- 6 Mayıs 2014
- 419
- 190
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
-
bilemiyorum ki çokça ben bitirmeye çalışıyorum alışkanlıktan dolayı mı artık geri dönüyoruz ama bitmesi belki de en hayırlısı gibi sankiAnlattığınız kadarıyla bitmiş bu ilişki.
başladı göreve şuan asistancanım bu çocuk tıp fakültesinde okuyo mu yoksa atandı göreve başladı mı?
canım bunlar okurken kabul çok nöbetleri oluyo ama göreve başladıklarında bi yere gidemeyecek kadar yoğun olmuyolar ki.. bence bahane yaratıyor gelmemek için.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..başladı göreve şuan asistan
bende öyle düşünüyorum çok canım yanıyor ayrılmak en güzeli gibiSevdiğini belli etmeyen bir insan, sıkıldığı zaman anlayacaksanız da işiniz zor. O gün gelirse yaptığınız fedakarlıklar daha çok gözünüze batar. Bir ailesine, bir sizin yanınıza gelmiyorsa devam etmenin manası yok bana göre. Değiştirmeye çalışmakla, yanyana olmak istemeniz aynı şey değil.
asistan mı? hmm tamam ozaman asistansa çok nöbeti olabilir doğal.. ama tıp fakültesini bitirip direk göreve başladıklarında o kadar çok nöbet olmuyor.. yani senin olayına gelirsek cidden çok nöbetleri oluyo asistan doktorların..canım bunlar okurken kabul çok nöbetleri oluyo ama göreve başladıklarında bi yere gidemeyecek kadar yoğun olmuyolar ki.. bence bahane yaratıyor gelmemek için.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..
bende biliyorum bu durumu ama işte karşımdaki insanın pek önemsemediğini bildiğim için.keşke diyorum en baştan düşünüp öyle karar vermeeseydim belki de hayat tecrübesi olducanım bunlar okurken kabul çok nöbetleri oluyo ama göreve başladıklarında bi yere gidemeyecek kadar yoğun olmuyolar ki.. bence bahane yaratıyor gelmemek için.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..
canım sonraki yazdığımı da oku :)bende biliyorum bu durumu ama işte karşımdaki insanın pek önemsemediğini bildiğim için.keşke diyorum en baştan düşünüp öyle karar vermeeseydim belki de hayat tecrübesi oldu
bilemiyorum ki çokça ben bitirmeye çalışıyorum alışkanlıktan dolayı mı artık geri dönüyoruz ama bitmesi belki de en hayırlısı gibi sanki
gelmedi ki hep benim gelmemi istiyor işim gücüm yok daha nasıl geleyim ama bunu anlatamıyorum işte hatta dedim ki ona seninle evlenirsem erkenden öleceğime inanıyorum dedim verdiği cevapta sen beni değiştirmeye çalışıyorsun o yüzden oluyor dedinEğer uzmanlık yapıyorsa çok yoğun bir hastanede çalışıyorsa o nöbet olayını anlayabilirim. Kardeşimden kuzenimden biliyorum hiç halleri kalmıyordu dolayısıyla o mesafe gözünde büyümüş olabilir sık sık gelemez ama sene boyu sen dediğin halde bir kere bile gelmiorsa evet haklısın sevgide ilgide eksiklik var derim.
gelmedi ki hep benim gelmemi istiyor işim gücüm yok daha nasıl geleyim ama bunu anlatamıyorum işte hatta dedim ki ona seninle evlenirsem erkenden öleceğime inanıyorum dedim verdiği cevapta sen beni değiştirmeye çalışıyorsun o yüzden oluyor dedin
nöbeti konusunda hep anlayılşıyımdır hatta çok yorgun olduğu zaman aramam sormam öyle kendisi dönüş yaparsa ancak çünkü müsait olmayabiliyor anlıyorum ama o kadar zaman için sadece 2 gün ayırıp gelmezmi insan ?Ağır bir asisanlık dönemi geçiriyordur, yoğun bir kliniktedir anlayış gösterilir o zaman gidip gelmemesine. Ama başka şeylere zaman ayırıyor da kayıtsızlığı salt sizin ilişkinize ise, o zaman karşılıklı yorup yıpratmanın anlamı yok bence.
ben kendisinin benim yaşadığım memlketime gelmesini görüşmeyi falan istiyorum ama o bana sürekli olmaz çok uzak git gel 1 günümü alır diyor ne yapacağımı bilemiyorum bana da sen gel senin boş zamanın çok diyor ama sanki benim elimde olan birşey gitmemek sonucta calışmıyorum hala babam bakıyor
bende çokkez şüphe ettim acaba birimi var diye ama yoktu emnim çünkü öyle aldatacak biri değildi eminim hani ki aldatma kısmı en son düşüneceğim şey.ama böyle de olmuyor insan arada olsa da ilgi alaka bekliyor işte. üniversite tanıştık arkadaş ortamındaUzaktansa o iş yaş. Senin durumunu bilip buna rağmen bencillik yapıyorsa sana olan sevgisinden şüphe ederim. Seven erkek ne kadar yoğunda olsa gelir görüşürüz. Peki siz nerede tanıştınız?
gelmedi ki hep benim gelmemi istiyor işim gücüm yok daha nasıl geleyim ama bunu anlatamıyorum işte hatta dedim ki ona seninle evlenirsem erkenden öleceğime inanıyorum dedim verdiği cevapta sen beni değiştirmeye çalışıyorsun o yüzden oluyor dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?