Kararsızım :(

ilerde senin için bunların hiç önemi olmayacak

24 yaşındayken sırf kel diye bir çocuğu reddetmiştim :))

şimdi hiç öyle şeylere bakmıyorum

ilerde senin için bunların hiç önemi olmayacak

24 yaşındayken sırf kel diye bir çocuğu reddetmiştim :))

şimdi hiç öyle şeylere bakmıyorum
Benimkininde önde saçları yok saç ektiricek

10 yıl sonra seninde cildin yaşlanıcak haberin var dimi ? belkide 2 çocuk doğurmuş kilo almış bir kadın olursun.
veyaa erkek arkadaşın seninle eşit durabilmek için (yaş konusunda) kendine daha çok bakmaya ve özen göstermeye başlar.
yarın ne olacağı belli mi hayırlısı olsun de geç :)

Bir kere Aşık oldum dersimi aldım bi daha olmam sanırım

10 yıl sonra hanginiz için yaşlılık sürecinin ne hızla ilerleyeceğini bilemezsin.hem her gün gözünün önünde olan bir insanın yaşlandığını anlamazsın.tıpkı gözünün önünde büyüyen çocuğunun büyüdüğünü anlamadığın gibi.ben eski resimlere bakınca anlıyorum eşimin ve benim yaşlarımızın ilerlediğini.bakımlı olması mühim.temiz kendine bakan biriyse görsel olarak göze batacağını sanmıyorum.

Valla tipini bi zaman sonra farketmiyosun. Sen kalkmışsın 10 sene sonrasını düşünüyosun. Şu an gözüne tipsiz gelmiyosa o zaman da geleceğini sanmıyorum.

malesef kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküyor canım

Sen onu sevsen gözün kırışığını falan görmez sevmeden evlenme çok yanlış olur.

2 ayda evlenelim filan demesi seni korkutmuş.
Daha alışmadan aşık olmadan bu konulara girmesini bende anlamsız buldum.
Ondan biraz zaman istemelisin, bu ne ya ? Yangından mal kaçırır gibi.
Sen daha çok gençsin..

Bizde buruş buruş olacagız ılerde. Açıkcası tip yuzunden gozden cıkarılmak ıstemem. Bende yaşıtım biriyle cıkmıştım hatta sozlendım. terkettı benı ıt oglu ıt, aılesıyle turlu hileler, oyunlar yaparak. konumu okuyan arkadaslar bılır. O acıdan sekılcılık arada bana da gelıyor ay sacı soyle olmasa gozu boyle olmasa dıye de atıyorum uzerımden hemen. Allahın yarattıgı cana mana veremem. Boşver yası. sevgi, saygı, anlaşabılme, guven varsa gerisi hikaye, gerisi geçici canım

Nasıl yani? Çok beğenerek evleneceğiniz, yakışıklı kocanızın ileride bir kaza geçirip tüm yakışıklılığını kaybetmeyeceği ne malum? Bence evlenmeye hazır değilsiniz. Biraz daha olgunlaşmanız lazım. Evlilik güzel birini bulup yanında süs diye gezdirmek demek değil.

2 ayda evlenelim filan demesi seni korkutmuş.
Daha alışmadan aşık olmadan bu konulara girmesini bende anlamsız buldum.
Ondan biraz zaman istemelisin, bu ne ya ? Yangından mal kaçırır gibi.
Sen daha çok gençsin..
ilk 15 gun dedi hatta baya israr etti bi ara bu yuzden vazgectim sonra tamam sen nasil istersen diyip geri dondu bende bi şans tanıdım açikcasi ama bu ara yine gündemde .. Zaman istemek en dogrusu bencede teşekkür ederim.

Sana deger veriyorsa (bu cok onemli) yanindayken huzurlu, guvende ve mutlu hissediyorsan 10 yas sorun degil hele kirisikliklar hic sorun degil.
Bunu 10 sene sonra daha iyi anlarsin

Bu iliskiye baslarken seni ceken neydi?

10 yaş sana şu an çok fazla gelebilir ama 30'dan sonra o kadar farketmiyor yani . Üstelik kadınlar erkeklerden daha önce çöküyor fiziksel olarak. Bir de şunu düşün: Erkekler daha geç olgunlaşıyor. Bence seviyorsan iyi düşün. Sadece kalbini dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…