)

Çok doğru aslında eski sevgilim benimle aynı yaştaydı ve sonu kötü bitti aldattı beni. Sürekli daha iyisini istemek ve kendimize kriter belirlemek dogru birsey degil sanırım
Teşekkür ederim.

yani önemli olan anlaşabilmek, ama ilerde yine bu durumu sorun yapacaksan bence biraz daha düşün, çünkü herkes önemli olan anlaşabilmek der ama önemli olan bu lafın olgunluğuna sahip olmak, yani sahip çıkamıcam dersen düşün biraz daha

Aranızdaki bağ yüzdeki kırışıklık katsayısına göre değişen cinsteyse olmaz tabi

senin sorununun adı kaus filan değil ki
evliliğin manasını idrak edememişsin
yüzündeki çizgiler belirginleşir diye ayrılmayı düşünmek ne demek
bırak doğal etkileri
herşey insanlar için

allah göstermesin tabiki

ama kendinden küçük biri ile evlenip geç yaşlanıcak olmasına sevinirken
sakat kalabilir dimi
:)

karararın doğru
SEN EVLİLİK KURUMUNA UYGUN BİRİ DEĞİLSİN
bu nedenle evlenme

Yani canim kendini en iyi sen bilirsin. Simdi bir gazla "ya adam beni seviyor iste, 10 sene sonra kırıssa nolur" deyip, adam yaslaninca ondan soguyacaksan, pisman olacaksan evlenme tabi.

Hayatımdaki bir sorunu paylasip dostça tavsiyeler almak icin böyle bir konu açtım hiç bu kadar sert bir tepkiyle karşılaşacağımı düşünmedim burdan anlıyorum ki empati kurmak cok zor bir davranış bazı arkadaşlarımıza göre yine de teşekkür ederim yorumlarınız için...

benim erkek arkadaşımda benle yaşıt keşke benden büyük olsaydı diyorum yoksa ben yaşlanıcam ilerle o genç kalacak

Arkadasinin ne is yaptigini söyle erken yaslanip yaslanmayacagini söyleyeyim

evlendiklerinde amcam ile yengem arasında 9 yaş vardı ama şu an akranlar, amcam yengemi el üstünde tuttuğu halde yengem çoluk-çocuk, işti, evdi derken çöktü, kimin ne olacağını kestiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…