Benimkininde önde saçları yok saç ektiricekilerde senin için bunların hiç önemi olmayacak
24 yaşındayken sırf kel diye bir çocuğu reddetmiştim :))
şimdi hiç öyle şeylere bakmıyorum
Benimkininde önde saçları yok saç ektiricek
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
malesef kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküyor canımMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
Nasıl yani?Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
ilk 15 gun dedi hatta baya israr etti bi ara bu yuzden vazgectim sonra tamam sen nasil istersen diyip geri dondu bende bi şans tanıdım açikcasi ama bu ara yine gündemde .. Zaman istemek en dogrusu bencede teşekkür ederim.2 ayda evlenelim filan demesi seni korkutmuş.
Daha alışmadan aşık olmadan bu konulara girmesini bende anlamsız buldum.
Ondan biraz zaman istemelisin, bu ne ya ? Yangından mal kaçırır gibi.
Sen daha çok gençsin..
İçinden gelirse engellenen zor.Âşk kimyasal bir çekim mantisal değil. Engel koyma kendine benceBir kere Aşık oldum dersimi aldımbi daha olmam sanırım
10 yaş sana şu an çok fazla gelebilir ama 30'dan sonra o kadar farketmiyor yaniMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. Çok büyük bir derdim var.Erkek arkadasim var ama benden 10 yaş büyük ben 24 o 34 yaşında 2 aydır beraberiz. Beni çok seviyo bende onu seviyorum ama ben şekilci bir insanım. Evlenelim diye tutturdu kendi kendine planlar yapiyo ama ben bundan 10 sene sonrasını kestiremiyorum ki şimdiden yüzündeki kırışıklıkları sorun ediyorum kendime. Bazen çok iyi bi insan iyi insanlar denk gelmiyo diye üüzülüyodun neyi düsünyosun diyorum bazen de erken yaşlancak diye ayrilmayi düşünüyorum bu kaostan nasil kurtulabilirim ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?